- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
én nem ezt írtam. én ezt írtam ''azokról a cigányokról akik halálra verték''
az természetes, hogy előtte meg kell tudni hogy ki verte a csókát. megverni valakit egy dolog. ez valamennyi emberrel előfordul. de halálra verni valakit az más. itt még attól se sajnálnék egy jó alapos verést aki bíztatta őket
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
pont ez a lényeg. a racionális gondolkodás. pl egy racionálisan gondolkodó ember biztos, hogy nem azt mondaná azokról a cigányokról akik halálra verték a csókát olaszliszkán a kislányai szeme láttára, hogy legyen tárgyalás, és a végén hirtelen felindulásból elkövetett emberölés miatt kapjanak 8 évet, mert kb annyit fognak kapni ha megtalálják őket(márha egyátalán még élnek
) hanem azt mondaná, hogy verjük szarrá mi is a rohadékokat. vagy ha az én egyik ismerősömet felgyújtanák, tuti, hogy azért élnék (legalábbis addig amígy meg nem bosszultam az ismerőst) hogy kivégezzem fájdalmasan a köcsögöt aki ezt tette. gondolj bele a rendőrök heyébe ha egy ilyen kis köcsögért méssz. vagy mondjuk egy pedofilt vinnél be a sittre. én tuti útközbe még jól szájbarúgnám egykétszer. szerintem meg ez a racionális gondolkodás
-
SLYM
veterán
baszki lehet, hogy amerikába se egyszerű az élet. most ez nem épp az alkoholra meg a cigire vonatkozik, mert nem iszok naponta és nem cigizek, de így kezd körvonalazódni, hogy nem olyan lazák az amcsik mint a filmekbe. remélem az utcán smacizás azért engedélyezett
olvastam a kocsis cikket is hát az se volt egyszerű. én eddig tök aszittem, hogy amerikába jobban szarnak a fejedre az utcán mint MO-on. ez lenne a nagy demokrácia, hogy a törvényes keretek között azt csinálsz amit akarsz, de ha nem simered a törvényt (másik utcába már csak 1 órával később vehetsz sört) vagyha egy kicsit is megsérted már meghurcolnak érte
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest