- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
pont hogy nem. félreérted. írtam hogy attól még nem nyilvános.
bicajos példánál maradva: ha nem láncolod le, attól ugyanúgy csak a tiéd, viszont megnő a kockázat, hogy bármikor elvihetik a surmók. - a srác meg elvitte egy körre a bicajt csak a tulaj lerúgta a bicikliről
ui: szerintem az nem lenne olyan nagy baj, hogyha páran más wifijéről neteznek, persze bizonyos sávszélig. mert egy-két email, esetleg valamilyen messenger nem vágja haza a hálózatot, viszont sok emberen segíthet. szóval szerintem simán lehetne, hogy minden nagyobb nyilvános helyen létező wifi hálózatban fenn lenne tartva egy minimális sávszél amit mindenki használhat. tudom, ez csak az én utópisztikus álmom (úgyis csak ősszel lesz Eee PC-m
) de nem olyan nagy dolog, külföldön már nagyon sok helyen van ingyenes wifi, ha úgyis az EU-t akarjuk utolérni, ez ésszerű lenne szvsz 
[Szerkesztve] -
[CaveMaN]
csendes tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Semmiféle rosszindulat nem volt benne....
Najó, legyen fifty-fifty. Mind a 2-t meg kellett volna jol b.ni. 
És ha a betörő puszta jóindulatból biztonságba helyezi a TV-m, hogy el ne lopjak, akkor mivan?
mod: egyebkent a titkositatlan halozat feltetelezhetoen azert volt, mert nem akar bajlodni a jelszavakkal, hogy konnyebben megoszthassa a netet a haverjaval... ez mar alapos gyanu nem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Najó, legyen fifty-fifty. Mind a 2-t meg kellett volna jol b.ni.