- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
''Ugyanakkor, miért is szennyezheti az előfizető a közterületet mindenféle hullámokkal? Tudom, mert most még nem tudjuk kimutatni, hogy káros...''
ez is érdekes megközelítés, bennem is felmerített néhány kérdést...
mert ha akárki kinyomja a wifit az utcára, akkor ennyi erővel kiönthetne egy vödör szart is, az is annyira káros mint a wifi. ja és az is az övé, szóval nem vihetik el, nem nyúlhatnak hozzá...
vagy ki is költözhetne akár az utcára valaki bútorostól....
mert ha ez valakit zavar, akkor engem meg az zavar hogy a gépem látja a wifi hálózatot amit nem használhatok legálisan...
vagy csak simán több ezer wattos hangfalakkal hallgatnám a saját zenémet, azok is csak hullámok a levegőben.
persze jogilag biztos meg van ez is határzva valahogy, de akkor is elgondolkodtató szvsz -
REDeath
őstag
pont hogy nem. félreérted. írtam hogy attól még nem nyilvános.
bicajos példánál maradva: ha nem láncolod le, attól ugyanúgy csak a tiéd, viszont megnő a kockázat, hogy bármikor elvihetik a surmók. - a srác meg elvitte egy körre a bicajt csak a tulaj lerúgta a bicikliről
ui: szerintem az nem lenne olyan nagy baj, hogyha páran más wifijéről neteznek, persze bizonyos sávszélig. mert egy-két email, esetleg valamilyen messenger nem vágja haza a hálózatot, viszont sok emberen segíthet. szóval szerintem simán lehetne, hogy minden nagyobb nyilvános helyen létező wifi hálózatban fenn lenne tartva egy minimális sávszél amit mindenki használhat. tudom, ez csak az én utópisztikus álmom (úgyis csak ősszel lesz Eee PC-m) de nem olyan nagy dolog, külföldön már nagyon sok helyen van ingyenes wifi, ha úgyis az EU-t akarjuk utolérni, ez ésszerű lenne szvsz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest