- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
Nem konkrétan erre, hanem mi állja meg a jogosulatlan használat, és /vagy lopás fogalmát.
Sajnálom, de ennyire részletesen nem ismerem a témakört, gazdasági képzettségem van, a joghoz minimális közöm van csak (cégekkel kapcsolatos)
Viszont van ügyvéd ismerősöm, összehozlak vele.
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
mert amennyire nekem hasraütés az, hogy ez nem lopás, olyan erővel az ő érvelése sem tűnik jobbnak.
Már szerintem tisztáztuk, ''jogosulatlan használat'', csak ezt mindig leírni körülményes, ezért hasznája ő is a ''lopás'' szót. Jogilag nem lopás, mert nem tulajdonít el javakat.
Én próbáltam utánanézni, direkt emiatt, egyelőre még nem találtam infót róla
Nem tudom, hogy van-e konkrét szabály erre bármelyik ország törvénykezésében, én csak olvasom, milyen ítéletek születnek, és ebből vontam le az általánosítást, hogy a joalkotók/jogalkalmazók hogyan állnak ehhez a kérdéshez. -
erdey_a : a búvár rendes pénzt talált, [link]
Szerintem jogilag simán kimondanák mind a virágültetőket és mind az önkéntes szemétszedőket bűnösnek, emberileg egyiket sem ítélem el meg talán senki sem.
Vki elüt 3 idős embert mindketten nagyon 8 napon túl gyógyultak, lakott terület zebra fényes nappal, kórház mellett, úgy hoznak ítéletet hogy akit elütöttek nem is volt tárgyaláson mert nem volt tárgyalás, bíró ügyvéd megegyezett, aki vezetett kap 1 év felfüggesztet és jogosítványa marad. jogilag oké, erkölcsileg? én azért a jogsit elvettem volna, ha börtönbe nem is küldeném.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest