- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
Nem konkrétan erre, hanem mi állja meg a jogosulatlan használat, és /vagy lopás fogalmát.
Sajnálom, de ennyire részletesen nem ismerem a témakört, gazdasági képzettségem van, a joghoz minimális közöm van csak (cégekkel kapcsolatos)
Viszont van ügyvéd ismerősöm, összehozlak vele.
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
mert amennyire nekem hasraütés az, hogy ez nem lopás, olyan erővel az ő érvelése sem tűnik jobbnak.
Már szerintem tisztáztuk, ''jogosulatlan használat'', csak ezt mindig leírni körülményes, ezért hasznája ő is a ''lopás'' szót. Jogilag nem lopás, mert nem tulajdonít el javakat.
Én próbáltam utánanézni, direkt emiatt, egyelőre még nem találtam infót róla
Nem tudom, hogy van-e konkrét szabály erre bármelyik ország törvénykezésében, én csak olvasom, milyen ítéletek születnek, és ebből vontam le az általánosítást, hogy a joalkotók/jogalkalmazók hogyan állnak ehhez a kérdéshez. -
erdey_a : a búvár rendes pénzt talált, [link]
Szerintem jogilag simán kimondanák mind a virágültetőket és mind az önkéntes szemétszedőket bűnösnek, emberileg egyiket sem ítélem el meg talán senki sem.
Vki elüt 3 idős embert mindketten nagyon 8 napon túl gyógyultak, lakott terület zebra fényes nappal, kórház mellett, úgy hoznak ítéletet hogy akit elütöttek nem is volt tárgyaláson mert nem volt tárgyalás, bíró ügyvéd megegyezett, aki vezetett kap 1 év felfüggesztet és jogosítványa marad. jogilag oké, erkölcsileg? én azért a jogsit elvettem volna, ha börtönbe nem is küldeném.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest