Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
a legelborultabb autó is lehet megbízható. csak meg kell neki adni ami jár.
amit írtál arról anyám 6 éve használt (és nagyon szeretett) yaris-a ugrott be. nem mondom, az A-B problémát meg tudja oldani de egy milliméterrel sem több amit adni képes. ha már annyi idős leszek mint anyám, talán nekem is elég lesz ez. de csak akkor. ahhoz sajnos túl kevés időnk van itt, h ilyen nagyvonalúan átlépjünk az ilyen kisebb-nagyobb örömforrásokon -
majom2
senior tag
egy hibridben mit lehet szeretni?
kicsit nekem olyan ez mint valami takarékos megbizható háziasszony aki amúgy baromi unalmas
én inkább a pörgős csajokat szeretem, akikre inged gyatyád rámegy, napi 3x lenyomja nálad a biztosítékot, mégis mindennel együtt annyi örömet ad, h minden percét élvezed
-
Kumite
aktív tag
-
Kumite
aktív tag
Én is ilyen BMW-s példát akartam még a forum elején felhozni, de nem jutott eszembe ilyen találó. Később eszembe jutott, hogy a Mercedes-szel ugyanígy vagyok, felénk inkább az alvilágiak utazgatnak olyanban.
Így gondoltam a negatív beidegződéses antipatikusságot (kösz az újabb tanítást).
-
sien
aktív tag
hidd el nem azért mondom mert utálom az apple-t, de kérlek ne mond hogy nem státusszimbólum és divat. akár tetszik akár nem, sztereotípiák kialakulnak. ne mond nekem azt hogyha egy sötét üveges x5 ös bmw elhúz a zebrán előtted nem egy kopasz nagydarab tetovált fazont képzelsz a vezetőülésre. ha pedig nem, akkor te egy nagyon kivételes ember vagy, kivételes látásmóddal. de ettől az emberek még ilyenek maradnak.
egyébként annak, aki valamilyen oknál fogva nem akarja hogy azt lássák az emberek hogy apple telefont használ, azt ajánlom vegyen egy fekete gumiborítást hozzá. nem drága, remekül védi a telefont, és olyan fura alakja lesz tőle hogy azt hiszi katonai túlélőkészülék
-
Kumite
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az elmúlt hetek elmaradt cikkei miatt ezen a héten rengeteg újdonságot mutatunk be — főleg videók segítségével.
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest