- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
A Shuffle-nel azert nem zavart, mert amikor vettem, ez volt az egyetlen csiptetos, tenyleg kenyelmesen viselheto es kelloen kicsi cucc a piacon. Most is ez a legjobb minoseg, tehat ha ujra elhagynam, akkor ujra ilyet vennek, abbol is a 2. generaciot. De pl. uj szamot nem tettem mar ra legalabb egy eve, mivel 1.) meg csak a felet untam meg azoknak, amik rajta vannak, 2.) az iTunes olyan kezelhetetlen es rossz termek szamomra, hogy irtozom a hasznalatatol is. Bar azt hiszem mar felismeri a Windows es lehet ra kozvetlen is masolni, kiprobalom ha nalam lesz a dokkolo.
Volt valamilyen elkepzelt termekre igenyem es azt vettem meg. Viszont ha szendvicsre van igenyem, nem megyek be egy luxusetterembe, es veszek sonkat vajas kenyeren 800-ert. Inkabb megcsinalom magamnak otthon, vagy megyek Subwaybe vagy McDonaldsba, ahol ugyanezert az arert olyan izvilagot kapok, amit otthon nem tudok eloallitani. Es igen, szerintem finomak azok a kajak, 1-2 havonta szivesen eszem ottValojaban a statuszszimbolumokkal lehet a problemam, szamomra tul irracionalis a rajuk valo koltes. Szivesebben koltok a kello merteku minosegre es a funcionalitasra, mint a kihasznalatlan minosegre es divatra.
Telefont meg rengeteg mas egyeb indok mellett azert sem vennek toluk, amiert Karma nem venne X5-ot, Bocha pedig nem venne sotetitett uveges BMW-t. Amint olyan telefonra lenne szuksegem, ami jo jatekplatform es nem akarok multitaskot sem melle es nincs jobb alternativa az elkepzeleseimhez, akkor iPhone-t veszek.
-
Kumite
aktív tag
A BMW ket masik hozzaszolotol szarmazik, reszemrol a Mercedes hasal el a vallalhatosagi kerdeskorben. Gondolom mas videkrol szarmazom, ahol a Merci valtja ki belolem azt, amit masokban a BMW.
Es nem vagy fogonosz, csak akkor, ha kizarolag Replay, Retro es Tommy Hilfiger cuccokban vagy hajlando jarkalni
-
Kumite
aktív tag
"én azt nem értem, hogy ha ez téged nem érint, akkor ez neked miért probléma?"
A mas orszagokban dulo haboru, foldrenges vagy eppen vizhiany sem erint, nekem megis problema. Ki erti ezt?..."csak mert ezt te hoztad fel mint nem szimpatikus apple tulajdonságot"
Attol, mert jelenleg nem akarok venni semmi almatermeket, meg lehet nem szimpatikus tulajdonsag a (szerintem aranytalan) dragasag, nem? Tovabbra sem ertem az osszefuggest, hogy miert csak akkor mondhatok velemenyt, ha a velemenyezett termeket akarom megvenni. -
Kumite
aktív tag
"meg valahogy máshol sem, de szerinted mégis léteznek"
Nemcsak szerintem leteznek... Es szerinted is, ahogy a kovetkezo mondatban ra is cafolsz onmagadra.
Termeszetes, hogy mindenhol vannak ilyenek. PDA es egyeb oldalon vannak azok, akik szerint az iPhone nem okos telefon, csak egy divatcikk. Apple oldalon azok vannak, akik szerint minden szar es legalabb olyan draga, ami nem Apple. En a ket tabor kozott vagyok szerintem. Divattelefon is, draga is, okos is, vannak rosszabbak es vannak jobbak is. Az igenyek es onmagamat ismetelve a hit donti el, hogy ki mi mellett teszi le a voksat."akkor természetesen nem kell megvenni, és máris nem probléma mennyibe kerül."
En nem is mondtam, hogy akarnek venni, nem volt eddig sem problema, ezutan sem lesz. Az meg, hogy mennyit fogyaszt milyen aron eppen olyan kerdes, hogy 30-35 eves korodig ha nem ruhazol be egy napkollektorra, akkor mar felesleges is, mert az eleted soran mar nem fog megterulni. Bar a kornyezet-tudatossag erdekeben amint tehetem, veszek ilyet, akarmennyi idos is leszek. -
Kumite
aktív tag
Bar a MS is hasonlo alavalo tarsulat, a Google-lel egyetemben, de valahogy megsem valtanak ki belolem akkora ellenerzeseket. Azt hiszem ez mar hit kerdese, ami termeszetesen jelen van a tuloldali Appleosoknel/Microsoftosoknal/Googleosoknal/Linuxosoknal/stbstb is. Nincs is ezzel baj, mi userek csak jol johetunk ki a rivalizalasokbol
Nagy tobbseget irtam a userekrol, nem mindenkire kiterjedo altalanositast. Eppen itt nem is tudok mutatni senkit, es nem keresem (es talalom meg) minden Apple-fanban az ellensegemet. Es mint emlitettem, en is birtoklok egy Shufflet.
Lehet bennem van a hiba, de engem nem nagyon erdekel, hogy milyen anyagokbol van osszerakva egy laptop. Most is eppen egy 480ezer HuF-os csucs HP-rol irok, de az elozo hozzaszolasaimat egy 130ezres MSI-rol irtam, es hat olvashato lett minden azon is
Nem adott semmi pluszt, hogy errol irtam. Persze azt hozzateszem, hogy nem ugyanaz a ket gep teljesitmenye, de kb 150-200-zal lenne olcsobb az MSI ugyanilyen konfigja, mint a HP. En ugy tartom, hogy amig a teljesitmeny elvegzi azt, amire nekem kell: programozas, jatek, videszerkesztes, photoshop stb, addig majdnem tok mindegy, hogy milyen hazba van belecsomagolva a cucc. A telefon mar mas kerdes, abban szeretem, ha van fem. Itt is, mint mindenhol mashol is elojon az, hogy kinek milyen igenyei vannak es milyen hitben el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest