Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak azt mondtam, hogy van abban valami, hogy egy kigyúrt kopasz állatot képzelek a volán mögé, nem azt, hogy nem venném meg
Bár tényleg nem venném meg, ha sok pénzem lenne, akkor valami hibridet vennék, nekem az a "nagy szerelmem"
Bocha: Majd ha egyszer lesz időm összerakni a külső vinyómat, megnézem
Itt van az összes rész. Arra viszont biztosan emlékszem, hogy telefon fronton van pár Blackberry, később meg Barney iPhone-ra vált. Tednek meg iMacje van.
-
HyP3b0y
senior tag
Már előtte 2évvel volt a samsungnak volt nagyon szép és kis kijelzővel ellátott csiptetőse...
BMW-Mercire visszatérve: Mind2töknek igaza van, két iPhone tulaj van: 1. "Raj" vagyok, iPhone-m van. 2. Örülök, hogy ilyen telefonom lehet, mert sokoldalú, hasznos, felhasználóbarát és még szép is(árát leszámítva...)
Én történetesen a 2. ember vagyok, 2G-m van és nem is vágyom 3G-re 3GS-re(tipikus példa, amikor a buszon - II.ker.
- a 14 éves kislány örvendezve meséli, hogy a vodafone lehet árul majd 3GS-t és ez annyira jó lesz neki...könyörgöm mi az isten f@$zára kell neked egy 200 000 Ft-os telefon, na ez az 1. ember típus...), mert nem látom a realitást, hogy miért kerül +20-25k az én 16gb-os iphonenál a 8gb-os 3G. Van benne 3G(amit t-mobileosként csak az ún. ikon csomaggal érdemes használni, amit csak új készülék vásárlásával lehet elérni...) nekem történetesen mobilnet letiltva, gps chip ami tapasztalataim alapján, csak poénnak és játéknak jó, navigálni nem. Két dolog amit irígylek: minden füles bele dugható, hangos speaker, de ezek nem érnek ennyi plusz pénzt.
Másik dolog, hogy az apple politikájából kifolyólag látszik, hogy az 1.0 fw-vel egy 2G annyit ért, mint a kínai utánazatok(kemény számológép, naptár...) és mégis a 2.0/3.0 mi mindent kihozott a telefonból(az más, hogy szerintem még ígyis aránytalanul drága, de a határtalan lehetőségeket én kihasználom...reklámozni nem szeretném hogyan, de sztem anélkül egy iphone nem éri meg a pénzét)
-
majom2
senior tag
természetesen elítélheted az apple-t a szerinted túlárazott laptop árak miatt, én mindössze azt nem értem h ennek mi köze ahhoz ha egy telefont akarsz venni tőlük. vagy úgy is fogalmazhatnék h akkor miért nem zavart ez amikor a shuffle-t vetted... de végülis mindegy, a te dolgod, csak nem értem az összefüggéseket
-
majom2
senior tag
Es szerinted is, ahogy a kovetkezo mondatban ra is cafolsz onmagadra.
akkor valamit félreértettél. te "nagy többségről" írsz, én fanboyokról akik nyilván a kisebsséget alkotják.En nem is mondtam, hogy akarnek venni, nem volt eddig sem problema, ezutan sem lesz.
akkor meg nem teljesen mindegy h mennyibe kerül? csak mert ezt te hoztad fel mint nem szimpatikus apple tulajdonságot... én azt nem értem, hogy ha ez téged nem érint, akkor ez neked miért probléma? ne vegyek philips villanyégőt, ha szerintem a philips porszívók aránytalanul túl vannak árazva?Az meg, hogy mennyit fogyaszt...
én a kis minimmel éves szinten 20-30e ft-ot spórolok, köszönhetően a teljesen kretén felhasználói szokásaimnak. ettől függetlenül az alacsony fogyasztás nekem azért volt fontos, mert csak így lehet kicsi és halk gépet építeni. nekem mindkettő lényeges szempont volt. -
majom2
senior tag
Nagy tobbseget irtam a userekrol, nem mindenkire kiterjedo altalanositast. Eppen itt nem is tudok mutatni senkit...
látod, pont erről van szó. nagy többségről írsz, holott itt nincs véletlenül egy semmeg valahogy máshol sem, de szerinted mégis léteznek
persze fanboyok vannak - ahol mindenhol - de nekem elhiheted h nem átlagban nem többen mint máshol.
most kicsit durva leszek, csak h érzékeltessem azt amit szerintem írsz. ne vedd magadra, csak példaként írom: a cigányok nagytöbbsége bűnöző, kivéve a jelen lévők, de nem vagyok rasszista, erre bizonyíték h nekem is van cigány barátom.ha nincs szükséged egy macbook minőségére, akkor természetesen nem kell megvenni, és máris nem probléma mennyibe kerül. viszont akinek kell ez a fajta kivitelezés, az meg nem nagyon tud olcsóbban jobbat találni. mindenkinek más a fontos.
nekem pl egy mac mini-m van, aminél sokan kiakadnak h mennyibe kerül, de azzal általában nincsenek tisztában h ez gyakorlatilag egy laptop desktop házban, ahol ugye az alkatrászek is egy kicsit más árfekvésűek... ellenben 15W-ot fogyaszt, és nincs hangja. -
majom2
senior tag
Maga a cég, annak termék, üzlet és marketing politikája,
otthon windowst használsz, pedig a ms-ot gondolom ugyanugy nem szereteda cég termékeit használó userek megnyilvánulásának nagy többsége nem tetszik.
ide szinte csak ilyenek írnak. kinek a hozzászólása nem volt szimpatikus?A laptopjaik meg többek között azért drágák...
meg azért mert eléggé minőségi alkatrészekből vannak összerakva, amiket máshol vagy nem kapsz meg, vagy ugyanúgy nagyon drága. nem csak a proci GHz meg a memóriaméret számít...antipatikus: az, aki nem szereti gyógyszerészeket
-
joey04
titán
ez igaz, nézd meg a nász-ajánlat c. filmet. szerintem az Apple szponzorálta a filmet annyi mac van benne.
viszont a macbook kapcsán nem értek egyet. volt nekem is, azért adtam el mert aztán nem volt szükségem hordozható gépre. de soha nem vennék más lapost csak apple félét. kb mint az iphone, akkora kényelmet ad. elképesztő. azzal a tapipaddal szinte gyorsabban tudtam dolgozni mint egy egérrel. hangja semmi. hihetetlen minőség! persze nem a repedező, hanem az alu. -
Tucky
csendes tag
Vagy Dell, de lehet kevés akciófilmet nézel. Egyébként azt ne mondjátok, undorral vezetnétek, sőt inkább eladnátok, ha X5-ösötök lenne. Én pl érintős Nokia után inkább almafont vettem, nem volt kedvem még kb 2 évet várni mire lesz olyan Nokia esetleg más telefon ami összességében ezt hozza.
-
Azért azt szögezzük le, hogy amikor bemész a T-be, egy nyavalyás telefont veszel, nem közösségi tagságot. Ez nem kokárda, ez egy okostelefon. Nem státuszszimbólum, hanem egy kupac elektronika, üveg és műanyag. Az ezzel ellentétes állításaid pontosan ugyanolyan rosszak, mint ha a másik tábor állítaná, hogy az iPhone/Mac/OSX nem telefon/számítógép/operációs rendszer, hanem életstílus vagy filozófia.
A Nokia márkahűségre már nem is mondok semmit, se a tábor, se a telefonok nem jobbak semmivel se. Na jó, mégis mondok valamit: kettős mérce?
Valamint, Bochával együtt: nincs olyan szó, hogy unszimpatikus.
Antipatikus van. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem értem, mire gondolsz. Nincs unszimpatikus almás közösség, a Nokiások meg a Samsungosok között is sok az elvakult, Nokiát is sokan vesznek nagyzolási céllal, náluk kizárólag az árcímke a lényeg. A példad meg annyira illik ide... hogy semennyire.
Adott egy nagyon jó eszköz, mely megfelel a céljaidnak: azért akarsz egy számodra kevésbé megfelelőt venni, mert van, aki nagyzol vele? Hát.. hajrá -
"az alma fanatikusoktól, azok gyakori butaságától és úgy általában az egész felhajtástól olyan szinten ellenséges lett az egész dolog, és olyan távol állok attól, hogy iPhone-t válasszak."
Ez egy érdekes probléma, sose értettem (bár már rákérdeztem más topikban, hasonló hozzáállású embernél): mi köze van a többi felhasználónak/rajongónak/fanatikusnak ahhoz, hogy Neked megfelel ez az eszköz? Nem ők nyomogatják a telefonod
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Bár fizetnének, szívesen játszanék pénzért...
Ez a kérdés minden topicban felmerül: Androidról van egy-két cikk, elég gyenge a játékkínálat. Nokiából elkezdtük végigtesztelni a jobb S60 játékokat és a most megszűnő N-Gage kínálatát, nem arattak túl nagy sikert a cikkek, ráadásul az ottani játékok sem érik el az AppStore-ban lévők színvonalát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest