- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Quasi_modo #64 üzenetére
Mondjuk az alapfelvetés az volt, hogy ha sok pénzem lenne
“All nothings are not equal.”
-
majom2
senior tag
válasz Quasi_modo #64 üzenetére
mármint pénz? hát igen. habár nem kell feltétlen drága dolgokban gondolkozni. nem akarok példákkal jönni, de sokszor a jól kiválasztott olcsó gépek nagyobb örömet adnak mint a többször drágábbak.
-
majom2
senior tag
a legelborultabb autó is lehet megbízható. csak meg kell neki adni ami jár.
amit írtál arról anyám 6 éve használt (és nagyon szeretett) yaris-a ugrott be. nem mondom, az A-B problémát meg tudja oldani de egy milliméterrel sem több amit adni képes. ha már annyi idős leszek mint anyám, talán nekem is elég lesz ez. de csak akkor. ahhoz sajnos túl kevés időnk van itt, h ilyen nagyvonalúan átlépjünk az ilyen kisebb-nagyobb örömforrásokon -
majom2
senior tag
egy hibridben mit lehet szeretni? kicsit nekem olyan ez mint valami takarékos megbizható háziasszony aki amúgy baromi unalmas én inkább a pörgős csajokat szeretem, akikre inged gyatyád rámegy, napi 3x lenyomja nálad a biztosítékot, mégis mindennel együtt annyi örömet ad, h minden percét élvezed
-
Kumite
aktív tag
Nekem o kell:
-
Csak azt mondtam, hogy van abban valami, hogy egy kigyúrt kopasz állatot képzelek a volán mögé, nem azt, hogy nem venném meg Bár tényleg nem venném meg, ha sok pénzem lenne, akkor valami hibridet vennék, nekem az a "nagy szerelmem"
Bocha: Majd ha egyszer lesz időm összerakni a külső vinyómat, megnézem Itt van az összes rész. Arra viszont biztosan emlékszem, hogy telefon fronton van pár Blackberry, később meg Barney iPhone-ra vált. Tednek meg iMacje van.
-
DasH_001
tag
Ha egy kicsit régebbi, Skies of Glory-hoz hasonló játékkal szeretne valaki egy jót játszani a PC-jén, akkor a Red Ace Squadron-t ajánlom, kissé borsos, 20 dolláros árcetlivel. (2003 előtti játék)
-
HyP3b0y
senior tag
Már előtte 2évvel volt a samsungnak volt nagyon szép és kis kijelzővel ellátott csiptetőse...
BMW-Mercire visszatérve: Mind2töknek igaza van, két iPhone tulaj van: 1. "Raj" vagyok, iPhone-m van. 2. Örülök, hogy ilyen telefonom lehet, mert sokoldalú, hasznos, felhasználóbarát és még szép is(árát leszámítva...)
Én történetesen a 2. ember vagyok, 2G-m van és nem is vágyom 3G-re 3GS-re(tipikus példa, amikor a buszon - II.ker. - a 14 éves kislány örvendezve meséli, hogy a vodafone lehet árul majd 3GS-t és ez annyira jó lesz neki...könyörgöm mi az isten f@$zára kell neked egy 200 000 Ft-os telefon, na ez az 1. ember típus...), mert nem látom a realitást, hogy miért kerül +20-25k az én 16gb-os iphonenál a 8gb-os 3G. Van benne 3G(amit t-mobileosként csak az ún. ikon csomaggal érdemes használni, amit csak új készülék vásárlásával lehet elérni...) nekem történetesen mobilnet letiltva, gps chip ami tapasztalataim alapján, csak poénnak és játéknak jó, navigálni nem. Két dolog amit irígylek: minden füles bele dugható, hangos speaker, de ezek nem érnek ennyi plusz pénzt.
Másik dolog, hogy az apple politikájából kifolyólag látszik, hogy az 1.0 fw-vel egy 2G annyit ért, mint a kínai utánazatok(kemény számológép, naptár...) és mégis a 2.0/3.0 mi mindent kihozott a telefonból(az más, hogy szerintem még ígyis aránytalanul drága, de a határtalan lehetőségeket én kihasználom...reklámozni nem szeretném hogyan, de sztem anélkül egy iphone nem éri meg a pénzét)
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Kumite
aktív tag
A Shuffle-nel azert nem zavart, mert amikor vettem, ez volt az egyetlen csiptetos, tenyleg kenyelmesen viselheto es kelloen kicsi cucc a piacon. Most is ez a legjobb minoseg, tehat ha ujra elhagynam, akkor ujra ilyet vennek, abbol is a 2. generaciot. De pl. uj szamot nem tettem mar ra legalabb egy eve, mivel 1.) meg csak a felet untam meg azoknak, amik rajta vannak, 2.) az iTunes olyan kezelhetetlen es rossz termek szamomra, hogy irtozom a hasznalatatol is. Bar azt hiszem mar felismeri a Windows es lehet ra kozvetlen is masolni, kiprobalom ha nalam lesz a dokkolo.
Volt valamilyen elkepzelt termekre igenyem es azt vettem meg. Viszont ha szendvicsre van igenyem, nem megyek be egy luxusetterembe, es veszek sonkat vajas kenyeren 800-ert. Inkabb megcsinalom magamnak otthon, vagy megyek Subwaybe vagy McDonaldsba, ahol ugyanezert az arert olyan izvilagot kapok, amit otthon nem tudok eloallitani. Es igen, szerintem finomak azok a kajak, 1-2 havonta szivesen eszem ottValojaban a statuszszimbolumokkal lehet a problemam, szamomra tul irracionalis a rajuk valo koltes. Szivesebben koltok a kello merteku minosegre es a funcionalitasra, mint a kihasznalatlan minosegre es divatra.
Telefont meg rengeteg mas egyeb indok mellett azert sem vennek toluk, amiert Karma nem venne X5-ot, Bocha pedig nem venne sotetitett uveges BMW-t. Amint olyan telefonra lenne szuksegem, ami jo jatekplatform es nem akarok multitaskot sem melle es nincs jobb alternativa az elkepzeleseimhez, akkor iPhone-t veszek.
-
majom2
senior tag
természetesen elítélheted az apple-t a szerinted túlárazott laptop árak miatt, én mindössze azt nem értem h ennek mi köze ahhoz ha egy telefont akarsz venni tőlük. vagy úgy is fogalmazhatnék h akkor miért nem zavart ez amikor a shuffle-t vetted... de végülis mindegy, a te dolgod, csak nem értem az összefüggéseket
-
Kumite
aktív tag
A BMW ket masik hozzaszolotol szarmazik, reszemrol a Mercedes hasal el a vallalhatosagi kerdeskorben. Gondolom mas videkrol szarmazom, ahol a Merci valtja ki belolem azt, amit masokban a BMW.
Es nem vagy fogonosz, csak akkor, ha kizarolag Replay, Retro es Tommy Hilfiger cuccokban vagy hajlando jarkalni
-
Kumite
aktív tag
"én azt nem értem, hogy ha ez téged nem érint, akkor ez neked miért probléma?"
A mas orszagokban dulo haboru, foldrenges vagy eppen vizhiany sem erint, nekem megis problema. Ki erti ezt?..."csak mert ezt te hoztad fel mint nem szimpatikus apple tulajdonságot"
Attol, mert jelenleg nem akarok venni semmi almatermeket, meg lehet nem szimpatikus tulajdonsag a (szerintem aranytalan) dragasag, nem? Tovabbra sem ertem az osszefuggest, hogy miert csak akkor mondhatok velemenyt, ha a velemenyezett termeket akarom megvenni. -
hemaka
nagyúr
Még szerencse, hogy a játékokról beszélgettek.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
majom2
senior tag
Es szerinted is, ahogy a kovetkezo mondatban ra is cafolsz onmagadra.
akkor valamit félreértettél. te "nagy többségről" írsz, én fanboyokról akik nyilván a kisebsséget alkotják.En nem is mondtam, hogy akarnek venni, nem volt eddig sem problema, ezutan sem lesz.
akkor meg nem teljesen mindegy h mennyibe kerül? csak mert ezt te hoztad fel mint nem szimpatikus apple tulajdonságot... én azt nem értem, hogy ha ez téged nem érint, akkor ez neked miért probléma? ne vegyek philips villanyégőt, ha szerintem a philips porszívók aránytalanul túl vannak árazva?Az meg, hogy mennyit fogyaszt...
én a kis minimmel éves szinten 20-30e ft-ot spórolok, köszönhetően a teljesen kretén felhasználói szokásaimnak. ettől függetlenül az alacsony fogyasztás nekem azért volt fontos, mert csak így lehet kicsi és halk gépet építeni. nekem mindkettő lényeges szempont volt. -
Kumite
aktív tag
"BMW: hasonlíthatjuk ehhez az iPhone-t, de akkor kizárólag a márkához, ne a "lesötétített üvegű, fekete BMW"-hez."
Ahogy nekem az jut eloszor eszembe az iPhone-rol ami, ugy masnak is az jut eszebe eloszor egy X5os BMW-rol. Neked mar csak a sotetitett uvegu BMW-rol jut eszedbe ugyanaz, pedig valoszinu, hogy ugyanakkora "reprezentativ kutatasi eredmenyekkel" rendelkezhetsz az ilyen autotulajokrol, mint en az almasokrol. Tehat vilagot ronbadonto gonosz eloiteletek nem csak bennem vannak, hanem mindenki masban
"A kérdés tehát az, hogy az embernek megéri-e megszívatni saját magát azzal, hogy más készüléket vesz, vagy beáll az "iPhone júzerek rossz arcú táborába" és esetleg nem vagánykodik a készülékével. Ha mindenki így tenne, hipp-hopp megszűnnének az efféle általánosítások. Tény, hogy az iPhone nem tökéletes, viszont az is tény, hogy ez most a legjobb játékos mobilplatform, ami létezik, fényévekkel köröz le bármi mást."
Megegyszer elmondva, a sznobizmustol valo tavolsagtartasom egy mellekvelemeny, lehet, sot inkabb biztosan rosszul fejeztem ki magamat. Ahogy erzesem szerint Te sem vennel sotetitett ablaku BMWt, ami a Te mellekvelemenyed lenne egy ilyen autoval szemben, ami mellekvelemeny mellett lenne valoszinu meg sok mas megalapozott erv, amiert pl. egy Saab tulaj leszel.
A tenyeiddel maximalisan egyetertek, ha telefont is es PSPt vagy DSt is szeretnek venni egyszerre, akkor csakis iPhonet vennek jelenleg. De csak jelenleg, epp ezert kerdeztem kiindulaskent, hogy Android/Ovi jatekbemutatok lesznek-e, mivel mindketto platformnak van online boltja, de nem tudom, hogy mekkora es milyen minosegu a felhozatal.
Az iPhone-rol nincs rossz szakmai velemenyem, sem magarol az Apple-rol. Megegyszer kiemelve: szakmai. Eppolyan zsenialisan jatszak ki a dolgokat, mint amilyen zsenialis volt annak idejen a Microsoft. Pl a legeslegnagyobb huzasuk, hogy nem tamogatja az iPhone bongeszoje a Flasht, a masik pedig a teljes markanev ertekenek epitese es novelese. Utobbiban (is) verhetetlenek. -
Kumite
aktív tag
"meg valahogy máshol sem, de szerinted mégis léteznek"
Nemcsak szerintem leteznek... Es szerinted is, ahogy a kovetkezo mondatban ra is cafolsz onmagadra.
Termeszetes, hogy mindenhol vannak ilyenek. PDA es egyeb oldalon vannak azok, akik szerint az iPhone nem okos telefon, csak egy divatcikk. Apple oldalon azok vannak, akik szerint minden szar es legalabb olyan draga, ami nem Apple. En a ket tabor kozott vagyok szerintem. Divattelefon is, draga is, okos is, vannak rosszabbak es vannak jobbak is. Az igenyek es onmagamat ismetelve a hit donti el, hogy ki mi mellett teszi le a voksat."akkor természetesen nem kell megvenni, és máris nem probléma mennyibe kerül."
En nem is mondtam, hogy akarnek venni, nem volt eddig sem problema, ezutan sem lesz. Az meg, hogy mennyit fogyaszt milyen aron eppen olyan kerdes, hogy 30-35 eves korodig ha nem ruhazol be egy napkollektorra, akkor mar felesleges is, mert az eleted soran mar nem fog megterulni. Bar a kornyezet-tudatossag erdekeben amint tehetem, veszek ilyet, akarmennyi idos is leszek. -
hemaka
nagyúr
Csak úgy belepillantás szintig jutottam most a Settlers-be, de elég jó kis játéknak tűnik.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Apple vs. mindenki más — érvek és indokok by Bocha.
-Ár: tényleg drága az Apple, de ne csináljunk már úgy, mintha a többi gyártó nem lenne az. Nagyság szerint nézzük a többieket: a Nokia szerintem a legdrágább, a Samsung ugyanazt a tudást és minőséget kínálja mint az LG, sokszor jóval drágábban. A Sony Ericsson néha több éves technológiát kínál "mai áron", a HTC-ről meg ne is beszéljünk... az egyetlen normális árazású nagy gyártó szerintem az LG.
-BMW: hasonlíthatjuk ehhez az iPhone-t, de akkor kizárólag a márkához, ne a "lesötétített üvegű, fekete BMW"-hez. Utóbbi legyen inkább az, aki fennhangon beszél arról, hogy az "iPhone-om így és úgy". BMW-vel is lehet előzékenyen, udvariasan vezetni, iPhone-nal sem muszáj villogni.
-MacBookok ára: tényleg drágák, ugyanakkor az múltkori hóleopárdos operációs rendszer frissítése nevetségesen kevés pénzbe került.
-"A cég termékeit használó userek megnyilvánulásának nagy többsége nem tetszik": én nem rendelkezem reprezentatív kimutatásokkal az Apple-t használó júzerek nagy többségének véleményéről. Ha mint a Mobilaréna munkatársát kérdeznétek, hogy melyik "felhasználói táboroktól" kapok idegbajt, akkor a Nokiásokat és a Sony Ericssonosokat mondanám. Érdekes módon LG-s és Apple-ös arcokkal sosem volt nagy vitám, utóbbiaknál mindig az a flame forrása, hogy jön egy non-Apple user és szétoltja az iPhone-t és az azokat használókat... a Mobilarénán biztos vagyok benne, hogy nem maguk a tulajok generálják a vitákat.
-Drága dolgok: tény, hogy ami drága, azt valaki meg fogja venni nagyzolásból. Amit reklámoznak, azt szintén. Viszont a drága, reklámozott dolgok bizony sokszor nagyon jók is. A kérdés tehát az, hogy az embernek megéri-e megszívatni saját magát azzal, hogy más készüléket vesz, vagy beáll az "iPhone júzerek rossz arcú táborába" és esetleg nem vagánykodik a készülékével. Ha mindenki így tenne, hipp-hopp megszűnnének az efféle általánosítások. Tény, hogy az iPhone nem tökéletes, viszont az is tény, hogy ez most a legjobb játékos mobilplatform, ami létezik, fényévekkel köröz le bármi mást. Ha pedig ezt valaki el meri mondani, szerintem nem csak a száját jártatja, függetlenül attól, hogy "Apple buzi" vagy sem.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Hackerman #38 üzenetére
Szerintem efféle kérdésekben szerencsésebb lenne, ha az Apple ügyfélszolgálatát keresnéd meg! Hogy őszinte legyek, nem is teljesen értem, hogy ez hogy fordulhatott elő, de a customer care almáéknál elég jó, biztos, hogy valamelyik emailben megtalálod a választ!
-
majom2
senior tag
Nagy tobbseget irtam a userekrol, nem mindenkire kiterjedo altalanositast. Eppen itt nem is tudok mutatni senkit...
látod, pont erről van szó. nagy többségről írsz, holott itt nincs véletlenül egy sem meg valahogy máshol sem, de szerinted mégis léteznek persze fanboyok vannak - ahol mindenhol - de nekem elhiheted h nem átlagban nem többen mint máshol.
most kicsit durva leszek, csak h érzékeltessem azt amit szerintem írsz. ne vedd magadra, csak példaként írom: a cigányok nagytöbbsége bűnöző, kivéve a jelen lévők, de nem vagyok rasszista, erre bizonyíték h nekem is van cigány barátom.ha nincs szükséged egy macbook minőségére, akkor természetesen nem kell megvenni, és máris nem probléma mennyibe kerül. viszont akinek kell ez a fajta kivitelezés, az meg nem nagyon tud olcsóbban jobbat találni. mindenkinek más a fontos.
nekem pl egy mac mini-m van, aminél sokan kiakadnak h mennyibe kerül, de azzal általában nincsenek tisztában h ez gyakorlatilag egy laptop desktop házban, ahol ugye az alkatrászek is egy kicsit más árfekvésűek... ellenben 15W-ot fogyaszt, és nincs hangja. -
majom2
senior tag
bmw-s hasonlat:
és akkor mi van? kb 100x annyian elhúznak előttem a zebrán tök "átlag" autókkal, "átlag" kinézettel. habár nyilván egy bmw-s maffiózó kinézetű ember jobban megmarad benned, mint egy pl szürke asztrás családapa aki ugyanolyan bunkó agresszív módon viselkedik. néhány embernél meg még bejön az irigység faktor is... nameg nyilván nem aki nem olyan mint mi, azt könnyebb antipatikusnak találni.[ Szerkesztve ]
-
Kumite
aktív tag
Bar a MS is hasonlo alavalo tarsulat, a Google-lel egyetemben, de valahogy megsem valtanak ki belolem akkora ellenerzeseket. Azt hiszem ez mar hit kerdese, ami termeszetesen jelen van a tuloldali Appleosoknel/Microsoftosoknal/Googleosoknal/Linuxosoknal/stbstb is. Nincs is ezzel baj, mi userek csak jol johetunk ki a rivalizalasokbol
Nagy tobbseget irtam a userekrol, nem mindenkire kiterjedo altalanositast. Eppen itt nem is tudok mutatni senkit, es nem keresem (es talalom meg) minden Apple-fanban az ellensegemet. Es mint emlitettem, en is birtoklok egy Shufflet.
Lehet bennem van a hiba, de engem nem nagyon erdekel, hogy milyen anyagokbol van osszerakva egy laptop. Most is eppen egy 480ezer HuF-os csucs HP-rol irok, de az elozo hozzaszolasaimat egy 130ezres MSI-rol irtam, es hat olvashato lett minden azon is Nem adott semmi pluszt, hogy errol irtam. Persze azt hozzateszem, hogy nem ugyanaz a ket gep teljesitmenye, de kb 150-200-zal lenne olcsobb az MSI ugyanilyen konfigja, mint a HP. En ugy tartom, hogy amig a teljesitmeny elvegzi azt, amire nekem kell: programozas, jatek, videszerkesztes, photoshop stb, addig majdnem tok mindegy, hogy milyen hazba van belecsomagolva a cucc. A telefon mar mas kerdes, abban szeretem, ha van fem. Itt is, mint mindenhol mashol is elojon az, hogy kinek milyen igenyei vannak es milyen hitben el.
-
majom2
senior tag
Maga a cég, annak termék, üzlet és marketing politikája,
otthon windowst használsz, pedig a ms-ot gondolom ugyanugy nem szereteda cég termékeit használó userek megnyilvánulásának nagy többsége nem tetszik.
ide szinte csak ilyenek írnak. kinek a hozzászólása nem volt szimpatikus?A laptopjaik meg többek között azért drágák...
meg azért mert eléggé minőségi alkatrészekből vannak összerakva, amiket máshol vagy nem kapsz meg, vagy ugyanúgy nagyon drága. nem csak a proci GHz meg a memóriaméret számít...antipatikus: az, aki nem szereti gyógyszerészeket
-
Hackerman
csendes tag
Sziasztok srácok
Kezdő iPhone-s vagyok..Most vettem egy 3G-t és regeltem az App Store-ra.Minden jó volt töltöttem fizetős progikat,de 1 hóbap után azt írja App Store hogy ellenőrizzem a számlám.Szóval valami baj van a kártyámmalde nem tudom hogy mi.Kérlek segítsetek mert nem tudok semmit se letölteni :S Aki tudja kérem vegyen fel msn-re.Előre is köszönöm!
-
joey04
titán
ez igaz, nézd meg a nász-ajánlat c. filmet. szerintem az Apple szponzorálta a filmet annyi mac van benne.
viszont a macbook kapcsán nem értek egyet. volt nekem is, azért adtam el mert aztán nem volt szükségem hordozható gépre. de soha nem vennék más lapost csak apple félét. kb mint az iphone, akkora kényelmet ad. elképesztő. azzal a tapipaddal szinte gyorsabban tudtam dolgozni mint egy egérrel. hangja semmi. hihetetlen minőség! persze nem a repedező, hanem az alu.[ Szerkesztve ]
-
ambrus14
tag
Jelenleg én is egy Nokia és egy almatelefon között gondokodom! E sok cikk, játék, app miatt kezdett el egyre szimpatikusabb lenni az Apple. Nekem is jó ideigs erős fenntartásaim voltak vele kapcsolatba és most meg kezd a szívem csak e felé hajolni!
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
infectedmann
őstag
Ez a Star Wars -os téma nagyon kapós lesz úgy érzem, meg a Gameloft -os deszkás játékot is vinni fogják mint a cukrot.
-
Tucky
csendes tag
Vagy Dell, de lehet kevés akciófilmet nézel. Egyébként azt ne mondjátok, undorral vezetnétek, sőt inkább eladnátok, ha X5-ösötök lenne. Én pl érintős Nokia után inkább almafont vettem, nem volt kedvem még kb 2 évet várni mire lesz olyan Nokia esetleg más telefon ami összességében ezt hozza.
-
Kumite
aktív tag
Maga a cég, annak termék, üzlet és marketing politikája, valamint a cég termékeit használó userek megnyilvánulásának nagy többsége nem tetszik.
Nekem a(z állítólag) nem agyontesztelt MSI laptopom is tökéletesen működött XP-vel és most Win7-tel is.
A laptopjaik meg többek között azért drágák, mert státuszszimbólumok, amit meg kell fizetni.
-
Kumite
aktív tag
Én is ilyen BMW-s példát akartam még a forum elején felhozni, de nem jutott eszembe ilyen találó. Később eszembe jutott, hogy a Mercedes-szel ugyanígy vagyok, felénk inkább az alvilágiak utazgatnak olyanban.
Így gondoltam a negatív beidegződéses antipatikusságot (kösz az újabb tanítást ). -
-
A BMW-s példában van valami.
De igazából nem szoktam figyelni az autókat (mondjuk a pesti sebességnél alapból se olyan könnyű). Engem hidegen hagy, és jobban szeretném, ha az utcán mászkáló ember se foglalkozna a telefonommal. Főleg a közveszélyes kaszt ne tegye, de alapjáraton mások se a cuccaim alapján akarjanak besorolni. Még csak az kéne, hogy valaki lebuzizzon a MacBookom miatt ...
-
sien
aktív tag
hidd el nem azért mondom mert utálom az apple-t, de kérlek ne mond hogy nem státusszimbólum és divat. akár tetszik akár nem, sztereotípiák kialakulnak. ne mond nekem azt hogyha egy sötét üveges x5 ös bmw elhúz a zebrán előtted nem egy kopasz nagydarab tetovált fazont képzelsz a vezetőülésre. ha pedig nem, akkor te egy nagyon kivételes ember vagy, kivételes látásmóddal. de ettől az emberek még ilyenek maradnak.
egyébként annak, aki valamilyen oknál fogva nem akarja hogy azt lássák az emberek hogy apple telefont használ, azt ajánlom vegyen egy fekete gumiborítást hozzá. nem drága, remekül védi a telefont, és olyan fura alakja lesz tőle hogy azt hiszi katonai túlélőkészülék
-
danaudio
aktív tag
Hát Eliminate pro-val egyáltalán nem értek egyet : P először is: "annyira pedig messze nem jó, hogy az ember ne bírja ki azt a 45 perc kényszerpihenőt, amit az energiahiány miatt mindenképp meg kell tennie." nem kell mindenképp megtennie mert energia nélkül is lehet játszani ugyan úgy online, olyanok ellen is akiknek van energiájuk, így csak azok függenek az energiától akik mindenáron folyton fejlődni akarnak(általában egyenlő tudású emberekkel rak össze a gép ha tud, szóval az se probléma ha lassan fejlődsz), és nem csak élvezni a játékot, továbbá hetente van mindenféle promóció, ahogy lehet energiát meg kreditet szerezni tök ingyen, 1 perc alatt...
Az irányításról annyit, hogy akik tesztelik a játékot, szeretik lehúzni, mert általában játszanak vele max fél órát és soha többet, pedig eddigi legjobb irányítás fps-hez iphone-on... kell hozzá kb 2 óra játék hogy megszokd, utána egyre jobb lesz, és már hibátlanul kényelmesen használható (19-es szinten tolom és egy centet nem fizettem eddig). Továbbá nem a PC-s fps-hez kell mindent hasonlítani, ez valóban nem alról szól hogy meglátsz egy pixelt és elkezded lőni 10km-ről, itt nehezebb megtanulni a jó célzást, de nem csak neked, hanem mindenkinek, így egyenlő esélyekkel indultok, és főleg barátok ellen játszva (mert hogy azt is lehet), nagyon vicces partyk tudnak összejönni, arról nem is beszélve hogy mennyire gördülékeny az online játékmenet...Ergo aki szerint egy nagy lehúzás a játék az nem tudom hol él, inkább örülni kéne hogy van olyan minőségi online multi játék amit ingyen lehet jól használni...
-
Egzee
őstag
Meg kell ám lovagolni az MW2 hómobilos részét!
Bocha! Köszönöm a bölcs szavakat! Senki nem hitt eddig nekem! Neked, mint félistennek, biztos jobban hisznek majd!
-
Azért azt szögezzük le, hogy amikor bemész a T-be, egy nyavalyás telefont veszel, nem közösségi tagságot. Ez nem kokárda, ez egy okostelefon. Nem státuszszimbólum, hanem egy kupac elektronika, üveg és műanyag. Az ezzel ellentétes állításaid pontosan ugyanolyan rosszak, mint ha a másik tábor állítaná, hogy az iPhone/Mac/OSX nem telefon/számítógép/operációs rendszer, hanem életstílus vagy filozófia.
A Nokia márkahűségre már nem is mondok semmit, se a tábor, se a telefonok nem jobbak semmivel se. Na jó, mégis mondok valamit: kettős mérce?
Valamint, Bochával együtt: nincs olyan szó, hogy unszimpatikus.
Antipatikus van.[ Szerkesztve ]
-
Kumite
aktív tag
Belőlem unszimpátiát vált ki sok Apple tulaj, nem csak a telefon, hanem a laptopok terén is. Ennek ellenére iPod-on hallgatok zenét és talán nem is vennék más lejátszót, mert annyival jobbnak tűnnek, mint a többiek. (2. generációs Shuffle-öm van.)
Szerintem egy Android jobban megfelelne nekem. Megnéztem egy iPhone vs Motorola Droid tesztet lyútlyúbon, és bár az iPhone-t jobbnak tartotta a tesztelő, az elmondottak alapján nekem jobban kellene Android. A Nokia meg jelenleg márkahűség nálam, ami hát hülyeség tudom, de mégis nehezen szakad el az ember Az idő eldönti, hogy mit tudnak kihozni az Oviból és a Maemoból.
Az ellenszenves fanatikus tábor egy mellékes érv az alma ellen. A programok viszont érv mellette, ezért kérdeztem, hogy Androidos tesztek lesznek-e. Gondolom idővel ledolgozza a hátrányát mind2 (Android és Nokia) rendszer az almával szemben.
A példámmal mindössze annyit akartam mondani, annak ellenére, hogy tényleg hülye példa, hogy senki sem csatlakozik egy olyan közösséghez akarva-akaratlanul, amelyet nem tart szimpatikusnak. Értem én, hogy nem kell egyből sznobnak lenni, amiért alma logó csillan meg a kezemen lévő kütyün, de kiváltani kivált ilyen érzéseket, ez kétségtelen.
szerk.: úgyértem a külső szemlélőben vált ki ilyen érzéseket[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Talán a Jet Car Stunts pont ebbe a cikkbe illett volna(2. oldal)
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem értem, mire gondolsz. Nincs unszimpatikus almás közösség, a Nokiások meg a Samsungosok között is sok az elvakult, Nokiát is sokan vesznek nagyzolási céllal, náluk kizárólag az árcímke a lényeg. A példad meg annyira illik ide... hogy semennyire.
Adott egy nagyon jó eszköz, mely megfelel a céljaidnak: azért akarsz egy számodra kevésbé megfelelőt venni, mert van, aki nagyzol vele? Hát.. hajrá[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Meg is nézem ezt a Settlers-t Már tölti is le az iTunes.
-
Kovács84
aktív tag
Huhh, Settlers Bár, keménykalapos Nokia-párti vagyok, de ez most már erőteljesen kezd engem is elbizonytalanítani. Remélem, hogy az Android hamarosan belehúz.
-
<NewL>
addikt
Ez a gördeszkás nagyon tetszik,ahogy láttam eddig az ilyen híreket max 1 hónap és kint is vannak.
There's an app for that
-
Kumite
aktív tag
Felvennél német felségjelzéses ruhát csak azért, mert tiszteled a görög kultúrát, ami megalkotta magát a jelet?
Tudom nagyon erős hasonlat, de gondolom nem szeretnél egy olyan társaság részesének tűnni, ami ellenszenvet vált ki belőled és még sok más emberből is.
[ Szerkesztve ]
-
"az alma fanatikusoktól, azok gyakori butaságától és úgy általában az egész felhajtástól olyan szinten ellenséges lett az egész dolog, és olyan távol állok attól, hogy iPhone-t válasszak."
Ez egy érdekes probléma, sose értettem (bár már rákérdeztem más topikban, hasonló hozzáállású embernél): mi köze van a többi felhasználónak/rajongónak/fanatikusnak ahhoz, hogy Neked megfelel ez az eszköz? Nem ők nyomogatják a telefonod
-
Kumite
aktív tag
Átvitt értelemben a portál fizet azért, hogy játszol, ennél már csak a pornószínészeknek lehet jobb dolga
Nem negatívumból írtam a fizetett hirdetés hozzászólásomat, mielőtt (és miután) bárki azt hiszi.A lényeg, amiért kérdeztem, mert egy jövőbeli telefonváltást tekintve szimpatikus dolog, hogy ennyi alkalmazás van az almára, de az alma fanatikusoktól, azok gyakori butaságától és úgy általában az egész felhajtástól olyan szinten ellenséges lett az egész dolog, és olyan távol állok attól, hogy iPhone-t válasszak. Így valószínű, hogy egy Nokia vagy egy Androidos készülék lesz a befutóm.
De sajnos ez még várat magára[ Szerkesztve ]
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Bár fizetnének, szívesen játszanék pénzért...
Ez a kérdés minden topicban felmerül: Androidról van egy-két cikk, elég gyenge a játékkínálat. Nokiából elkezdtük végigtesztelni a jobb S60 játékokat és a most megszűnő N-Gage kínálatát, nem arattak túl nagy sikert a cikkek, ráadásul az ottani játékok sem érik el az AppStore-ban lévők színvonalát.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
zbory
tag
ha mindazt megkapjuk amit a tony hawkba megszoktunk akkor ez a gördeszkás nagyon ütős lesz
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw
-
Kumite
aktív tag
Bár egyelőre nem rendelkezem csúcskategóriás mobillal, de érdekelne, hogy ha beindul az Android, vagy a Nokia bolt, akkor oda is terveztek hasonló, pár hetente megjelenő ajánlókat?
Ha ezek az iPhone-osok fizetett hirdetések, akkor nem szóltam.
-
zH.
senior tag
És itt a Settlers!
Részemről is nagyon jól sikerült ,bár nekem gépen a 3. rész tetszett a legjobban. ( hangulatos volt ,grafika pont jól sikerült és több éven át játszottam vele. )Ez az iPhone Settlers nálam a 4. részt idézi PC-ről. ( épületek ,magas katonákhoz arany stb..)
PC-n nagyon nem tetszett ,de iPhonera szerintem nagyon jól sikerült.
Hangulatos játék ,kiváló irányítással és grafikával.
Részemről 10/10.
Zenék lehetnének változatosabbak ,nálam 2 szám váltogatja egymást ,de nem vészes.
A hangok viszont nagyon jók ,ha pl. folyó fölé megyünk erősebben hallhatjuk a víz csobogását.
Profi.A többi játék (ebből a cikkből) nem fogott meg.
[ Szerkesztve ]
just be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest