- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
válasz
Quasi_modo #64 üzenetére
mármint pénz? hát igen. habár nem kell feltétlen drága dolgokban gondolkozni. nem akarok példákkal jönni, de sokszor a jól kiválasztott olcsó gépek nagyobb örömet adnak mint a többször drágábbak.
-
majom2
senior tag
a legelborultabb autó is lehet megbízható. csak meg kell neki adni ami jár.
amit írtál arról anyám 6 éve használt (és nagyon szeretett) yaris-a ugrott be. nem mondom, az A-B problémát meg tudja oldani de egy milliméterrel sem több amit adni képes. ha már annyi idős leszek mint anyám, talán nekem is elég lesz ez. de csak akkor. ahhoz sajnos túl kevés időnk van itt, h ilyen nagyvonalúan átlépjünk az ilyen kisebb-nagyobb örömforrásokon -
majom2
senior tag
egy hibridben mit lehet szeretni?
kicsit nekem olyan ez mint valami takarékos megbizható háziasszony aki amúgy baromi unalmas
én inkább a pörgős csajokat szeretem, akikre inged gyatyád rámegy, napi 3x lenyomja nálad a biztosítékot, mégis mindennel együtt annyi örömet ad, h minden percét élvezed
-
majom2
senior tag
természetesen elítélheted az apple-t a szerinted túlárazott laptop árak miatt, én mindössze azt nem értem h ennek mi köze ahhoz ha egy telefont akarsz venni tőlük. vagy úgy is fogalmazhatnék h akkor miért nem zavart ez amikor a shuffle-t vetted... de végülis mindegy, a te dolgod, csak nem értem az összefüggéseket
-
majom2
senior tag
Es szerinted is, ahogy a kovetkezo mondatban ra is cafolsz onmagadra.
akkor valamit félreértettél. te "nagy többségről" írsz, én fanboyokról akik nyilván a kisebsséget alkotják.En nem is mondtam, hogy akarnek venni, nem volt eddig sem problema, ezutan sem lesz.
akkor meg nem teljesen mindegy h mennyibe kerül? csak mert ezt te hoztad fel mint nem szimpatikus apple tulajdonságot... én azt nem értem, hogy ha ez téged nem érint, akkor ez neked miért probléma? ne vegyek philips villanyégőt, ha szerintem a philips porszívók aránytalanul túl vannak árazva?Az meg, hogy mennyit fogyaszt...
én a kis minimmel éves szinten 20-30e ft-ot spórolok, köszönhetően a teljesen kretén felhasználói szokásaimnak. ettől függetlenül az alacsony fogyasztás nekem azért volt fontos, mert csak így lehet kicsi és halk gépet építeni. nekem mindkettő lényeges szempont volt. -
majom2
senior tag
Nagy tobbseget irtam a userekrol, nem mindenkire kiterjedo altalanositast. Eppen itt nem is tudok mutatni senkit...
látod, pont erről van szó. nagy többségről írsz, holott itt nincs véletlenül egy semmeg valahogy máshol sem, de szerinted mégis léteznek
persze fanboyok vannak - ahol mindenhol - de nekem elhiheted h nem átlagban nem többen mint máshol.
most kicsit durva leszek, csak h érzékeltessem azt amit szerintem írsz. ne vedd magadra, csak példaként írom: a cigányok nagytöbbsége bűnöző, kivéve a jelen lévők, de nem vagyok rasszista, erre bizonyíték h nekem is van cigány barátom.ha nincs szükséged egy macbook minőségére, akkor természetesen nem kell megvenni, és máris nem probléma mennyibe kerül. viszont akinek kell ez a fajta kivitelezés, az meg nem nagyon tud olcsóbban jobbat találni. mindenkinek más a fontos.
nekem pl egy mac mini-m van, aminél sokan kiakadnak h mennyibe kerül, de azzal általában nincsenek tisztában h ez gyakorlatilag egy laptop desktop házban, ahol ugye az alkatrászek is egy kicsit más árfekvésűek... ellenben 15W-ot fogyaszt, és nincs hangja. -
majom2
senior tag
bmw-s hasonlat:
és akkor mi van? kb 100x annyian elhúznak előttem a zebrán tök "átlag" autókkal, "átlag" kinézettel. habár nyilván egy bmw-s maffiózó kinézetű ember jobban megmarad benned, mint egy pl szürke asztrás családapa aki ugyanolyan bunkó agresszív módon viselkedik. néhány embernél meg még bejön az irigység faktor is... nameg nyilván nem aki nem olyan mint mi, azt könnyebb antipatikusnak találni. -
majom2
senior tag
Maga a cég, annak termék, üzlet és marketing politikája,
otthon windowst használsz, pedig a ms-ot gondolom ugyanugy nem szereteda cég termékeit használó userek megnyilvánulásának nagy többsége nem tetszik.
ide szinte csak ilyenek írnak. kinek a hozzászólása nem volt szimpatikus?A laptopjaik meg többek között azért drágák...
meg azért mert eléggé minőségi alkatrészekből vannak összerakva, amiket máshol vagy nem kapsz meg, vagy ugyanúgy nagyon drága. nem csak a proci GHz meg a memóriaméret számít...antipatikus: az, aki nem szereti gyógyszerészeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest