- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
+assemble
Megint ki kell forgatni a hozzászólást... Azelőtt is ez volt a véleményem, hogy az iPhone 4"-es kijelzőt kapott, meg azután is az lesz, ha valami barom ötlettől vezérelve pár év múlva 5"-re növelik. Én személy szerint nem fogok nagyobb kijelzős telefont venni, mert számomra kényelmetlen a hordozása és a használata. Egy telefon elsődlegesen hordozható, nem én fogom a ruhatáram hozzáigazítani. Ha nagyobb kijelző kell kinyitom a notebookom és megnézem azon amit akartam. Lehet egyesek fejében meg az elvakult utálatot kellene kitisztítani és nem állandóan a másikra húzkodni a hülye sztereotípiákat. -
Gadgetfan_
senior tag
"Hááát persze....
- böngészés
- mozgókép fogyasztás
- esetleges játék"Pontosan. Problem? Évek óta kényelmesen böngészek, filmet nézek és játszok a 3,5"-es kijelzőn. Magyarázd meg nekem, miben jobb ezt csinálni egy MÁSFÉL centivel nagyobb kijelzőn? Tényleg kíváncsi vagyok.
(#103) Kashim Nem, nem túlzás.
-
Kashim
őstag
Oké, bocs. Az, hogy kényelmes tényleg túlzás részéről.
Ettől függetlenül 4 vagy 4.3" fölött már szerintem is erőltetett a kijelző növelés. Annyival nem nő a kijelző, hogy sokkal jobban kezelhető legyen, ellenben marha nehéz zsebre vágni (ha nem ilyen lógós 2 mérettel nagyobb nadrágban jár az ember) és röhejes vele telefonálni. Akinek ennél nagyobb kell, vegyen tabletet, ha még nagyobb meg notebookot. Azokra kifér rendesen egy weboldal teljes méretben. Lassan tényleg alig lesz választási lehetőség mobil fronton, mert őrült módon elmentek a tepsi irányba. Új Nokiák is már 4.3" alatt nincsenek is. 920-as egy óriási nagy tégla, az induktív töltés miatt még vastag is hozzá. Nekem ez full kizárja a vásárlást, pedig a 920-asat az előzetes infók alapján totál megcéloztam, mint következő telefont. -
Kashim
őstag
Nem azt mondta, hogy legjobb, hanem azt hogy az is elegendő rá. Nem tudom miért kell állandóan kiforgatni a másik hozzászólását, csak legyen ok fröcsögni egyet...
hatvanketto
Középen lesznek két fekete csíkkal amíg nem frissítik. Kvázi úgy, mintha ugyanakkora lenne a kijelző mint a régin. -
Kashim
őstag
Ja végülis saját processzor architectúrát tervezni, érintőpanelt-kijelzőt egybeintegrálni, merevebb, vékonyabb készülékházat tervezni, gyak. az egész belső felépítést összezsugorítani úgy, hogy több minden beleférjen, mint ami a korábbi vastagabb készülékházban volt, semmiség. Az OS fejlesztésekről nem is beszélve...
Amúgy egyetértek, hogy tök baromság ilyen cikkeket lehozni, látszik a hozzászólásokból is hogy még a nem teljesen laikus emberek is azt hiszik valóban ennyibe kerül egy készüléket kihozni, holott köze nincs a végárhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest