- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
Depression #160 üzenetére
"Evermen példája, miszerint valaki megveszi függeltenül a telefont, majd besétál a szolgáltotóhoz egy drág előfizuért, de az asztalra csap, hogy neki márpedig 2 év hűség kell teljesen abszurd, és nem képes felborítani bármilyen elméletet."
Te valamit nagyon félreértettél
Jó pár kedvező előfizetés alapból csak hűséggel köthető meg. Én erre utaltam, nem arra, hogy konkrétan ezzel kéri
-
David75
őstag
válasz
Depression #160 üzenetére
Természetesen lehülyézni semmiképp nem kell mivel amit ti csináltok azzal semmigond nincs csak nem ez az átlag. Nekem az iphone 3g-n kívül semmi sem volt meg két évig.
1. Ezzel tökéletesen egyet értek viszont nem tehetünk sok mindent ez ellen illetve tegyük hozzá én direkt nem multinál dolgozom
"Tehát továbbra is tartom, hogy nem kell mindenkire ráeröltetni egy drága csomagot, csak mert drága telefont akar."
Nem kell de egy 5000-es csomaggal már egész jó áron jutsz telefonhoz, akinek ez is sok az megveheti függetlenül vagy dominóval, mindenesetre a legolcsóbban azok vesznek telefon akik kihasználnak egy 10k körüli csomagot. Mondok egy példát ami nagyon durva:
Mikor kijött az iphone 3g az első héten megvettem ikon 400-al ami havi 10k 400perc 2gb net 200 sms. (most is ez a csomag van és éppen egy huawei ideos x3-al is kihasználom teljesen) Ikon 400-al megvettem 39k-ért az iphone 3g-t. 2 év múlva mikor kijött az i4 lejárt a hűségem kb 60 ezerért el lehetett adni az iphone 3g-t és 80k-ért már kaptad is az i4-et. Tehát olyan mintha ráfizetnék egy 20-ast és i4-em van azért ez elég jó ajánlat így nem? ( csak nekem pont nem kellett az i4 mert másra vágytam)
"Evermen példája, miszerint valaki megveszi függeltenül a telefont, majd besétál a szolgáltotóhoz egy drág előfizuért, de az asztalra csap, hogy neki márpedig 2 év hűség kell teljesen abszurd, és nem képes felborítani bármilyen elméletet."
A legtöbb multimédiás csomagra telefon nélkül is van 2 év hűség nézz utána.
-
David75
őstag
válasz
Depression #156 üzenetére
Alapvetően kitárgyaltuk hogy mi illetve jó pár fórumtárs pont nem az átlagba tartozik így nem vagyunk mérvadóak mégis az ellen kardoskodtok hogy az átlag user bemegy a trébe ahol már vagy 3 éve van elviszi a neki legjobban megfelelő multimédia csomaggal a és valamennyi ártámogatással a telefonját és két évig használja. Ha meg mégis más telefonra vágyik elcseréli és ráfizet mondjuk egy év múlva. Mi olyan nehéz és felfoghatatlan abban hogy a legtöbb ember ezzel jár jól és nem érdemes nekik függetlenül venni? Nyugatabbra már rég ez a bevált modell és mivel a legtöbben ezt követik ezért náluk sokkal nagyobb ártámogatást kapnak az emberek a készülékre.
-
Everman
addikt
válasz
Depression #143 üzenetére
Hagyjuk, marhaságot irkáltok és nekem van idióta légből kapott példám...
Mondjuk nem is írtam semmilyen példát, de mindegy.
-
Everman
addikt
válasz
Depression #120 üzenetére
"Csak az a másik, aki függetlenül veszi a telefonját, az bármikor válthat szolgáltatót/szolgáltatást."
Ez persze attól függ, hogy az adott előfizetésre van-e hűség, ugyanis készülékvásárlás nélkül is lehet hűségidő.
Az ilyen ostoba érv, hogy a szolgáltatónál vásárolt készülék árkedvezményét beépítik az előfizetésbe akkor dől meg, mikor az okostóni megveszi a független készülékét jóval drágábban és ugyanazt, vagy drágább előfizetést köt rá, mert azért használni is kéne.
-
llaszlo
veterán
válasz
Depression #137 üzenetére
Mondom én, hogy nem sikerült értelmezni. Hagyjuk.
-
llaszlo
veterán
válasz
Depression #133 üzenetére
Több ezres mozgolódás? Mo-on kb 11 millió előfizetés van. Ha az 1%-t veszem az is 110.000 havonta. Nos ehhez képest a több ezres eléggé kevés.
Egyébként úgy látom nem sikerült értelmezned amit leírtam. De sebaj. -
David75
őstag
válasz
Depression #133 üzenetére
Nem te a maradék 0,00001% vagy, Amivel semmi baj sincsen viszont az átlag nem ez. A több ezres mozgások nem jelentenek nagy mozgást. Főleg úgy hogy ha jól emlékszem volt mostanában hír róla hogy 10 millió előfizető van ebben a dominósok meg minden szar gondolom benne van de azért erős szám. Amúgy meg a nyugati modell se ez.
-
libaháj
csendes tag
válasz
Depression #126 üzenetére
No, ha nem akarsz telefonálni, vegyél iPodot. A 3G jól jön ám, amikor a guglimapet akarod túrni, vagy a wikin keresgélsz vagy mozijegyet foglasz, vagy más ezer dolgot akarsz csinálni, de nem a munkahelyeden, hanem a kocsiban vagy bárhol és a nyilvános wifi-t nem szeretnéd használni. Én pl. ha marad kvótám, akkor internetes rádiót hallgatok, amíg ki nem fogy a szufla, mert ott nem dumálnak állandóan. Választhatok több száz adó közül, ha unom a telón lévő zenéket.
Most nézem a vodát, a sima csomag is:
24 hónap határozott idejű szerződéssel
24 hónap tarifahűséggel
26 év alattiaknak 2 választható bónusszal
Tehát a hűséget nem úszod meg. -
llaszlo
veterán
válasz
És mégis az emberek milyen gyakran váltanak szolgáltatót? Elég ritkán. Szóval ez a rabláncos dolog kb az ügyfelek elég kis részét érdekli.
A csomagok meg ugyannyiba kerülnek ha veszel hozzá telefont ha nem. Max annyi a különbség, hogy nincs rajta hűség. Az emberek nagy része meg nem vált szolgáltatót max csomagot. Azt meg úgyis megteheti, hogy ha nem hiper szuper kedvezménnyel vesz telefont. Akkor is az az ára, hogy egy vagy kér évig kell hűséget vállalni a csomagra is.
Viszont aki ugyanazt a csomagot használja és nem szolgáltatónál vesz telefont hanem függetlenül, az kb hülye. (KIvéve, hogy ha olyan telefonra vágyik ami nincs a kínálatban) Mert akkor már simán sokkal többe kerül neki.@Picco:
Az meg, hogy a szolgáltatói telefonba bele van piszkálva az baromság. Régen a voda csinált ilyet, de már eléggé elenyésző ez a dolog. Ilyen iOS-be meg Androidba max a brandelt telóknál nyúlnak bele, vagy esetleg feltesznek valami szolgáltatói appot, ami kb semmit sem zavar.
Az meg, hogy nem lehet ezeket frissíteni az megintcsak hülyeség. Mert ez ma már nem a szolgáltatón hanem a gyártón múlik. És mivel az iPhoneról beszélünk így azt bármikor frissítheted ha az apple kiadja a frissítést.Beszéltek itt össze-vissza a saját elképzelt dolgaitokról ami az ügyfelek 99%-át nem érinti.
-
David75
őstag
válasz
"Csak az a másik, aki függetlenül veszi a telefonját, az bármikor válthat szolgáltatót/szolgáltatást."
És ez ennyi plusz pénzt megér?
"Ezz a rabláncos témát meg kerüljük már, bármely telefonra adnak hatalmas kedvezményt, ha havi 10-20k-es számlát vállalsz."
Ez így igaz de egy felsőkategóriás okostelefont miért vennék máshogy? 150k van telefonra de előfizetésre nincs vagy mi? Nem tartom túl életszerűnek.
GALARDO: ezt a prémium kategóriát hanyagoljuk már, egy htc sensation vagy egy sgs2 is az...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Depression #56 üzenetére
"Viszont a 2 magnak az ios esetén semmi értelmét nem látom még egy jó ideig, hisz ahhoz olyan progik kellenének."
Nem feltétlen. Nyilván egy programon belüli futás gyorsításához igen (bár adott esetben itt is tud az operációs rendszer ügyeskedni), viszont általános rendszergyorsításhoz nem. Egyszerűen megteheti pl. azt az iOS, hogy a rendszerfolyamatok (amik állandóan futnak), mindig a kettes magon futnak, az épp előtérben program pedig az egyesen. Ezzel még reszponzívabbá lehet tenni az felületet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest