- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nem kardoskodtam az előfizetés előnyei ellen, hanem az ellen, hogy lehülyézzék azokat, akiknek nem felel meg az a konstrukció.
A kedvezmények sem azért nagyobbak külföldön, mert ott hűségesebbek az emberek, hanem egyéb okok miatt:
1, nincs magyar tulajdonos, azért van itthon szolgáltatás, hogy a nyugati cégek kizsákmányolhassanak minket.
2, a cégek által fizetendő frekvencia bérleti díj egy főre lebontva többszöröse a nyugatinál.
3. Magyarországon megtehetik, mert az emberek többsége úgyis náluk vásárol.Sosem fogom elfelejteni azt, hogy itt a ph!-n írtak egyszer egy telenoros (vagy még pannonos volt?) elszámolást, ott több (nagyon sok) milliárdos tétel volt a készülékek eladásából származó haszon. (tehát nem bevétel)
Tehát továbbra is tartom, hogy nem kell mindenkire ráeröltetni egy drága csomagot, csak mert drága telefont akar.
Evermen példája, miszerint valaki megveszi függeltenül a telefont, majd besétál a szolgáltotóhoz egy drág előfizuért, de az asztalra csap, hogy neki márpedig 2 év hűség kell teljesen abszurd, és nem képes felborítani bármilyen elméletet.
-
Depression
veterán
Lol. A telefonra adott kedvezmény bele van építve az előfizetés árába, ha tetszik, ha nem. A te legből kapott idióta példádnál ez csak annyit jelent, hogy az illető a kedvezményt nem veszi igénybe, de attól még benne van.
Egy szolgáltatás költségei: kapcsolási díj (ez az, ami összefügg a perceiddel)+ [ munkabér, energiaárak, felszerelés, + amit az államnak fizetnek.]/előfizetők száma. És ez hidd el, hogy csak töredéke annak, amit fizetsz. Senki és semmilyen cég nem ad (főleg itthon) semmit sem ingyen. -
Depression
veterán
Hogy milyen gyakran váltanak szolgáltatót? Amikor úgy gondloják, és amikor lehet. Ha meglesed a kimutatásokat, akkor láthatod, hogy havi többezres mozgolódások vannak. Mellesleg vannak olyanok is, akik nem kötelezik el magukat egy szolgátató mellett, és nem fogadják el, hogy a telefonjuk szolgátatófüggő legyen.
Ha egy szolgáltatást nem használsz, akkor nem akarsz fizetni érte. Vannak olyanok, akik 2 év alatt sokkal olcsóbban jönnek ki, mintha előfizuval vennék.
De akkor leírom az én esetemet: van egy okostarifa 90-es előfizum. Havi 3k, mindenre elég. Nincs olyan telefon, amit érdemes lenne megvenni a telenortól, amit itt a hardveraprón nem kapnék meg olcsóbban hűség nélkül. Már több, mint egy fél éve lejárt a hűségem, és nem látom értelmét hosszabbítani. Akkor most én vagyok a hülye, vagy nekem nem lenne szabad felsőkategóriás telefont vennem?
-
Depression
veterán
Tök egyszerű: Ne magadból indulj ki! Tegyük fel, hogy jó melóhelye van valakinek, és úszik a pénzben. Felkel, és elkocsikázik a munkahelyére, ahol biztosítva van a wifi hálózat. Mit kezdene az ilyen a 2 gigás adatforgalmával? Ha telefonálni nem szokott valaki, mint pl. én, de szeretne játszani a telefonján, az mit kezdene felesleges 400-1000 perccel?
Ha valakinek jól megy, de bármikor külföldre küldik hosszabb időre, az mit csinál a 2 éves előfizujával?
Ha valaki nem biztos a munkahelyével kapcsolatban? És még milliónyi ok lehet, hogy valaki miért ne kötelezze el magát. -
Depression
veterán
Úgy, hogy sosem fogod megtudni, hogy az általad generált költségek mennyibe vannak a szolgáltatódnak.
Egyébként telefon áráról írt, nem tudom, hogy te milyen ürügy kapcsán akarod most arra kérni, hogy mutasson a tiédhez hasonló csomagot. Ez teljesen lényegten, csak trollkodás részedről. -
Depression
veterán
A nagyobb kijelzó sok embernek tetszeni. Viszont a 2 magnak az ios esetén semmi értelmét nem látom még egy jó ideig, hisz ahhoz olyan progik kellenének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest