Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Azzal, hogy visszaidézted amit korábban írtál, nem adtál választ.
Mérges lennél, oké, de nem mondod miért.
Ha azt mondod: "mérges lennék, mert rengetegszer használom egyébként az NFC-t erre és arra a dologra, de iOS-en ezt nem tudom megtenni", akkor aláírom igazad van.
De ebben az esetben meg az a nonszensz, hogy vásárlás után mérgelődsz, holott ha olyan fontos neked az NFC, akkor vásárlás előtt tájékozódsz, és nem utána lepődsz meg.Ne haragudj meg, de tényleg nem látom a logikát ebben.
Max akkor lenne ez logikus érv, ha ezt mondanád: "kénytelen voltam megvenni az iPhone-t (valamiért nem volt más választásod, passz), és most nem tudom naponta háromszor leolvasni a kedvenc NFC tag-emet. Mérges vagyok!".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Ford topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest