Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- iPhone SE 4 Plus méretben is?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Nem kell ebben rációt keresni. Az okozza a frusztrációt, hogy mások olcsóbban nagyobb felbontású panelt adnak. Ezt páran képtelenek elengedni és a ppi értékhez görcsösen ragaszkodva hiszik, hogy ez a képminőség egyetemes meghatározója. Tök mindegy, hogy Oled-en kénytelenek nagyobb felbontású panelt használni, mert sokkal jobban látszódna a pixeleződés egy LCD-hez képest. Illetve e logika mentén minden telefon kijelzője egy ócska szar egy Xperia 1-hoz viszonyítva, hisz az 643 ppi értéket tud. Sokan biztos az alatt sem tudják elképzelni az életet.
[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
Igen, láttam, és tudom. Nekem is megvan még az i6-om, de az i5-öm is (ez az iPodom ) , plusz iXS-t használok. Szerintem sincs gond még az i6 és az i5 kijelzőkkel sem, csak arra reagáltam ezzel, hogy a kolléga megbotránkozott, hogy miért retina, ha csak 828x1792.
[ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
-
Noukoum
veterán
Hanem mi alapján. Többség azt sem tudja mit tud a telefon, max azt az egy-két funkciót melyet maga a gyártó nyomat. És ebbe teljesen felesleges belemenni, mert az emberek többsége ilyen, mindkét oldalon.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Wesder
félisten
De ezek teljesen normàlis szempontok, nincs is ezzel semmi baj. A baj azzal van hogy egyeseknek fizikai fàjdalmat okoz ha valaki iPhone-t hasznàl megelégedéssel.
Egyébként màra màr semmi különbség nincs az oprendszerek között àtlagos felhasznàlàst figyelembe véve. Itt tényleg màr csak a szimpàtia és pénztàrca szab csak hatàrt. (szerintem)Carlytoo
Nem véletlen lesz az sem a következő. Kékben néztem ki. A Mix3 is ami nàlam van az zafírkék variàns.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Noukoum
veterán
"de én elsősorban nem szimpátia alapján döntök és a legtöbb iPhone felhasználó sem."
"Hanem mi alapján"
wesder: Értelmezési problémáim itt nem nekem vannak, persze na unatkozol csak nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Wesder
félisten
Csak annyi hogy ugye írtad hogy azt hitted hogy ez normàlis hogy kb 10 percet kellett vàrnotok hogy egyàltalàn bebootoljon. A kisérletezgetés nem a hasznàlatra, hanem tényleges romolàsra irànyult. Azt nyílvàn nem csinàltad.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
FіkuszKukіsz
őstag
A 11 szinte ugyan az mint az Xr. Ahogy a tavalyi szériánál is meg volt a minőségérzet különbség a XS-ek javára, a mostaninál is meg van. Nem hiába drágábbak ezek. Ettől függetlenül ahogy a korábbi szériánál, nekem most is jobban bejön az "olcsóbbik" változat, ezért is vettem tegnap egy 128-as 11-et.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
nozs23
addikt
Mondjuk onnan, hogy nekem is az van? Az ezüst (totál kezeletlen acél) a semmitől is tiszta mikrokarc lesz, tele van vele minden fórum, több száz youtube videó van fent, ahol polírozgatják a keretet. Tehát nem nagyon értem, hogy lehet ez news számodra. Amúgy ez a jobbik eset, mert egy kis munkával le lehet polírozni.
Páromnak fekete van, gyári tokban és neki meg megpattant egy helyen a fekete festés. Na azzal semmit nem lehet csinálni. Én elhiszem, hogy neked minőségibb. Nekem nem. Ennyi. És elég nehéz is megindokolni, hogy miért, mert az egyetlen különbség az az acél vs. alumínium, ez pedig nem vélemény, hanem tény. -
nozs23
addikt
Akkor nem vigyáztál rá.
Vigyáztam rá. Nincs ezen semmi meglepő. Ilyen az acél, ha nincs rajta semmilyen bevonat.
nem véletlenül kerülnek 10-20-30-40-50 ezerbe
Ezt azért ne próbáljuk megindokolni. Szívtam én már eleget a remek Apple tokokkal. Nem egy bőrtokom ment a kukába fél év alatt, mert gyakorlatilag elkezdtek szétmállni.[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Magasabb fizetéssel, iskolázottsággal nagyobb tudatosság és racionalitás is jár, általában.
Én sem adok ki 300ezret telefonra, ha az i7 is tökéletes élményt ad amit most használok.
Ettől függetlenül az i11 szerintem remek telefon lett, 1-2 év múlva majd megveszem.
A kijelző felbontás marhára nem érdekel, ugyanaz a PPI mint az i7-en, ami tökéletesen megfelel. -
nagyúr
Voltam megtapperolni őket, volt sima X-em is a Note előtt. Én úgy gondolom, hogy teljesen rendben van a sima 11, és hogy nem éri meg (nekem) a nagy felárat a PRO.
A másik meg, hogy szerencsére megvehetném bármelyiket, mégis inkább a sok éves előfizetésemre kamatmentes részletre veszem, mert így valahogy úgy érzem, kevesebb pénzt adok ki (ami hülyeség, de na, biztos van, aki érti ).Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
aujjobba
addikt
Igen, pontokba szedem neked szívesen újra, hátha nem tudtad értelmezni.
1. szvsz. >iskolázottság = >racionalitás (általában)
2. szvsz. egy i7 is tökéletes élményt tud adni
3. szvsz. az i11 remek telefon lett
4. szvsz. a PPI vita tökéletesen felesleges.Ezek itt vélemények.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Ha azzal kezded, hogy a valódi problémád igazából az, hogy neked válaszként írtam a 1050-et, akkor nem koptatnám itt feleslegesen a billentyűzetet.
A "ha az átlagfizetés 5-600 ezer lenne kézbe, a legtöbben megvennék" dologra reagáltam, mert szerintem ez nem feltétlenül ennyire egyértelmű. Vannak ismerőseim ebből a körből, és egyáltalán nem jellemző, hogy a legújabb vagy akár tavalyi iPhone lenne nekik, és itt már az egyik meghatározó döntési tényező az ésszerűség.
-
addikt
hogy nekik mondják-e vagy sem azt nem tudom de otthon sokat hallom
és nem mi neveltük így, sajnos már az általános alsó tagozatában ez ment
aki a kínaibol öltözködött azt simán kiközösítették, most is ez megy zara, tommy hilfiger, pedig az anyja mondja hogy némelyik szarabb mint a kínai
(én még most is vásárlok kínaiból csak cípőt veszek normális márkát a ruhára mindegy mi van ráírva)
nem tetszik ez a mentalítás, de attól még a gyerekem, sajnos olyan helyen dolgozott a vendéglátásban ahova az ilyen tipusú emberek jártak szórakozni[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
addikt
pont erről beszélek ez egy szaros mobil amit cakk pakk 20k-ért előfizetéssel együtt ellehet hozni és már nem elöször vetik fel itt egypáran hogy ez " a telefon "a többi meg csak droid
némelyekből süt a lenézés ha nem iphonet használsz
holott számomra olyan funkciók hiányoznak belőle mint a fizikai dual sim, infra, értesítési led vagy aod, fm rádió (ez kiváltható)[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
S e t h
nagyúr
Talán a többség, pontosan az ios, stabilitás, megbízhatóság, egyszerűség, biztonság miatt vesz iphone-t.
Hát ezt aláírom, erről esett már szó fentebb is a 23 éves fiú barátainak vonatkozásában.Muszáj viszont felhívnom a figyelmet, hogy a reflexióm egy kiragadott szóra irányul, nem vélemény, nem tényállítás, mielőtt páran habzó szájjal vetnék magukat a billentyűzetre.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kupon kunyeráló
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A35 5G// A55 5G 128GB//256GB - 2 év Samsung garancia
- Samsung Galaxy S24 Onyx Black 8/256GB újszerű eladó!
- Xiaomi Redmi Note 8T
- iPhone 15 PRO 256GB natúr titán kártyafüggetlen, gyönyörű! Akkumlátor 91%! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 128GB deep purple kártyafüggetlen! Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest