- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
csomi1977
aktív tag
válasz
zalman90 #142 üzenetére
Na jó szerintem hagyjuk abba ezt a gyerekes viselkedést,ha valakinek a lelki világába léptem akkor BOCSÁNATOT kérek.Szerintem mindenkinek van saját hobbija ami mások szemében hülyeségnek nézz ki.pl. én 100 ezreket költöttem a motoromra hogy 10-20 lóerővel erősebb legyen holott utcai használat szempontjából tök mindegy.Szerintem ha valakinek van hobbija akkor törekedjen a maximális teljesítményt kihozni azon a téren,jones965 pedig ki is hozza szerintem a moddingolás és a tuning terén ezt magából.Ha nem is a hobbiját de az elért teljesítményeit illik tiszteletben tartani.
-
-
csomi1977
aktív tag
Nem feltétlenül van igazad.Minden rétegnek meg van a saját vásárlója.Pl én láttom,hogy emberek nem keveset költenek az autójukra (felni,chiptuning,xenon,hifi) a motorosokról nem is beszélve .A pc társadalomban is meg van az a réteg akinek nincs ideje vagy tehetsége moddingolásra,pl én is ilyen vagyok.Jó tudom,hogy más ha az ember magának csinálja ,de én láttok sok olyan moddingolt pct ami már inkább művészeti alkotásnak is simán elmegy.Arról nem is beszélve,hogy lehetne ezt lego stílusban forgalmazni.Van egy terv,itt vannak az alkatrészek,tedd össze,ha akarsz hozzá adsz vagy elveszel belőle.
-
csomi1977
aktív tag
Ha az Orange County Choppers megél motorépítésből akkor a moddingolásból is lehetne valamilyen céget csinálni.De egy hasonló szintű Discovery sorozat lehetne valamelyik magyar csatornán moddingolásról és tuningolásról,ne csak a szar VV-t adják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest