Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csomi1977
aktív tag
Nem feltétlenül van igazad.Minden rétegnek meg van a saját vásárlója.Pl én láttom,hogy emberek nem keveset költenek az autójukra (felni,chiptuning,xenon,hifi) a motorosokról nem is beszélve .A pc társadalomban is meg van az a réteg akinek nincs ideje vagy tehetsége moddingolásra,pl én is ilyen vagyok.Jó tudom,hogy más ha az ember magának csinálja ,de én láttok sok olyan moddingolt pct ami már inkább művészeti alkotásnak is simán elmegy.Arról nem is beszélve,hogy lehetne ezt lego stílusban forgalmazni.Van egy terv,itt vannak az alkatrészek,tedd össze,ha akarsz hozzá adsz vagy elveszel belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest