- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Na igen...
Csak annyiban gáz a dolog - ahogyan írtad - hogy bizonyos hardver elemek élete lerövidül. Nálam mondjuk számít az élettartam is, bár ez a passzivitás és a hosszú élettartam kissé kiüti egymást. Ha összeállítottam nagy nehezen egy nekem tetsző konfigot, azért jó lenne ha nem menne szét egyhamar.Esetleg ez megoldható egy nagy ventivel, mely alapból nem megy, de olykor be lehet kapcsolni...
-
Vegitaa
senior tag
Amúgy még kezdő vagyok a témában, szóval lehet hogy hülyeségeket kérdezek.
De sokak szerint ostobaság a "passzívkodás", mert hamarabb melegszik a rendszer, ergo rövidebb lehet az egyes alkatrészek élettartalma. Arról nem is beszélve, hogy lényegesebben alacsonyabb teljesítményt lehet velük elérni.Ebből mennyi igaz? Tény, hogy aktívan elég egyszerűen lehet hűteni, de például nekem elsődleges szempont a csend.
-
Vegitaa
senior tag
Azért ilyenkor megnyugszom, hogy nem én vagyok az egyedüli minden vackot gyűjtögető, felhalmozó fanatikus...
De hát egyszer még jól jöhetnek...
-
Vegitaa
senior tag
Kössz az átmenő csavaros ötletet! Ez eszembe sem jutott, de nagyon jól hangzik. Vagy épp még szivacs keretet is rakhatok a hűtő aljára, ahogyan a gyárinak is volt.
Nem, sajnos ilyen hosszú hőcsöves hűtőm nincsen, csak sima bordáim vannak. Szivem szerint ezt [link] tenném fel, de túl magas. Bár a Thermalright HR-05-SLI is jó lenne, ha egy kicsit hosszabbra kanyarodna...
Majd keresek valahol megfelelő méretű hőcsöveset.
-
Vegitaa
senior tag
Az északin ez [link] van. A gyári gigabyte-nál kb másfélszer nagyobb, s a leszorító pöckei is stimmeltek. Bár könnyen billegtethető...
A lap maga Giga P31-ES3G. Jó ez a hőcsöves ötlet, de kár hogy magasabbat nem bír el. Abból van itthon egy pár.
-
Vegitaa
senior tag
Ami a déli hidat illeti, gyárilag volt rajta egy kis passzív lapocska, de csak egy kicsivel tudtam nagyobbra cserélni, mert ha magasabb lenne az beleütközne a leendő VGA kártya hűtőbordájába...
Oké, rakok fel képet, de nem tom hogy kell... Itt ha jól láttam csak kép linket lehet megadni. Feltölteni hol tudok?
-
Vegitaa
senior tag
A Hot CPU Testert futtattam vagy egy órán át, s a hőmérsékletet egy másik progival mértem, a CPU-ID Hardware Monitorral...
Utána a BIOS-ban is leellenőriztem, s ott is kb. annyi volt a hőmérséklete.
A proci meg az északi híd bordája langyosak voltak, de a déli híd igencsak forró volt. -
Vegitaa
senior tag
Üdv Srácok!
A véleményetek érdekelne!
Összeraktam egy full passzív hűtésű gépet: LGA 775-ös 3400MHz Pentium 4-es proci, melyet egy Zalman CNPS Flex-el hűtök.
Lefuttattam egy teszt progit, s míg izzadt a proci max 65 C fokig melegedett.Ez mennyire számít normál értéknek? Bár a déli híd szerintem még melegebb volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest