- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szab.tam nagyúr attól függ, mi a fontos... valóban rövidebb lesz az alkatrészek élettartama. a szenzoros cuccokat bordákkal hűtjük, és látjuk a hőfokokat. azoknak nem lesz bajuk. mert venti helyett rárakunk 2-3-4x annyi fémet. de ezek aktív hűtésénél a többi melegedő kis bizbasz is kap szelet. pl az összes kondi. passzív hűtésnél nem. pl a minőségi, passzív tápnál meg van adva, hogy az elvileg 110 fokot kibíró kondiknak hány fokon hány év az életeartama. nagyon nem midnegy, hogy 35-40 fokon van, vagy folyamtosan 70-en. előbbi eseben vígan elvan tizenévig is. 70 fokon lehe, hogy csak 3-5 évet él. (folyamatos működés, pesze...) de mivel nálam a is csendnek van prioritása, így az élettartam csökkenést pont lefosom.összesítve: melegen pl.a cpu-nak nem fog csökkenni az életartama. de tápnak, alaplapnak , vga-nak igen. érdemes figyelni, hogy a kondik teteje púposodik-e. (nem pár hét alatt, hanem 1-2-3 év alatt fog eseleg. van a ph-n is,a ki ezekt cseréli. eldurranás előtt kell elvinni... alacsonyabb teljesítmény. 
 pl. egy gtx480 gpu-ból alapfeszen, refhűtővel kihoz az ember 800 mhz-et. mondjuk furmark alatt max 85 fokon
 egy jobb hűtéssel 70-75 fokon. nem fog feljebb menni alapfeszen a frekivel.
 de egy vízhűtéssel, ahol 45 fokon tartja, ott lehet, hogy ugyanazon a feszen kihoz 830 mhz-et.
 valahogy így működik.cpu tuning: 
 a proci hűfokait mindig látjuk és figyeljük. de a tuning alatti instabilitást nagyon sokszor okozza a hőfokok közül a nb melegedése. az egyik legsunyibb ok.
- 

szab.tam nagyúr nem igazán gyűjtögetés. (a felhalmozó szenvedélybeteg tagadási fázisa...)  elég sokat kísérletezgettem a bordákkal. a legkülönbözöbb helyekre ragasztgattam, (öntapadó, 2 oldalú, hővezető ragasztóval), nézve a hatékonyságokat. csak msot éppen pihizek, és fejben ötletelek. (meg várnáma q* hőcsöveket, de még ugye választ sem kaptunk a rendelhetőségi tudakozásra.... 
 a sárgáknál lassan mennek mostanság az e-mail-ek... lassan mennek mostanság az e-mail-ek...
- 

szab.tam nagyúr jaja.... az én 2 db-om, ugye szétszadizott, és magas is. de ph-n többen árulnak bontottat. le kell vadászni. rám hivatkozva írjál privátot macko20-nak. nála mintha láttam volna ilyet... a thr. sli nem tudom, hogy elfér-e.... szerk itt látsz pár képet. az 1. a kedvenc bordaösszetuszkolós bővítés. 
 a 2. a neked izgalmasabb. ha szerzel csövet, és be tudod paszírozni, (vagy egy sort kivágni és oda), a lamelák közé, akkor el tudod vinni a hőt. kis gap/thermal pa-et kell begyűrni, hogy felvegye a hőt a cső.
- 

szab.tam nagyúr a bilegést okozó, rugós pöcköket le lehet cserélni átmenő csavarosra. csak a hátlapon jól be kell alátétezni. régen csináltam, nem tudom, hányas csavar kell.... én például az összes lga775 ref rögzítést is levágtam, 4-es, hatlapfejű csavarra lecseréltem. kemény gumi alátéteket raktam a hátlapra. hátlapi merevítő panel nélkül az ember hajlamos a túlhúzásra, vigyázni kell, nehogy megroppantsuk a lapot... de angyon tetszika nb hűtőd! nem ismertem még. thermalrigh nb hűtője volt, (nem z sli, hanem a sima), de annak kriminális votl a rögzítése. a csavar átbújt a gumi alátéten, és szabályosan beletekertem az alaplapba. későn vettem észre, de nem okoztam kárt. a lapot majd megnézem, de neked kell látni, hogy el lehet-e hajtogatni ott a csövet. 
 az meg kész szerencs, ha van kéznél ilyen csöves hűtőszetted.... 
- 

szab.tam nagyúr szép. a nb-en miféle hűtő van? nagyon szimpatikus.  
 gondolom, nem a gyári, laphoz tatozó. a lefogatója pont passzolt, vagy moddoltad?a lapod pontos típusát légyszi, és akkor nem kell több kép. pont lemaradt a képről a lapod azon része, ami érdekelt. arra gondoltam, hogy a sb hűtőt lecserélni egy bontott, oldal irányban hűcsöves hűtőre. csak ahhoz látni kéne a sb melett jobra elhelyezkedő területet. hogy a nyák fölött el tud-e kanyarogni a cső. ezek magaasabbak, és szét vannak szadizva. de olyan kéne neked, aminek az egyik végén lapos, sb-re való van. kikanyarog előre, és ott a lap mellé kerül az eredetileg nb-re való, magasabb rész. a csövek mentén óvatosan hajlíthgathatóak. 
- 

szab.tam nagyúr a hsz szerkesztése ablakban ott van a választható smiley-ik alatt...  "Új kép feltöltése a szöveghez" - tallózás. még a tárhely, és a paraméterek is meg vannak adva. létrehozza a szükséges, beágyazott linket, kis képet is.... a kb. 2.5 MB heti tárhgyere figyelj. én le zsoktam butítani a jpeg-et 30%-osra. akkor 1db. 1 mp-es kép 100kb alá megy, és van bőven feltöltési lehetőség. (én elég sokat felrakok, takarékoskodnom kell...) 
- 

szab.tam nagyúr a proci az valszeg akkor renben lesz. a dél híd az mindig macera. a vga-tól nincs hely bordát növelni. van bent vga? vagy alaplapi igp-t használsz? 1-2 képet készíthetnél, és ide a képfeltöltővel berakhatnád. talán lenne valami ötletem, pár ilyen nb, sb, fet bordanövelő barkácsot már megcsináltam. éátszódjon, hogy a south bridge körül mennyi hely van. és a borda felülete is fontos. 
 én bele szoktam tuszkolni bontott + bordákat, így megtöbbszörözöm az anyagmennyiséget, felületet.
- 

szab.tam nagyúr hi! attól függ... önmagában a 65 fok jó. de mit futtattál, és mennyi ideig? mivel mérted? mert ha prim95 futott 5 percig, és aida/everest-tel nézted, akkor csalóka eredményt kaptál. 
 prime, orthos nem fűt be, aida, everest alámér.normál hőmérséklet és stabilitásteszt: 
 ibt 50 kör, vagy inkább linx 25 kör
 és hőmérőnek realtemp vagy core temp.ha ezekekkel 20 perc, fél óra után 80 fok alatt marad, akkor ok.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

lassan mennek mostanság az e-mail-ek...
 lassan mennek mostanság az e-mail-ek...