Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolás

addikt

válasz Kriza #12 üzenetére

Köszönöm a linket valahogy "elcsúsztam" a dolog felett.
    Viszont csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha minden procihoz külön foglalatos alaplap kell majd az emberek nem fognak kapkodni utánuk. Ez kb olyan az én szememben mintha el kéne döntenem hogy Nvidia vagy ATI vga lesz a gépemben mert más a csatlakozófelületük. Aljas húzás. Szerintem. :((

• tzsolesz

nagyúr

válasz Kriza #12 üzenetére

Intel nagyjából ezzel fogja eljátszani nálam a renovét. :W

i5-höz ilyen, i7-hez amolyan alaplap stb.... Hát, hogy is mondjam, gusztustalan lépés volt.
    Most az a nagy helyzet, hogy ha akarom P4 640-et, ha akarok Q9550-et rakok a lapomba, és ez nekem nagyon jó, mert nem kell plussz pénzt kidobni új lapra, ha erősebb rendszert szeretnék kiépíteni.
    Ott meg az nagy helyzet, hogy megveszed az i5-ös rendszert, és ha durvítani szeretnél, akkor bizony el kell adni az egész hóbelebancot, és lehet nézni az LGA1366 után.
    Vagy éppen, ha megveszed az i7 rendszert, és egy fél év múlva rájössz arra, hogy neked ez a teljesítmény nem is kell, vagy éppen megszorulsz, és kisebb procira szeretnél váltani, el kell adnod az egész alaplapot, procistul, ramostul stb..., és nézheted az LGA1166-os lapokat a webshopokban, meg bele a procit. :W :W :W

Hát kb ennyi lesz az intel, még jó hogy van AMD.

mégvalami:
    Remélem, hogy nem így lesz, de ha így megy tovább, akkor minden egyes procihoz, más-más alaplap kell majd. Sebaj, a kereskedők, meg a gyártók tömhetik a zsebüket. :Y Haladunk a kompatibilitás felé. :(((

Új hozzászólás Aktív témák