Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Ez jó ötlet volt, kösz!
Leszedtem az 1.2.0-s verziót, és úgy néz ki nálam is felgyorsult!
Már csak a marketet kellene megoldani és szuper lenne! Nincs meg valakinek a korábbi market.apk verziója? Kipróbálnám, hátha csak az új markettel vacakol.
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.

-
-
Pisti6909
csendes tag
Én nem pont erről a romról írtam. Csak az érdekelt volna, miért nem tudom a processzort húzni a telefonomon. Próbáltam csak az OC-s kernelt flashelni. Úgy se ment. Mit csinálok rosszul?
Pl.: a 107-es hozzászólásban lévő linkről leszedtem a CM... OC691 romot. Azzal is úgy jártam mint a többivel! -
hefe77
tag
Olvasom a hozzászólásokat a téma megnyitása óta és képzeld, nem találtam megoldást a gondomra. Eredetileg jóval hosszabb hozzászólást írtam, csak visszatöröltem, mert nem akartam összerondítani vele a topicot.
A választ egyébként sem tőled vártam, ismerve az itt és más fórumokon tett hozzászólásaidat. -
cvk
csendes tag
Szia!
Arra gondolsz, ami a Settings -> Location & security settings -> Change screen lock menüpont alatt választható?
Alapértelmezetten a None van beállítva, én a Pattern -t szoktam használni, ez a 9 pötty amiket saját kombinációddal köthetsz össze. Miután beállítottam, már zárolt is és mást nem csináltam vele.
-
impalaman
aktív tag
A Froyoban ez a galéria van, a 2D-set ki lehet szedni az SDK image-ből, mert abban az van, de az nem fog együttműködni a kamerával. Egyszóval az utoljára elkészített képhez/videóhoz nem tudsz belépni a kamerából.
Akinek pedig problémája van az A2SD-vel az simán flashelje ezt és mennie kell.
-
AndrewBlondS
csendes tag
Ez az a2sd elég kusza nekem.
Kicsit olyan, mintha benne lenne a ROM-ban, mivel meghatározható az APPLICATIONS menü alatt, hogy külső vagy belső tárolóra telepítsen, viszont azt vettem észre, hogy hiába pakolok kintre a belső memória hamar fogyatkozik.Köszi!!!
Már töltöm is ...
Nem tudom mikor tudom kipróbálni, remélem minél hamarabb.

-
llaszlo
veterán
-
AndrewBlondS
csendes tag
Sajnos tudásom oly gyerekcipőben, hogy csak sejtéseim vannak.
A kártya partícionálása clockworkmod alól történt, tudtommal az nem csinál csak ext2-t és swap-et. Vagy tévedek?
Minden esetre a Darktremor a Terminal Emulator-ban ezt állítja:Ext partition: mounted
Mount point: /sd ext
Partition Type: EXT2
Support EXT2?: yes
Support EXT3?: no
Support EXT4?: noEbből nekem az tűnik ki, hogy EXT2.
Új hozzászólás Aktív témák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hardcore café
- Formula-1
- Proxmox VE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A választ egyébként sem tőled vártam, ismerve az itt és más fórumokon tett hozzászólásaidat.
Kicsöng aztán azonnal foglalt jelzés van. De az én telómon semmi sem jelenik meg. Másik telóban működik rendesen. Blacklistet vagy hasonlót nem állítottam be.