- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Ez jó ötlet volt, kösz!
Leszedtem az 1.2.0-s verziót, és úgy néz ki nálam is felgyorsult!
Már csak a marketet kellene megoldani és szuper lenne! Nincs meg valakinek a korábbi market.apk verziója? Kipróbálnám, hátha csak az új markettel vacakol.
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.
-
-
Pisti6909
csendes tag
Én nem pont erről a romról írtam. Csak az érdekelt volna, miért nem tudom a processzort húzni a telefonomon. Próbáltam csak az OC-s kernelt flashelni. Úgy se ment. Mit csinálok rosszul?
Pl.: a 107-es hozzászólásban lévő linkről leszedtem a CM... OC691 romot. Azzal is úgy jártam mint a többivel! -
hefe77
tag
Olvasom a hozzászólásokat a téma megnyitása óta és képzeld, nem találtam megoldást a gondomra. Eredetileg jóval hosszabb hozzászólást írtam, csak visszatöröltem, mert nem akartam összerondítani vele a topicot.
A választ egyébként sem tőled vártam, ismerve az itt és más fórumokon tett hozzászólásaidat.
-
cvk
csendes tag
Szia!
Arra gondolsz, ami a Settings -> Location & security settings -> Change screen lock menüpont alatt választható?
Alapértelmezetten a None van beállítva, én a Pattern -t szoktam használni, ez a 9 pötty amiket saját kombinációddal köthetsz össze. Miután beállítottam, már zárolt is és mást nem csináltam vele.
-
impalaman
aktív tag
A Froyoban ez a galéria van, a 2D-set ki lehet szedni az SDK image-ből, mert abban az van, de az nem fog együttműködni a kamerával. Egyszóval az utoljára elkészített képhez/videóhoz nem tudsz belépni a kamerából.
Akinek pedig problémája van az A2SD-vel az simán flashelje ezt és mennie kell.
-
AndrewBlondS
csendes tag
Ez az a2sd elég kusza nekem.
Kicsit olyan, mintha benne lenne a ROM-ban, mivel meghatározható az APPLICATIONS menü alatt, hogy külső vagy belső tárolóra telepítsen, viszont azt vettem észre, hogy hiába pakolok kintre a belső memória hamar fogyatkozik.Köszi!!!
Már töltöm is ...
Nem tudom mikor tudom kipróbálni, remélem minél hamarabb. -
llaszlo
veterán
-
AndrewBlondS
csendes tag
Sajnos tudásom oly gyerekcipőben, hogy csak sejtéseim vannak.
A kártya partícionálása clockworkmod alól történt, tudtommal az nem csinál csak ext2-t és swap-et. Vagy tévedek?
Minden esetre a Darktremor a Terminal Emulator-ban ezt állítja:Ext partition: mounted
Mount point: /sd ext
Partition Type: EXT2
Support EXT2?: yes
Support EXT3?: no
Support EXT4?: noEbből nekem az tűnik ki, hogy EXT2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Házi hangfal építés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest