Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Ez jó ötlet volt, kösz!
Leszedtem az 1.2.0-s verziót, és úgy néz ki nálam is felgyorsult!
Már csak a marketet kellene megoldani és szuper lenne! Nincs meg valakinek a korábbi market.apk verziója? Kipróbálnám, hátha csak az új markettel vacakol.
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.

-
-
Pisti6909
csendes tag
Én nem pont erről a romról írtam. Csak az érdekelt volna, miért nem tudom a processzort húzni a telefonomon. Próbáltam csak az OC-s kernelt flashelni. Úgy se ment. Mit csinálok rosszul?
Pl.: a 107-es hozzászólásban lévő linkről leszedtem a CM... OC691 romot. Azzal is úgy jártam mint a többivel! -
hefe77
tag
Olvasom a hozzászólásokat a téma megnyitása óta és képzeld, nem találtam megoldást a gondomra. Eredetileg jóval hosszabb hozzászólást írtam, csak visszatöröltem, mert nem akartam összerondítani vele a topicot.
A választ egyébként sem tőled vártam, ismerve az itt és más fórumokon tett hozzászólásaidat. -
cvk
csendes tag
Szia!
Arra gondolsz, ami a Settings -> Location & security settings -> Change screen lock menüpont alatt választható?
Alapértelmezetten a None van beállítva, én a Pattern -t szoktam használni, ez a 9 pötty amiket saját kombinációddal köthetsz össze. Miután beállítottam, már zárolt is és mást nem csináltam vele.
-
impalaman
aktív tag
A Froyoban ez a galéria van, a 2D-set ki lehet szedni az SDK image-ből, mert abban az van, de az nem fog együttműködni a kamerával. Egyszóval az utoljára elkészített képhez/videóhoz nem tudsz belépni a kamerából.
Akinek pedig problémája van az A2SD-vel az simán flashelje ezt és mennie kell.
-
AndrewBlondS
csendes tag
Ez az a2sd elég kusza nekem.
Kicsit olyan, mintha benne lenne a ROM-ban, mivel meghatározható az APPLICATIONS menü alatt, hogy külső vagy belső tárolóra telepítsen, viszont azt vettem észre, hogy hiába pakolok kintre a belső memória hamar fogyatkozik.Köszi!!!
Már töltöm is ...
Nem tudom mikor tudom kipróbálni, remélem minél hamarabb.

-
llaszlo
veterán
-
AndrewBlondS
csendes tag
Sajnos tudásom oly gyerekcipőben, hogy csak sejtéseim vannak.
A kártya partícionálása clockworkmod alól történt, tudtommal az nem csinál csak ext2-t és swap-et. Vagy tévedek?
Minden esetre a Darktremor a Terminal Emulator-ban ezt állítja:Ext partition: mounted
Mount point: /sd ext
Partition Type: EXT2
Support EXT2?: yes
Support EXT3?: no
Support EXT4?: noEbből nekem az tűnik ki, hogy EXT2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A választ egyébként sem tőled vártam, ismerve az itt és más fórumokon tett hozzászólásaidat.
Kicsöng aztán azonnal foglalt jelzés van. De az én telómon semmi sem jelenik meg. Másik telóban működik rendesen. Blacklistet vagy hasonlót nem állítottam be.