- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Fogtam vissza raktam a CM6 backupomat. És leszedtem az utólag telepített ADW-t. Azóta minden működik rendesen.
Kivéve a GPS-t, mert az AGPS nem megy sajnos és nagyon lassan csatlakozik így.
-
llaszlo
veterán
HTC ime billentyűzet megy valakinek? Én nagyon szeretem, de sehogy sem tudom úgy feltenni, hogy ne FC-zzen. Vagy lehet valami másik verziót kellene telepíteni?
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #96 üzenetére
Köszi. Én használnám a docstogo-t, de azt írja ki, hogy nem támogatott eszköz: cyanogen_CM6 vagy valami hasonlót. A build.prop-ban átírtam volna, de akkor meg nem indult el a telefon.
Most vissza raktam a backup-ot. Hogyan lehetne működésre bírni a docstogo-t, vagy átírni a build.prop-ot úgy, hogy működjön?
-
llaszlo
veterán
Bekapcsoltam a GPS-t és amikor kikapcsoltam nem tűnt el a kis ikon felülről, de a GPS ki van kapcsolva.
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS #75 üzenetére
Az csak egy összedobott ROM volt. Ha komolyan foglalkoztatna a dolog akkor kideríteném, hogy mi okozza ezt az anomáliát és megcsinálnám rendesen, mint ahogy régen. Viszont a terminállal semmi gond nincs. És nyilván nálad van a gond, hogy ha másnál meg működik.
Mégis milyen parancsot nem hajt végre?
Az meg megint más kérdés, hogy egyesek (hefe77) lusták olvasni. Kb fél max egy nappal előtte írtam, hogy nincs a2sd parancs. -
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS #73 üzenetére
Azért, mert nem értesz hozzá az még nem jelenti, hogy nem működik.
PEBKAC.
-
llaszlo
veterán
A TRE firmware-rel minden rendben. Lehet hívni és a lockscreen is működik.
Most már tuti, hogy a UK-vel nem megy a Cyanogen hiába szedtem ki a fölös cuccokat, hogy elférjen a system-en.
-
llaszlo
veterán
Akkor légyszi valaki írja le, hogy hol kell bekapcsolni a screenlockot. Mert én csak a biztonsági beállítást találtam meg, de azt sem kapcsolja be.
Hiába állítom be, hogy használja. Ezt a Settings, Location and Security-ben kapcsoltam be. De mégsem jelenik meg.
És SIM nélkül tesztelem ha ez számít.
Most kipróbáltam SIM-mel is. Annyi változás történt, hogy az Unlock Pattern megjelent, viszont a sima elhúzogatós lock az nem. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #50 üzenetére
A swap-hez mindenképp kell flashalni amit mellékeltél? Mert nálam úgy tűnik, hogy megy a swap.
# free
total used free shared buffers
Mem: 107412 104968 2444 0 168
Swap: 82360 3852 78508
Total: 189772 108820 80952Ez a beállító panel ami fent van ez a 2.2 része vagy ezt egy külön app teszi oda?
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS #48 üzenetére
Elméletileg volna az a2sd parancs, de nem található. Még nem látom át, hogy hogyan működik ezzel a ROM-mal.
A sima galériát azt bele lehet tenni? Mert én bemásoltam a system/app-ba de lefagy. A 3d-set meg nem igazán szeretem. Ki is szedtem a sajátomból.
-
llaszlo
veterán
Feldobtam ide.
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS #44 üzenetére
Még nem tudom, hogy megy-e az a2sd. Ez alapból benne van a ROM-ban vagy külön kell telepíteni? Mert egyelőre a beállításokat nézem.
Azt hol lehet beállítani, hogy a HOME gombbal vissza lépjen a HOME-ra és ne kelljen többször nyomkodni. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Most bootol a ROM-om. Kíváncsi leszek, hogy milyen lett. Ezek szerint felmegy a UK firmware-re is.
Majd megnézem mennyi hely maradt szabadon és még teszek bele cuccokat.
Vagy lehet csak bootolna? Egyelőre csak egy kis ANDROID feliratot látok és semmi mást. Itt nincs animált android felirat, mint a korábbi verzióknál?
Mennyi idő kb a boot? -
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS #27 üzenetére
Akkor ezek szerint nem ext3 vagy ext4 fájlrendszer van?
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS #25 üzenetére
Szerintem ott van a válasz is a kérdésedre, csak ugye el kellene olvasni és értelmezni amit kiírt.
Ha kész lesz a kiherélt ROM majd felteszem valahová.
-
llaszlo
veterán
Framework-öt hogyan tudok cserélni? Elég lehet, hogy ha csak a framework fájlt cserélem le egy FLB-ből? Vagy az úgy nem műköik?
-
llaszlo
veterán
Kiszedtem pár számomra felesleges cuccot. A kérdésem az, hogy ezek után kell-e szignózni az Amonra-hoz ha újra zippelem?
Illetve, hogy ezek közül kell-e valami a rendszer működéséhez?
CMWallpapers, DeskClock, MapsSapphire (ha megegyezik a korábbi Maps-el akkor tuti nem), ROM manager (szerintem ez sem kell, úgysem használom)GenieWidget. Ez melyik lenne pontosan? Ezt is törölném, hogy ha nem kell.
OneTimeInitializer és a SetupWizard. Ha ezek nem kellenek akkor ezek is mennének a levesbe.
Ebben a ROM-ban sok olyan cucc van ami nem tudom, hogy mit takar pontosan.A lényeg, hogy eddig több, mint 11 mega appot kiszedtem amikre tuti nincs szükségem. És így már telepíthető lenne a UK firmware-re is. De ha a fentiek sem kellenek akkor még kisebb lenne a mérete.
-
llaszlo
veterán
Ennek alapból ilyen a témája? Mármint a cyanogen-nek? Nem gond akkor majd csinálok hozzá egy témát.
Tegnaphoz képest változott valami? Mert tegnap linkelted a fórumon és onnan is letöltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest