Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Yettel topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Akkor légyszi valaki írja le, hogy hol kell bekapcsolni a screenlockot. Mert én csak a biztonsági beállítást találtam meg, de azt sem kapcsolja be.
Hiába állítom be, hogy használja. Ezt a Settings, Location and Security-ben kapcsoltam be. De mégsem jelenik meg.
És SIM nélkül tesztelem ha ez számít.
Most kipróbáltam SIM-mel is. Annyi változás történt, hogy az Unlock Pattern megjelent, viszont a sima elhúzogatós lock az nem. -
AndrewBlondS
csendes tag
Felpakoltam a gyári svéd 2.1-et.
Aztán clockworkmod-al felpakoltam Impalaman ROM-ját.
Aztán a Darktremort.
Aztán boot, de kihagytam a google-s accont beállítást és frissítettem magát a Superusert. Aztán Terminal Emulator, ahol kiderült nem működik az apps2SD. Ezek után reboot recovery-ben, majd itt flasheltem a userinitmount.zip-et, majd ismét bebootoltam a ROM-ot, mikor megnéztem a TerminalEmulatort, még mindig volt vmi káosz, ismét reboot recovery és flasheltem az apps2sd-simple.zip-et és így már működik a dolog, ugyanis feltelepítve a fél market és a szabad hely 65MB.Jajj, hozzáteszem mikor feltettem Impalaman ROM-ját ezt a kernelt is flasheltem: CM0.40_performance_signed.zip
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gitáros topic
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Hiába állítom be, hogy használja. Ezt a Settings, Location and Security-ben kapcsoltam be. De mégsem jelenik meg.