- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Akkor légyszi valaki írja le, hogy hol kell bekapcsolni a screenlockot. Mert én csak a biztonsági beállítást találtam meg, de azt sem kapcsolja be.
Hiába állítom be, hogy használja. Ezt a Settings, Location and Security-ben kapcsoltam be. De mégsem jelenik meg.
És SIM nélkül tesztelem ha ez számít.
Most kipróbáltam SIM-mel is. Annyi változás történt, hogy az Unlock Pattern megjelent, viszont a sima elhúzogatós lock az nem. -
AndrewBlondS
csendes tag
Felpakoltam a gyári svéd 2.1-et.
Aztán clockworkmod-al felpakoltam Impalaman ROM-ját.
Aztán a Darktremort.
Aztán boot, de kihagytam a google-s accont beállítást és frissítettem magát a Superusert. Aztán Terminal Emulator, ahol kiderült nem működik az apps2SD. Ezek után reboot recovery-ben, majd itt flasheltem a userinitmount.zip-et, majd ismét bebootoltam a ROM-ot, mikor megnéztem a TerminalEmulatort, még mindig volt vmi káosz, ismét reboot recovery és flasheltem az apps2sd-simple.zip-et és így már működik a dolog, ugyanis feltelepítve a fél market és a szabad hely 65MB.Jajj, hozzáteszem mikor feltettem Impalaman ROM-ját ezt a kernelt is flasheltem: CM0.40_performance_signed.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Honda topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged