Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Akkor légyszi valaki írja le, hogy hol kell bekapcsolni a screenlockot. Mert én csak a biztonsági beállítást találtam meg, de azt sem kapcsolja be.
Hiába állítom be, hogy használja. Ezt a Settings, Location and Security-ben kapcsoltam be. De mégsem jelenik meg.
És SIM nélkül tesztelem ha ez számít.
Most kipróbáltam SIM-mel is. Annyi változás történt, hogy az Unlock Pattern megjelent, viszont a sima elhúzogatós lock az nem. -
AndrewBlondS
csendes tag
Felpakoltam a gyári svéd 2.1-et.
Aztán clockworkmod-al felpakoltam Impalaman ROM-ját.
Aztán a Darktremort.
Aztán boot, de kihagytam a google-s accont beállítást és frissítettem magát a Superusert. Aztán Terminal Emulator, ahol kiderült nem működik az apps2SD. Ezek után reboot recovery-ben, majd itt flasheltem a userinitmount.zip-et, majd ismét bebootoltam a ROM-ot, mikor megnéztem a TerminalEmulatort, még mindig volt vmi káosz, ismét reboot recovery és flasheltem az apps2sd-simple.zip-et és így már működik a dolog, ugyanis feltelepítve a fél market és a szabad hely 65MB.Jajj, hozzáteszem mikor feltettem Impalaman ROM-ját ezt a kernelt is flasheltem: CM0.40_performance_signed.zip
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer PC ASUS ROG STRIX B450 / Ryzen 7 5700G / MSI RTX 3080 Suprim
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR3,512GB SSD,WIN11
- SilentiumPC Regnum RG6V TG MSI MAG Vampiric 010 Zalman Z1 Plus Zalman Z8 MS
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- SteelSeries Arena 3 2.0 asztali PC hangszóró (Bluetooth + AUX)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hiába állítom be, hogy használja. Ezt a Settings, Location and Security-ben kapcsoltam be. De mégsem jelenik meg.