Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.

- 

- 

impalaman
aktív tag
Akinek problémája van, annak azt tudom mondani, hogy nálam tökéletesen működik minden. Sőt, egyik barátomnak is teljesen jól működik.
 - 

impalaman
aktív tag
Hogyha flasheltél A2SD-t akkor megy a swap is, mivel az engedélyezi. A beállítópanel a CyanogenMod számos módosításának egyike, screenlocknak pedig lennie kell.
 - 

impalaman
aktív tag
A Froyoban ez a galéria van, a 2D-set ki lehet szedni az SDK image-ből, mert abban az van, de az nem fog együttműködni a kamerával. Egyszóval az utoljára elkészített képhez/videóhoz nem tudsz belépni a kamerából.
Akinek pedig problémája van az A2SD-vel az simán flashelje ezt és mennie kell.
 - 

impalaman
aktív tag
@Sh4rKy: Hogyha flashelted az A2SD-t, akkor elvileg engedélyezte a swap-et. Hogyha mégsem, akkor pedig tudod engedélyezni az "a2sd swap" paranccsal. Egyszóval, ha fent van az A2SD akkor nem kell az init scriptem.
@AndrewBlondS: Hogyha feltetted a 710-es kernelt, akkor engednie kell a húzást. Sőt, alapból 710-en kellene mennie, épp ezért felesleges a SetCPU. Esetleg ha külön a Pulse-hoz való beállítasokkal használod a SetCPU-t az okozhat ilyen gondot, mivel abban 528 a max. Használd az "Autodetect recommended" opciót és akkor jónak kell lennie.
@cvk: Köszönöm a mirrort, be is tettem a bejegyzésbe a linket.
@llaszlo: Amiket írtál mind törölhető, nem befolyásolja a rendszer működését. Újrazippelés után pedig kell a szignózás. Amúgy linkeltem neked a topikban a svéd rom elérhetőségét, ha esetleg még kellene.

- 

impalaman
aktív tag
@kiss94: Flasheld a Darktremor A2SD-t. Utána a megszokott "a2sd cachesd" paranccsal át tudo helyezni a cache-t az SD-re. Mondjuk nem biztos, hogy fogod tudni flashelni, lehetséges, hogy a rom telepítése után túl kevés hely marad.
@Muki94: A swap-init-signed.zip-nek fel kellene mennie gond nélkül. Olvastam a topikban a hibát amit kiír neked, egyértelműen hitelesítési hiba. Ami pedig nem lehetne, mert szignózva van a zip. Mindenesetre újraszignóztam, szóval próbáld meg ezt flashelni.
 - 

impalaman
aktív tag
@llaszlo: Alap Android 2.2 téma, talán néhol van egy kis módosítás. Egyébként ugyanaz a rom amit tegnap linkeltem a topikban.
@AndrewBlondS: Jó a magyar is és a svéd is, maga a firmware nem határoz meg semmit, tudomásom szerint csak a partíciókiosztást.
@mhlacko: Hogyha ki lesz adva a rom forráskódja, akkor elképzelhető, hogy készítek egy magyar verziót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
 - REpont és hulladékgazdálkodás
 - Google Pixel topik
 - PlayStation 5
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - QNAP hálózati adattárolók (NAS)
 - World of Tanks - MMO
 - Autós topik
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
 - További aktív témák...

- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
 - Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő