- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.
-
-
impalaman
aktív tag
Akinek problémája van, annak azt tudom mondani, hogy nálam tökéletesen működik minden. Sőt, egyik barátomnak is teljesen jól működik.
-
impalaman
aktív tag
Hogyha flasheltél A2SD-t akkor megy a swap is, mivel az engedélyezi. A beállítópanel a CyanogenMod számos módosításának egyike, screenlocknak pedig lennie kell.
-
impalaman
aktív tag
A Froyoban ez a galéria van, a 2D-set ki lehet szedni az SDK image-ből, mert abban az van, de az nem fog együttműködni a kamerával. Egyszóval az utoljára elkészített képhez/videóhoz nem tudsz belépni a kamerából.
Akinek pedig problémája van az A2SD-vel az simán flashelje ezt és mennie kell.
-
impalaman
aktív tag
@Sh4rKy: Hogyha flashelted az A2SD-t, akkor elvileg engedélyezte a swap-et. Hogyha mégsem, akkor pedig tudod engedélyezni az "a2sd swap" paranccsal. Egyszóval, ha fent van az A2SD akkor nem kell az init scriptem.
@AndrewBlondS: Hogyha feltetted a 710-es kernelt, akkor engednie kell a húzást. Sőt, alapból 710-en kellene mennie, épp ezért felesleges a SetCPU. Esetleg ha külön a Pulse-hoz való beállítasokkal használod a SetCPU-t az okozhat ilyen gondot, mivel abban 528 a max. Használd az "Autodetect recommended" opciót és akkor jónak kell lennie.
@cvk: Köszönöm a mirrort, be is tettem a bejegyzésbe a linket.
@llaszlo: Amiket írtál mind törölhető, nem befolyásolja a rendszer működését. Újrazippelés után pedig kell a szignózás. Amúgy linkeltem neked a topikban a svéd rom elérhetőségét, ha esetleg még kellene.
-
impalaman
aktív tag
@kiss94: Flasheld a Darktremor A2SD-t. Utána a megszokott "a2sd cachesd" paranccsal át tudo helyezni a cache-t az SD-re. Mondjuk nem biztos, hogy fogod tudni flashelni, lehetséges, hogy a rom telepítése után túl kevés hely marad.
@Muki94: A swap-init-signed.zip-nek fel kellene mennie gond nélkül. Olvastam a topikban a hibát amit kiír neked, egyértelműen hitelesítési hiba. Ami pedig nem lehetne, mert szignózva van a zip. Mindenesetre újraszignóztam, szóval próbáld meg ezt flashelni.
-
impalaman
aktív tag
@llaszlo: Alap Android 2.2 téma, talán néhol van egy kis módosítás. Egyébként ugyanaz a rom amit tegnap linkeltem a topikban.
@AndrewBlondS: Jó a magyar is és a svéd is, maga a firmware nem határoz meg semmit, tudomásom szerint csak a partíciókiosztást.
@mhlacko: Hogyha ki lesz adva a rom forráskódja, akkor elképzelhető, hogy készítek egy magyar verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest