Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Az csak egy összedobott ROM volt. Ha komolyan foglalkoztatna a dolog akkor kideríteném, hogy mi okozza ezt az anomáliát és megcsinálnám rendesen, mint ahogy régen. Viszont a terminállal semmi gond nincs. És nyilván nálad van a gond, hogy ha másnál meg működik.
Mégis milyen parancsot nem hajt végre?
Az meg megint más kérdés, hogy egyesek (hefe77) lusták olvasni. Kb fél max egy nappal előtte írtam, hogy nincs a2sd parancs. -
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Azért, mert nem értesz hozzá az még nem jelenti, hogy nem működik.
PEBKAC. -
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Elméletileg volna az a2sd parancs, de nem található. Még nem látom át, hogy hogyan működik ezzel a ROM-mal.
A sima galériát azt bele lehet tenni? Mert én bemásoltam a system/app-ba de lefagy. A 3d-set meg nem igazán szeretem. Ki is szedtem a sajátomból.
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Még nem tudom, hogy megy-e az a2sd. Ez alapból benne van a ROM-ban vagy külön kell telepíteni? Mert egyelőre a beállításokat nézem.
Azt hol lehet beállítani, hogy a HOME gombbal vissza lépjen a HOME-ra és ne kelljen többször nyomkodni. -
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Akkor ezek szerint nem ext3 vagy ext4 fájlrendszer van?
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Szerintem ott van a válasz is a kérdésedre, csak ugye el kellene olvasni és értelmezni amit kiírt.
Ha kész lesz a kiherélt ROM majd felteszem valahová.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PEBKAC.