Hirdetés
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Az csak egy összedobott ROM volt. Ha komolyan foglalkoztatna a dolog akkor kideríteném, hogy mi okozza ezt az anomáliát és megcsinálnám rendesen, mint ahogy régen. Viszont a terminállal semmi gond nincs. És nyilván nálad van a gond, hogy ha másnál meg működik.
Mégis milyen parancsot nem hajt végre?
Az meg megint más kérdés, hogy egyesek (hefe77) lusták olvasni. Kb fél max egy nappal előtte írtam, hogy nincs a2sd parancs. -
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Azért, mert nem értesz hozzá az még nem jelenti, hogy nem működik.
PEBKAC. -
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Elméletileg volna az a2sd parancs, de nem található. Még nem látom át, hogy hogyan működik ezzel a ROM-mal.
A sima galériát azt bele lehet tenni? Mert én bemásoltam a system/app-ba de lefagy. A 3d-set meg nem igazán szeretem. Ki is szedtem a sajátomból.
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Még nem tudom, hogy megy-e az a2sd. Ez alapból benne van a ROM-ban vagy külön kell telepíteni? Mert egyelőre a beállításokat nézem.
Azt hol lehet beállítani, hogy a HOME gombbal vissza lépjen a HOME-ra és ne kelljen többször nyomkodni. -
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Akkor ezek szerint nem ext3 vagy ext4 fájlrendszer van?
-
llaszlo
veterán
válasz
AndrewBlondS
üzenetére
Szerintem ott van a válasz is a kérdésedre, csak ugye el kellene olvasni és értelmezni amit kiírt.
Ha kész lesz a kiherélt ROM majd felteszem valahová.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
PEBKAC.