Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
A magyar diktálás nálam a következőképpen megy a kocsi Android autó Waze programjában:
A kocsi motorja jár, álló helyzet, a telefon kábelen keresztül kapcsolódik a kocsihoz. Nálam az Android autó automatikusan elindul a kábel csatlakozása után. Ez előtt a telefon Bluetooth-on kapcsolódik az autóhoz.Tehát járó motor, álló helyzet, és a kocsi kijelzőjén a "Keresés..."-re kattintok a Waze-ban. Ekkor ott megjelenik a billentyűzet. Ezzel párhuzamosan a telefonon is megjelenik a billentyűzet (csak a kocsi álló helyzetében jelenik meg).
A telefonon Gboard billentyűzetet használok. És itt a lényeg, mert ott található egy "mikrofon" ikon! Ha azt megnyomom, akkor ott magyarul tudok diktálni és az már megjelenik a kocsi kijelzőjén is. Ezzel a módszerrel érti és értelmezi a magyar szavakat, betűket.
Így tudok neki magyarul diktálni!
A lényeg az, hogy a Google asszisztens "Vezetés közben" ki legyen kapcsolva.
Ennek kikapcsolásához a telefon Android autó app elindítása után lehet kikapcsolni (A kocsi nélkül, attól távol, csak a telefonon elindítva). App elindít, majd bal felül létra ikon (3 vízszintes vonal). Utána Beállítások, majd "Az Ok Google érzékelése" menüpont. Ott "Vezetés közben" és "Hey Google" kikapcsolása.
Nálam az Android autó verziója: 7.5.621344-release (a Play áruházból telepítve, frissítve).
Én így tudom használni magyar diktálással a Waze-t. Igen tudom, hogy egy kicsit macerás, de legalább nálam most működik.
Jó lenne, ha a "Google asszisztens" is menne magyarul! Talán majd valamikor lesz...
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest