- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mibe zavarodtam bele, vagy csak beleszólhatnékod volt? Leírtam folyamatosan hogy mi az egyetlen ok ami zavaró számomra, nem voltam objektív, de nem is próbáltam azt mondani hogy az vagyok. Légy szíves vágd ki a hozzászólásaimból az önellentmondásokat, és utána kommenteld be.
-
válasz
Dare2Live #422 üzenetére
"Már bocs de amit eddig felhoztál az a tönkremegy volt."
Nem, más érvet is felhoztam, csak éppen rajtam kívül más nem olvassa el ezek szerint a hozzászólásokat."Fentit eddig ezt meg se említetted, hogy mondhattam volna olyat rá, hogy nem?"
Nem? [link]
Jaj, bocs, nem olvastad..."stop te most tényleg odáig süllyedsz, hogy olyan dolgokat adsz/hazudsz más szájába amit nem mondott???"
Nem, csak azt gondoltam hogy olvasod a hozzászólásokat amire válaszolsz és tudsz intelligens módon érvelni ahelyett hogy minősíthetetlen stílusban írsz. De úgy látom válaszoltál is arra, amit nem olvastál el. Grammar nazi már nem is akartam lenni... És még te fikázol és vádolsz hazugsággal. -
válasz
Dare2Live #417 üzenetére
Értem. Tehát szerinted a kevés tárhely elfogadható indok, de hogy a Phantom 3-mal készített videóm vagy a fényképezőgépemmel lőtt anyagot FTP-n feltöltsem pl az nem. Így akkor ez már személyes ellenséges hozzáállásnak tűnik, amit pedig nem szeretnék egyik fórumtársról sem feltételezni.
Elfogadom az indokod és az ég áldja azt aki sd nélküli mobilt gyárt! Részemről lezárva. -
-
-
válasz
Dare2Live #408 üzenetére
Meg. Sőt a tulajdonos is, de a remény pedig még akkor sem.
Pár közhely még biztos jöhetne...
Döglött telefon könnyebben összejön mint egy sd hirtelen halál. A kettő pedig együtt milyen esélyes? Kezd már ez lassan a komédia szintjére kerülni tényleg...
Részemről ennyi érv elég is volt. -
-
-
Nem teljesen vágom hogy milyen extra "bohóckodás" az ha a telefonod SIM csatlakozója mellett (vagy lassan helyett) van egy másik is, amit te nem használsz? A legjobb az ha olyan funkció van ami nem gátol semmiben, de pluszt adhat. "Normális gyártónál az appon keresztül wifin átmehet az anyag, mit dugdossam?" Wifin nincs TWRP, másrészt pedig ha nincs külső SD akkor egy idő után "hova megy" át pl. a 4k-s anyag, felhőbe? Egyébként a Wifi fájlátvitel nem a normális gyártók kiváltsága, hanem mindegyiké.
"Szóval van olyan, aki fordítva gondolja: nem vagyok hajlandó olyan telefont venni, amiben SD kártyával kell bohóckodni."
Kac kac kac.Tehát az a telefon nem megfelelő, ami mások igényeinek is jó.
Az SD kártya adapter passzív elemekből van, sárgaréz érintkezőkkel, nem éppen egy napi szinten meghibásodó alkatrész fajta.
Azért örülök hogy leírtad a véleményed, ebből is látszik hogy a gyártók a többség igényének megfelelően fejlesztenek.
-
válasz
Atesz 666 #397 üzenetére
Pontosan. Plusz ha mókolsz a romokkal, sokkal könnyebb ki-be pattintani egy sd kártyát ha éppen kell. Plusz másolni is sokszor egyszerűbb egy idegen környezetben, arról nem is beszélve hogy pl. a drónodban vagy fényképeződben lévő kártyát belepattintva már műveleteket tudsz végezni vele.
Szóval nekem bőven elég a 16 GB belső tárhely, ha van SD bővítési lehetőség, majd eldöntöm én hogy milyen és mekkora tárhelyet teszek mellé.
Gondolom itt a google a sebesség mellett tette le a voksát, és így tudja biztosítani hogy mocsok gyors legyen a tárhelyen lévő app/adat feldolgozása is. De ezt én nagyívbe letolom, teljesen hidegen hagy.
Nem az antutuval akarok villogni, hanem a mindennapi igényeknek megfelelő telefont akarok használni.
Szóval nem vagyok hajlandó olyan telefont venni, amiben nincs SD kártya slot. Azt pedig külön sajnálom, hogy mások nem tesznek ugyanígy... -
-
SD slot Itt sincs, FU Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest