- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Makszimusz #427 üzenetére
Lépj tovább.
-
joey04
titán
válasz
Makszimusz #418 üzenetére
jobb is lezárni, mert nagyon belezavarodtál.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Makszimusz #418 üzenetére
"Tehát szerinted a kevés tárhely elfogadható indok..."
Ha vkinek 200+gb kell és a telóc sak 128gbs igen az indok.
"de hogy a Phantom 3-mal készített videóm vagy a fényképezőgépemmel lőtt anyagot FTP-n feltöltsem pl az nem."
Már bocs de amit eddig felhoztál az a tönkremegy volt. Fentit eddig ezt meg se említetted, hogy mondhattam volna olyat rá, hogy nem? stop te most tényleg odáig süllyedsz, hogy olyan dolgokat adsz/hazudsz más szájába amit nem mondott???
Tényleg jobb ha befejezzük ezt a komédiát, elég egyértelmű a szitu.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Makszimusz #409 üzenetére
"Meg. Sőt a tulajdonos is, de a remény pedig még akkor sem. "
Az adatvesztés egy komoly probléma amit te hoztad fel a microsd védelmében. Amikor meg kiderül, hogy ez nem indok elpoénkodod?
Atesz indoka pldául teljesen rendben van, ha neki nem elég a 128 mert nem elég a 40gb zene, meg 40gb film, meg a .... akkor teljesen jogos indok ez részéről. De ez kb 1%. 99%nak nem kell ennyi cucc.
-
madgie
titán
válasz
Makszimusz #409 üzenetére
A komédiát ti csináljátok, minden épeszű platformon rég adott az automatikus teljes backup.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Makszimusz #406 üzenetére
-És akkor még ott van az is,hogy ha netán annyira szarrá megy a telefon,hogy be sem lehet kapcsolni,akkor az SD kártyát még mindig ki tudom venni a telefonból és nem kell rohangálnom,hogy ki tudjam menteni az adatokat.
--Ezen és hasonló okok miatt a mai világban én sem vennék olyan telefont vagy akármilyen mobil eszközt ami nem bővíthető SD kártyával. -
madgie
titán
válasz
Makszimusz #403 üzenetére
Sorosportot meg floppimeghajtót minden telefonba...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Makszimusz #398 üzenetére
ki be pattingatni microsdt másolgatáshoz?
Ha vmi mobilon megjelent pl kép azonnal szinkronizálódik, desktop gépemmel, ha desktop gépre az adott mappába vmit felmásolok automatice szinkronizálódik mobilra. A fene akar leválasztom kivveszem, bedugom, rámásolom, leválasztom, berakommal szórakozni. -
madgie
titán
válasz
Makszimusz #398 üzenetére
Más meg azt tojja le nagyívben, hogy a drónod/fényképeződ kártyáját telefonba akarod tenni. Minek? Normális gyártónál az appon keresztül wifin átmehet az anyag, mit dugdossam?
Ellenben a fényképezőmbe nem tennék adapteres Micro SD-t (plusz hibalehetőség), a telefonba meg szintén nem tennék Micro SD-t, mert ahogy írtad: feleslegesen lassít. Akár egy sorozatfelvétel feldolgozását is a fényképezőben.
Szóval van olyan, aki fordítva gondolja: nem vagyok hajlandó olyan telefont venni, amiben SD kártyával kell bohóckodni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Makszimusz #395 üzenetére
én 128al meglepően jól elvagyok 40giga zene, 30giga film mellett is bőven van hely. de persze érthető ha ennél több kell.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Makszimusz #393 üzenetére
hm aszittem van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest