Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mc.g

aktív tag

Tudna nekem valaki beszerzési forrást (boltot) ajánlani G-2PW4200 128GB (fekete) -hoz ?
    ha már, mindenképp ezt érdemes...

(az USA verzió nem különbözik sokban GSM/LTE sávokban az INTERNATIONAL-tól.
    az ajánlott európai/magyarországi LTE sávokat tudja:
    Hungary
    2G: GSM 900, GSM 1800
    3G: UMTS 900, UMTS 2100
    4G: LTE 800, LTE 1800, LTE 2600
    és még sok-sok egyéb LTE-sávot is...)

van itt valaki aki USA-verziót használ ?
    tapasztalt olyat, hogy nem volt térerő/3G/LTE kapcsolata ott, ahol másnak (aki ugyanannál a szolgáltatónál van) igen !?

egyéb tapasztalt különbség ?
    (merthogy új USA verzióhoz könnyen-olcsón lehet hozzájutni EU-ból garanciával, viszont INTERNATIONAL-t nem találok)

• mc.g

aktív tag

Üdv. mindenkinek !

Erősen hajlok arra, hogy csatlakozzak a csapathoz, de volna pár gyors kérdésem:

Ki hol vette, és melyik verziót kapta ? (magyar, és külföldi bolt is érdekel)
    G-2PW4100 (USA)
    G-2PW4200 (international/EU)
    Van e-valami érdembeli különbség, ami miatt érdemes az international-verziót beszerezni (pl. EU-ban hiányzó LTE-sáv, vagy magyar nyelv hiánya, stb...) ?

A másik, kinek mi a tapasztalata a hosszabb használat során a kijelzővel ?
    kicsit félek a samsung-OLED kijelzőtől, korábban többször olvastam, hogy a samsung-OLED kijelzők elsárgulnak, én sokat használom a mobilt, így ez engem érint, ráadásul kényes vagyok a képminőségre, tartok a beégéstől is (Ez volt eddig a legnagyobb visszatartó erő, de a kamera már nagyon csábít. Jobban örültem volna egy IPS-kijelzőnek)...

Garanciális javításra hova lehet vinni ?

(u.i.: gondolkodtam a pixel-2 -n is, de ennyit nem ér meg, ennyivel nem jobb, és egy samsung-OLED kijelzős készülékért ennyit nem adok, számomra ez húzza le legjobban az értékét)

Köszönöm a segítséget !

Új hozzászólás Aktív témák