Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dementor
senior tag
Jól sikerült a készülék és a teszt is, de valahogy engem nem győzött meg. Lehet túl sokat vártam tőle.
-
Bár i7-tet használok,a Pixel is jó úton halad és tetszik is.
Amit nem értek...miért csak "tetszett" plecsnit kapott,az i7 meg "ajánlott" ?
i7-ben sincs sok minden,amit elsorolt a videóban,ellenben drága,mint a Pixel.
Szóval csak tetszett? Elfogulatlanul kellene a teszteket írni,érzelmektől mentesen. -
törölt tag
Az amcsi celebek sem ezzel fognak menőzni, hanem a legújabb iPhone-nal, ott ez nem lesz sikeres, azokban a körökben, és az Apple is pont ezt lovagolja meg. Most meg adnak egy olyan telefont, ami frissen debütál új márkanév alatt, és annyiba kerül, mint a jól bejáratott iPhone? Hát ki az aki ezt választja ?
Az átlag amcsi is, meg a nyugat európai is többek között azért vesz magának iPhone-t mert egyenlőbbnek érzi magát a celebekkel, hiszen nekik is az van 
-
Potrien
senior tag
komolyan nem is érdemes egy telefonért kiadni szerintem.
-
törölt tag
Ennyiért már iPhone-t lehet venni, és ha ekkora összeget szánnék mobilra, akkor azt is vennék nem ezt.
Pusztán, mert jobb, többet nyújt, és mert évente ez is kuka, vagy elavult (jön belőle újabb), de Android főverzióból is jó ha kap még kettőt.Nem beszélek mellé, Nexus 7 I és II-m is van. Az első Android 4.1-től jutott Android 5.1-ig (1 főverzió), a másik meg Android 4.3-tól Android 6.0-ig... Na és azok ennek a töredékébe kerültek (igaz táblagépekről beszélünk de akkor is). Ha meg mobil a 30K-s LG LEON-on Lollipop után megkapta a Marsmallow frissítést is.
A Nexus márkanév is jobban csengett, nekem erről mindig a Pixelhiba jut eszembe

-
embe
nagyúr
Ez ok, de írtam is hogy hazai viszonylatban. Azért írtam azt is, hogy lehet kell 2-3 év hogy ez az egész ökoszisztéma nálunk is elterjedjen.
Addig - véleményem szerint - nem több hardveresen mint a többi felső kategóriás teló. Esetleg ahogy sheratan említette a szoftverük lesz jobb. Remélhetőleg! -
-
embe
nagyúr
Amit leírtál..aláírom valóban így van.
De én nem látom az érdeklődést akkor sem. Se egy reklám, semmi. A Googlenak nem vagyunk célország, így le vagyunk tojva. Lehet 2-3 év múlva már idehaza is ki lehet majd használni a telóban/ökoszisztémában lévő potenciált. De most még nem. -
.Szaki.
addikt
Igen, de azt se felejtsd el, hogy azoknak a hsz-eknek is a döntő többsége egy Apple poszt alatt például arról szól, hogy "mindenki aki Almát vesz az csakis egy tudatlan birka", meg "ájfon, ájfos" és még sorolhatnám. Az értelmesebb ott se szólal már meg, mert baromi unalmas. De sok esetben ugyanez igaz a Samsung posztok alatt is. Szóval inkább legyen ennyi hozzászólás, de kevesebb köpködés szerintem, bár itt is akadnak fájdalmas hozzászólások, amitől kb kihullik az ember haja.
-
embe
nagyúr
Na azért abból leszűrhető, hogy mennyire leszarja a hazai mobilos társadalom ezt a telót, hogy majd másfél nap alatt nem keletkezett 150 hsz.
Azért egy almás vagy egy csúcs Samu teló ilyenkor ennek többszörösét mutatta fel.
-
Wiz Khalifa
veterán
"12,3 megapixel, f/2.0, PDAF + léteres autofókusz"
-
-
jacis
nagyúr
Szerintem a N6P-hez képest semmi fejlődés nincs. Nem éri meg az árát...
-
troviko
senior tag
Tetszene ez a telefon, de a hátulját elrontották azzal az üveg betéttel. Ettől (szerintem) nagyon ronda lett. Persze lehet sokaknak tetszik, meg így egyedi, kevéssé iPhone klón, de nekem nagyon-nagyon nem tetszik.
Amúgy ha az nem lenne, meg jobb lenne a kijelző káva arány, elgondolkodnék egy vételen, így viszont marad az S7. -
Shyciii
veterán
-
TTTotya
senior tag
válasz
assemble
üzenetére
Nem, nem, nem és nem.
Kamerában 1ponttal kapott többet, mint a HTC 10 vagy az S7 + a HTC 10- ben van OIS mindkét kamerában a Pixelben nincs.
Az akksi nagyobb a HTC 10-ben asszem az S7ben is és a SOT is jobb, ha nem is sokkal, de jobb.
A Daydream-et sztem hagyjuk, pláne, hogy a 10nek QHD a kijelzője tehát a VR-re is jobb.
Frissítések terén a HTC is elég hosszú ideig támogatja a készülékeit + nálam ez azért sem szempont, mert nem nagyon van nálam egy telefon fél vagy egy évnél tovább.
Kihagytam valamit?
+ 1 nálam az előlapi Fingerprint Scaner előnynek számít, ahogy a bővíthető memória is, de persze kinek mi.....
-
CB
senior tag
Biztosan jó telefon, én bizalommal venném meg, de nem ezen az áron.
Talán majd ha egyszer tesznek bele néhány extrát a stabilitáson kívül. Akkor veszek pixelt.
Én úgy gondolom, akinek mostanság van egy kis kitartása, az a megjelenés után veszi meg a felső kategóriás telefonjait olyan 60-70%-os áron. Akkor is tökéletesen használható mindenre. -
janeszgol
félisten
Szerintem is többet érnek a felsoroltak. Vagy a Nexus 6P, 5X, ha lehet még kapni. Amúgy a frissítést nem sorolnám az előnyök közé, legalábbis minek után amit csináltak a Nexus telefonokkal. (Jöttek már azokra frissítés?) Majd megint kitalálnak valamit és ágyő 18-24 hónapos frissítés. Vagy kapsz egy herélt rendszert. (Oké-oké a konkurencia is hasonlóan jár el, de na.)
A telefon külsőre tetszik (azt hittem csak batainak jön be, de nem, már nekem is), kijelző okés, kamera is jó. De mégis sótlannak tűnik. Ha ilyen áron kell vegyek valamit, akkor a felsoroltakból választanék inkább. (Mivel már a frissítésben sem lehet bízni a Google-nél.)
-
CB
senior tag
Biztosan jó telefon, én bizalommal venném meg, de nem ezen az áron.
Talán majd ha egyszer tesznek bele néhány extrát a stabilitáson kívül. Akkor veszek pixelt. -
m_makai
tag
Top telefon top árazással. Remek alap elvileg éveken keresztül, a pluszt meg úgy is azok az appok adják amiket már régóta használok. Nyilván 5x/6p aktuális egyéb telefont ami megkapja a 7.0-t nem cserélnék le, de Nexus5 után ez a esélyes befutó valamikor február-március környékén.
-
TTTotya
senior tag
Gondolkodtam Pixel XL vásárlásán, de ha ebből tesztből indulok ki, az idei Google telefon generáció semmivel nem tud nekem többet nyújtani, mint a HTC 10, de egyébként ezt sztem bármelyik másik gyártó csúcstelóját használók így gondolják.
-
Kinézetre nagyon tetszik.
-
domerator
veterán
Nem hiszem el hogy ilyen az uj android... az a kerek mappa a csicsa szines haromszogekkel a belsejeben... javitson ki valaki ha nem jol lattam.
Ez a "vegytiszta" droid egy kabare a csillio pixelek es lenyugozo amoledek koraban... kritikan aluli. Az iOS 7-tol is inkabb gyerekjatek, sokkal jobb volt a hatos, de ez a droid egy kifestokonyv.
A telefon meg semmi extra, nagyon draga lett.
Nagyobb lett a fust mint a lang. -
Desy
tag
A "fájl alapú" helyesen így írandó!

-
Fall-N
veterán
Az a helyzet, hogy eredetileg a Huawei csinálta volna a telefont, csak nem szerepelhetett volna a logojuk rajta, így passzolták a dolgot. Szerintem ha ők és nem a hTC csinálta volna, biztos szebb is lett volna a készülék. Legalábbis nem lett volna focipályányi alsó káva.
A hátlap még bejön, de ez a műanyag festés a fémen nem jön be. LG G5-ön sem tetszett. Inkább legyen eloxált, szálcsiszolt alu, azon nem fog lepattogni a festék ha sérül.
Az infra, SD, FM rádió hiánya nem meglepő eddig sem voltak a néhai Nexus telefonokban.
A kamera biztos hibás, ez látszik is, így maradnak a külföldi tesztek.
Összeségében sajnos itthon így nem jó ajánlat. Olcsóbban ott a Huawei P9/Honor 8, Mate 9, hTC 10, Galaxy S7, OnePlus 3(T) stb.
-
madd dogg
senior tag
"Mindezeken túl pedig el kell fogadni az FM-rádió, a microSD bővítés, az infraport, a nyomásérzékeny kijelző, a pulzusmérő és a sztereó hangszóró hiányát, a vékonyka üzemidőt és a hivatalos IP-minősítés elmaradását."
- Infraport? Most tényleg? Mire belépek az appba, már 3x felhangosítottam a TV-t távirányítóval. Ha meg egerészni szeretnék a tv-n, vagy gépelni, úgyis wifin csatlakozok. Szerintem a Samsung sem véletlenül engedte el, teljesen felesleges. Kíváncsi lennék, hogy az infrás készülékek használói milyen gyakran használják, és egyáltalán hány %-uk.
- FM rádió - billegős, szintén nagyon keveseket érint szerintem.
- Pulzusmérő: vannak rá kamerás appok, vagy ha ügyesebb kell vegyen a user okosórát.Kicsit úgy érzem, hogy a tesztelő akkor lenne elégedett, ha a valaha létező összes fontos és kevésbé fontos/haszontalan "extra" benne lenne egy készülékben. Kérdés minek a rovására.
Egyébként maga a teszt részletes és objektív, nagyon vártam már, és sajnos nem lesz Pixelem ebből a szériából.

-
S e t h
nagyúr
Évek óta kacérkodom a gondolattal, hogy ha váltani fogok, akkor a nexus vonalat fogom kipróbálni, a Pixelt ezért is vártam nagyon, de most kb. így érzem magam a tesztek olvasása után.[link]
Köszi google. -
csongi
veterán
Most mar atlepte az arazas az aberalt szintet. Meddig emelik meg az arakat? A technologia fajlodesevel olcsobbnak kellene lennie nem pedig deagabbnak. A kedvezo aru termekek es a felso kategora kozott egyre nagyobb a szakadek. Ami a kozepkategoria malmara hajtja a vizet. Es ezzel kina erosodik es ezzel helyzetbe is hozzak. Ami maris latszik a statisztikai adatokbol. Bar nekunk felhasznaloknak ez kedvezobb

-
zazenke
őstag
ez egy google vicc

-
gutriqper
tag
Fülhallgató és OIS nem fért bele az árba. Hát gratulálok. :-)
-
tDr1v3r
veterán
Nekem nagyon tetszik a telefon. VR nem erdekel, a felbontas igy jo (az AMOLED fontosabb), kivulrol meg... elolrol pont annyira snassz amennyire kell, hatul meg nagyon dogos az a muanyagdarab - igaz elsokent arra menne a dbrand skin.
Szoftveresen valami pusztulat az a launcher, probaltam az OPX-emen, de nem adja... azt lecserelem Sense Home-ra, atskinezem valahogy (CM14.1 csak lesz hozza eccer'), aztan meg is van a tokeletes daily driverem.De inkabb kiveszem a kezem a bilibol, ennyit a budos eletben nem adok ki telefonert.
-
-AD4M-
tag
Daydream VR + FullHD

Az árát nézve asszem ezeknél is elgurult a gyógyszer. És most együtt kereshetik a pirulát a HTCvel meg a Sanyival
-
virkir
veterán
válasz
Inkvizitor1
üzenetére
Oboázni nem fog.
Akkor meg minek egy asszisztens
-
Šolaire
veterán
Köszi a tesztet jó volt olvasni. Egy darabig marad az 5x,nekem nem nyújtana annyival többet amennyivel többe kerül. Esetleg ha mérséklődik az ára majd benevezek egy xl-re😃
-
macskea
őstag
Pfejj ez a hátsó üvegbetét. Mintha rajta maradt volna a védőfólia fele. Tényleg, valaki nézze már meg, hogy esetleg lejön-e, mert ezt így nem gondolhatták komolyan. Ha eljönne, kapnánk egy dög unalmas tucatmobilt, ami legalább nem ronda...
-
nLali
őstag
Elsőre rondának láttam ezt a telefont. Amikor megláttam a kutyát, elfelejtettem, hogy milyen csúf a telefon.

Ezek a ronda UV kutyák amúgy aranyosak, de sötétben nem szeretnék összefutni hasonlóval. -
válasz
Inkvizitor1
üzenetére
> Szóval akármilyen utasítást, amit egy telefon el tud végezn.
En is erre gondoltam. Nem, nem fog tudni mindent.
-
Potrien
senior tag
válasz
Inkvizitor1
üzenetére
szakxizni sem
?? -
assemble
addikt
Sose irtam Nexus 5-re, hogy jo aksija lenne, abban mindig is viszonylag gyenge volt. (mondom ezt ugy, hogy epp olyat hasznalok amugy
)
Csak a Pixel aksijarol irtam, de arrol is pont azt, hogy uzemidoben kb egy szinten van egy iPhone-nal, pont a tobbi dolog az, amiben egyertelmuen jobb (pl. kijelzo, kamera) -
_cHAos_
aktív tag
A "hamarosan"-t lehet 5-7 évre értette.
-
_cHAos_
aktív tag
-
válasz
Inkvizitor1
üzenetére
> hamarosan akármilyen utasítást meg fog érteni és végrehajtani
aha, persze. akarmilyent. hamarosan.
-
törölt tag
Pffff.... Másegyebet nem tudok elmondani kéremkapcsojjaki.
-
HardRic
addikt
Én egy ilyen szervizgyanús darabnál biztosan nem hoztam volna le képeket. Ennek a kamerának baja van, nagyon feltűnően. Nem csak, hogy az összes többi Pixel tesztben jobbak az elkészült fotók, de az 5X-szemmel is milliószor szebb, élesebb fotókat lövök.
-
Inkvizitor1
tag
Szerintem sokan nem értik, hogy ezt a telefont megvenni csak egyetlen esetben van értelme, ha érdekel a Google Asszisztens vagyis a mesterséges intelligencia, amiben most is a Google a csúcs de a folyamatos fejlesztéssel és szoftver támogatással hamarosan akármilyen utasítást meg fog érteni és végrehajtani. Ha ez nem érdekel és nem beszélni angol, akkor ez nem a te telefonod.
-
Gainka
őstag
Nem szoktam nagyon drága telefont venni, de nem hinném hogy e miatt nem tudom elképzelni hogy egy 230 000 forintos telefon ne birja ki estig energiaval.
Hatalmas bukta...
Annyira üzemidő fanatikus vagyok hogy még százért sem venném meg. :| -
Crafter32
őstag
Ez a fura 2 színű külső nem tetszik. Nem tudom milyen lehet élőben? Nem tetszik, hogy nincs SD kártya sem, alapvető egy funkció. Nem azért vesz az ember csúcs készüléket, hogy megalkuvásokkal szembesüljön.
Tetszik viszont a mérete.
Nem ezt választanám ennyi pénzért az biztos.NeRo28:
Neked a jó, irigyellek. -
literati
tag
Az árát kivéve nekem tetszik. Amoled, erős, alap android, letisztult forma ...
-
NeRo28
aktív tag
Huhh...
A "fájlalapú adattitkosítás" helyett azt olvastam h fájdalom alapú adattitkosítás!
)
Nem kéne többet innom pedig csak most kezdtem!
További szép estét mindenkinek! -
Valaki87
őstag
hát inkább egy S7 / edge vagy nexus 6p... ez így ennyiért ....

-
cstom
aktív tag
Hétvégén kb negyed óráig nyomogattam ezt és az XL verziót Londonban a Telekomnál. Olyan szinten nem fogott meg hogy hihetetlen. Egyszerűen nem áll össze a kép. A külseje olyan semmilyen, a szoftver meg na... És ezért ennyi kérnek....
-
Dominó85
addikt
Kb az általad felsoroltak szintjén is van ez a telefon, de gyanítom a márka is. Amiket felsoroltál, azok majdhogy nem alap funkciók kellenének hogy legyenek egy flagshipnek szánt készülékben. Ez a Google Pixel és XL két túlárazott xar lett. Nem kell ezen finomítani. A készülék és káva az olcsóbb ár ellenére sem lesz soha kisebb.

-
Balázs8
csendes tag
Nekem nagyon bejön. A hátlap nagyon jól néz ki. Maga a telefon is nagyon jó pár apró hibával( bővítés lehetőségének kihagyása, infra hiánya, kijelzőhöz mérten nagy készülékház) és magas kezdőárral. Remélhetőleg hamar lemegy az ára mint egy Sonynak vagy egy Blackberrynek és akkor esélyes lehet mint alternatíva készülékvásárlásnál.
-
Potrien
senior tag
tőlem viszont nemtettszett plecsnit kap.
-
Dominó85
addikt
3,5 óra SoT neked megfelel?

Nos nem tudom, de engem sem a kamera, sem maga a készülék nem győzött meg. Méregdrágán adnak egy bazi nagy és eléggé kétes küllemű házba zsúfolt, dowgradelt 821-at (ami így kb a 820 csak épp felárral). Az aksi kicsi, az 1 SIM és SD kártya elhagyása botrányos... Nem is értem mit képzeltek. De, mégis.
Kérem szépen bemutatkozott az Android Apple-je!
Vegyék csak azok, akik ... akarják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: A kamera HDR-ben ritka homályos és életlen képeket lő. Egyedül a 720p 240fps videó ami tetszett, illetve a verdás kép. A többit össze-vissza veri az Iphone 6-7 széria és az S6-7/E is. -
fornettisuti
veterán
Google lõ, kapufa.
Ennyiért Átlag Józsi ájfónt vesz vagy eshetet. -
-
Cifu
félisten
Ollie, szeretlek, tisztellek, becsüllek. De egy 230 000 Ft-s telefonról beszélünk.
Ha egy Vernee Thor-ba, ami a fenti összeg töredékébe fáj, akár 128GB-os SD kártyát lehet helyezni, nehogy már itt a költségekre hivatkozzunk az SD kártya bővítés hiányának indoklásaként...

Szerk.: Egyébként ez bármelyik telefonra vonatkozik, amelyben nincs bővíthetőség. Üzleti megfontolás, hogy a nagyobb belső tárhellyel szerelt telefont vegyed? Undorító, de elfogadom. Helytakarékosság, hogy más alkatrésznek hagyjanak több helyet? Megértem, ha indokolt (de egy Phabletnél nem lehet ez indok).
-
Köszönöm a tesztet. A kütyüvel nincs, gond , főleg a hw. De a forma világán kívül csak a neve a rosszabb.
Eddigi legszebbek a Nexus 6 és 6P volt . -
Silenzio
addikt
Akkor félig egyetértünk, félig meg nem. Nexus 5-öm volt, kb. a leggyorsabb telefon, ami valaha a kezeim közt megfordult (reszponzivitásra, alap, azaz mindennapi taskok végrehajtására Marshmallow-val), de 3 óra kijelzőidőnél többet sosem tudott a papírvékony kis akksijával.
-
Nem semmi a telefon, és a dizájn is nagyon tetszik, de - komplett ökoszisztéma ide, vagy oda - nem lesz könnyű dolga még az androidos csúcsgépek alkotta konkurencia mellett.
Még mindíg kicsit kételkedem a Google ezen lépésében, de hát a jövő mindent megmutat majd.Mindenesetre a tesztet köszi, bár voltak olyan dolgok, amiken megrebbent a szám sarka, pl. a "minden ujjunkkal más funció/program elindulásával oldódjon fel a telefon - gondolat. Azt a hétszentségelést, amit én művelnék, mert éppen "máshogy" venném fel a telefont az asztalról...

-
doooo
veterán
Ronda mint a világháború. A kamera képei (ebben a tesztben) pedig egyáltalán nem "remek"-ek, ahogy a cikkíró jellemezte őket. Olyan mintha mindegyiken, minden részükön, lenne valami, ami -ha minimálisan is, de- elhomályosítja őket, egy igazán éles részt nem láttam, még ott se, ahol tényleg elvárható lett volna. Valami nem stimmelhet a tesztelt készülékkel.
-
assemble
addikt
Az, hogy stabilabb, mint a "droidjaid" voltak, onmagaban nem sokat jelent, egy kenyerpirotora is lehet droidot hekkelni. Ha pixel-ed van/volt vagy nexus-aid voltak, akkor lehet legfeljebb nemi osszehasonlitasi alapod. Nekem volt iphone-om, es tobb nexus-om is, es a nexus-aim mindig voltak olyan stabilak, az eddigi tapasztalataim alapjan pedig a pixel-ek megstabilabbak.
Kb sajat magad valaszoltal a kerdesre, csak pont az ellentetet a valosagnak

"Rosszabb külsőre, üzemidőben, kamerában, kijelzőben, audióban, és még sorolhatnám."
A kulso teljesen szubjektiv (abban amugy a pixel sztem sem nagy durranas, de az iphone sem), uzemidoben pedig hasonloak, ezeken kivul viszont a tobbi amit felsoroltal, abban mind jelentosen jobb a pixel.
Kameraban a legtobb teszt szerint a legjobb, ahogy a cikk is emliti. Kijelzo: kb 2-szer akkora felbontas + OLED + low persistence display (VR-hoz). Audioban mar ott nyert, hogy van rajta jack csatlakozo![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent mielott barki azt hinne, hogy annyira vedenem a pixel-t: sok minden nem tetszik a pixel-ben nekem sem: nincs Qi toltes, nincs vizallosag, nincsenen sztereo hangszorok, nincs OIS, nincs microSD. Innen is latszik, hogy sok dologban az S7 peldaul veri, ott kevesebb ilyen kompromisszum van. De iphone hianyossagokbol lazan ketszer ennyit fel lehetne sorolni, es az megkapta az ajanlott plecsnit, ugyanilyen draga telefonkent, ezt talalom csak furcsanak.
-
Silenzio
addikt
Nézd, nem kell a duma, nem flame-nek szántam, fölösleges is lenne elvinni ebbe az irányba. Ha össze lehet hasonlítani egyáltalán az iOS platformot az Androiddal -márpedig nem lehet- akkor is inkább vetélytársa az Apple-nek az S7-széria vagy a HTC10, a Plusnak meg a Mate 9. Épp ez a baj.
Ez a Pixel semmit sem tud, ami manapság elvárható lenne ezen az árszinten. Se IP-védettség, se prémium külső, se izgalmas kamerafícsörök, se QHD, se gyorstöltés, se hajlított kijelző, se vékony bezel, se private space klónozott appokkal...
Kicsit SZÁNIKA(!), hogy a Google-nek a Huawei, a Xiaomi meg a Samsung (phuj-phuj Touchwiz pediglen) mutatja meg, mit hogyan kell csinálni szoftveres fronton - és dizájnra.
Ha neked ebből az jött le, hogy Apple-párti vagyok, akkor... tévedsz.
Mindkét állásomhoz kell az okosteló, de a szoftveres háttér iOS-re és Androidra is biztosított, úgyhogy önszántamból vagyok a robotos platformon.

-
Engem nem győzött meg. Továbbra is Mate9 a favorit nálam.
-
Silenzio
addikt
Már nem vagyok részrehajló az Apple-lel kapcsolatban, sőt tán sosem voltam. Tény, hogy sokkal stabilabb, mint bármilyen droidom volt és csak egyszer, az Apple Music kiadásakor kezdte zabálni rendellenesen az aksit (ellentétben az elmúlt fél évben vásárolt bármilyen droidos telefonommal, volt Honor 6, S7 Edge, Note 3 Kate), de már nem vagyok részrehajló.
De azért csak megkérdezném: miben jobb JELENTŐSEN, mint egy iPhone 7? Szerintem inkább csak rosszabb. Rosszabb külsőre, üzemidőben, kamerában, kijelzőben, audióban, és még sorolhatnám. Nem csoda, hogy az Androidos frontot szakmai szemmel sem a Google referenciamobilok nyerik (szinte) sose. -
Szubjektív: gyengére sikeredett, semmi sem fog meg benne sajnos...
-
enginev3.0
félisten
Ebbe is ilyen pancser akksi van, akkor 5x után ezt sem veszem meg
Googlenak kéne húznia a mintát a többiek előtt mindenben ha már saját rendszer, de ez nem megy nekik
-
Shyciii
veterán
Kamerát én is dícsértem. Az jó volt. Sebességben a régi Snapdragon 801-es Oneplus One-om is sebesebben futott, igaz azon gyári Cyanogen volt. Mondjuk a Xiaomi Mi4-es is fluidabb volt, a Honor 8-as és Huawei P9-es meg pláne, úgyhogy soha többet nem lesz már Google telefonom, mert 200eFt-ot meg pláne nem fogok kiadni olyan telóért ami katasztrófális akksiidőt produkál, gyenge szoftver és hardver funkcionalitással bír. Tőlem vihetik mások, mint a cukrot Ő bajuk, hogy bedőlnek a marketingnek

-
Hallosz
senior tag
Kellemes darab. Az alsó és felső káva túlméretezése, nagyot rombol a tökéletesség illúzióján.
Ezzel az árral pláne, így a tetszett plecsnit túlzásnak érzem. -
Shyciii
veterán
LG Nexus 5X. És elárulok egy titkot. XDA-n is sokan panaszkodtak rá, hogy ha valaki nem lightosan használja, akkor bizony elég harmatosan teljesít azaz 5X. De még 6P esetén is olvastam ilyen, mondjuk a 810-es Snapi egy kalap xar lett. Volt 820-as telóm, és ott is nyögött a proci.
-
prolad
addikt
Nagyon jó gép lenne, de az előlap elcsúfítja az egészet (pedig a többi része szép, hátlap kimondottan tetszik). Főleg összevetve a 2 éves nexus 6tal, ég és föld. Ettől függetlenül nagyon rendben van.
-
Shyciii-val kell egyetértenem.
1 hónapig bírtam a Nexus 5X-szel....
Akku pocsék de nagyon,a nem túl acélos akkuval megáldott ex Galaxy S6-om sokkal jobban bírta szuflával,pedig az sem egy üzemidő bajnok.
A stock android meg...
Pont ezért vettem meg,aztán marha nagy csalódás lett a vége.Döccenések, ok nélküli belassulások,teljesen mind1 hogy 6-os vagy 7-es droidot raktam fel.
Amennyire mondták hogy "Huu a stock android a legjobban optimalizált rendszer és hasít",ahhoz képest pont hogy nem ezt tapasztaltam.De hogy On is legyek kicsit:
Külsőre tetszik a teló,pedig elsőre nagyon nem jött be.
A kávák annyira nem zavarnak,szifont használok szóval...
A kamera tetszik (nem ezekből a tesztképekből indulok ki),viszont az ois hiánya fájó pont.
Jó irányba indult el a telóval a google,remélem a következő generációkból nem hagyják ki az aktuális csúcs telók extráit (pl most: többcélú ujjlenyomatolvasó,vízállóság,erősebb akku,ois,sztereo hang stb),akkor fog majd igazán nagyot ütni.
-
tixem
addikt
Kéne az a Levorg

-
Tschöke
csendes tag
Tipikus esete, mikor is egy terméket simán csak az ár felfelé pozícionálásával próbálnak luxus kategóriába erőszakolni.
-
batai15
félisten
A htc 10 után , nekem ez a telefon jön be droid fronton a legjobban.
Engem a kamera szoftver hiányossága se zavar , automatába legyen jó és ennyi . -
Ixion77
addikt
Szerintem a tesztelt készülék kamerája hibás. Ki kellene próbálni egy másik példányt, mert a fényképek jelentősen gyengébbek a külföldi tesztoldalakon láthatóknál. A Subaru-s kép bal oldalán kifejezetten feltűnő, de a Gránit bankos Moszkva téri képnél is egyértelműen látszik.
A 4K videó is nagyon gyatra, a busz elfordulása után a kresz táblák felirata inkább csak kitalálható, mint olvasható. -
NandorHUN
addikt
Nem értem miért nem bírnak beletenni egy rohadt kártyaolvasót ! Mennyivel fájna többe a gyártás, 200fT/ készülék? Komolyan nem értem mi ez a trend.
Készülék pedig durván túl van árazva, ott a Huawei P8 fém házzal, 3Gb-rammal és FHD kijelzővel jóval szebb és minőségibben összerakva és ennek csak a törtrészébe kerül.
-
törölt tag
Jó cikk de a pixel eggyel távolabbra került tőlem.
-
dealerman
aktív tag
Èn azèrt megnèznèm nyári napsütèsbe a kijelzőet

-
Shyciii
veterán
Ezt a legfluidabb rendszert Nexusokra sosem értettem már. Egyszer kipróbáltam, és vettem magamnak egy Nexus 5X-et. Iszonyat csalódás volt. Többször döccent meg, mint bármely más telefonom, ráadásul belakva jelentősen belassult. Arról nem beszélve, hogy bár stock rendszer, és nincs tele szeméttel, mégis iszonyat gyatra akksiidőt produkált, mint más ugyanannyi kapacítású telefon, amibe meg beleszemetelnek a szolgáltatók, vagy kínaiak. Arról nem beszélve, hogy borzalmas funkcióhiányban szenved egy stock android. Megváltás volt visszatérni más gyártó termékeihez.
-
-
Xaels
félisten
Gyönyörű Nexus One. Azóta sem volt olyan szép Google teló. A trackball helyére mehetne egy ujjlenyomat olvasó, a kijelző kitölthetné a keretet és kaphatna egy felső közepes hardvert... Álmodik a...
Egyébként számomra feketében a Pixel is rákívánós, legalább is a hátulja. Legalább vittek bele valami kis kreatívitást. Az ár meg, hagyjuk ebben az árban még mindig ezt választanám a többség ellenében. Max 1-2 készülék van amit elé helyeznék.
-
blagolf
senior tag
Érthetetlen a plecsni osztása a Mobilarénának. Kijelző mérethez képest nagy ház, gyenge akku, gyenge fényerő, bővíthetőség hiánya, nem vízálló, drága, kamera nem kiemelkedő. (apróbb hiányosságokat még lehetne sorolni hosszan)
Mégis tetszett!
-
assemble
addikt
Az teny, hogy ilyen premium arkategorias telokent ar/ertekben nem tul jo.
Amit viszont nem ertek, hogy teljesen ugyanannyiba kerul, mint egy iPhone, annal viszont jelentosen jobb sok teren, az megis ajanlott plecsnit kapott. Jack dugo nelkul is
Van erre valami magyarazat? -
szucsy89
tag
Ez most nem jött át nekem... külsőre csúnya, a káva óriási, a hátlap szerintem borzalmas. A hangszórója az idei prémium felhozatalból az egyik legrosszabb (a nagy káva ellenére nem tudtak belerakni egy stereó hangszórót), nincs wireless töltés, nincs micro SD, vízállóság stb... az ára is drága ezeknek ellenére. Meglepődve olvasom azokat a híreket, miszerint viszik mint a cukrot, de ezek szerint többeknek az az egyik fő szempont, hogy a legfuidabb rendszer legyen rajta és a leghamarabb megkapja a frissítéseket.
-
Bass
addikt
Fotózni mikor tanulnak meg az arénán,tobb tesztbe észrevehető mint ha kapkodva fotóznának. Sok az elmosódás bemozdulás meg nappal is ez nem kamera hiba ,egyszeruen ha fenykepezunk tartsuk már rendesen azt a telefont. Több tesztnél észrevehető ezek a hibák.
-
atike
nagyúr
Nem rossz, na de majd hátha a nagytesó... Ez semmiképp. Az árán kívül a méretét sajnálom (kicsi). Oké, a fivér ott lesz, na de mennyiért...? Kár.
Kamera: f/2,0, OIS nélkül és mégis a legjobb...? Érdekes... Várom (várjuk
) az özönnyi tesztképet... 
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
bikkamokka
üzenetére
Manapság már nagyon ritka az, hogy beviszed a szervizbe és másnap hozod haza, ma Magyarországon az a divat, hogy 30 napig ülnek rajta, majd benyögik, hogy cserélik, expansys-nál ez az idő mondjuk 16 nap.
-
judas13
veterán
Csalódás.
-
bikkamokka
tag
Az árán nem vagyok meglepve, lesz majd olcsóbb is. A szervizháttér hiányzik. Egy korábbi Nexus-t (Nexus 4 és 5-tel volt tapasztalat) bevittünk LG szervizközpontba törött kijelzővel. Másnapra új kijelző és új aksi volt benne. Kifizettük, elhoztuk. Itt ez hogyan lesz? A Huaweinél (Nexus 6p) már küldözgetni kell csomagban a készüléket, 7-8 munkanapig javítják (a 220V-os töltőfej elromlásakor mondta ez az ügyfélszolgálat)... egyébként meg napi munkaeszköz.
Fontos dolgok ezek is. -
JDMKid
tag
csodálkozom, hogy a vízállóság hiányát egy 230 ezres telefonnál még nem hozta elő senki

-
Silenzio
addikt
Szerintem ez nem csak lencsetorzítás, és azt sem hiszem, hogy szoftveres lenne. El vannak mozdulva a lencsék egymáshoz képest, ezért "szellemképesek" a fókuszból kieső helyek.
Maga a telefon egy szó: uncsi.
-
Nézegetve a cikket, meg a készüléket hátlapját beugrott.
Ez a Nexus One-ra akar asszociálni
Bele kell kicsit látni ,de ott volt ilyen felemás kombó.

-
CptAdamica
nagyúr
Szép és jó telefon lehet, de valóban nincs sok kecsegtető funkciója, amiért ezt választanám. Nagyon sok minden kimaradt belőle.
(#28) hétalvó A HTC csak gyártja, a többit a google intézi szerintem.
-
Richie86
senior tag
Ez a telefon nem vett meg, így én sem fogom megvenni

-
hétalvó
addikt
itthoni garancia a htc-hez hasonlo lesz vajon?
-
Matada2.3
veterán
Remekül néz ki ez a telefon, meg tudom érteni, hogy ahol van támogatása is hivatalosan ott miért lesz kelendő. Viszont itthon ennyiért tényleg nem éri meg. Hibának tudnám felhozni a 3000mAh-nél kisebb akkumulátort és a nem bővíthető tárhelyet.
-
szami777
addikt
Köszi a tesztet.

Engem valahogy nem győzőtt meg ez a telefon.
-
xmaas
őstag
A Subaru jelesen vizsgazott nalam, a telefon hat erdekes de...
A kamera rendben van, az akksi/ uzemido lehetne jobb is
Hianyolom a bovithetoseget van cloud meg minden de internet az nincs allandoan es nincs mindehol es nem korlatlan szoval amig azt nem oldjak meg addig legyen bovitheto hattertar mert van boven helyzet amikor sehol net es pont kene tartalom olyankor meg malmozunk es nezzuk a falat?...
Ugyan ez ervenyes a radiora is analog meg "elavult" de csak ismetelni tudom magam mivel az internet lefedetseg finoman szolva szar illetve nincs korlatlan mobilnetje mindenkinek addig legyen normal radio is elvegre filleres tetel es van boven hely abba a batar keszulekhazban .
Az arazas elvan tulozva szerintem ennyi penzert (230 kb.) illene adni az abszolut csucsot ami az XL valtozat, a sima meg olyan 150-180 korul kene hogy kezdjen
-
hemaka
nagyúr
Iszonyat szarok a kepek. A Subarunal az eleje ugy ahogy eles, ahova fokuszalt a telo, de a hatuljanal mi tortent, atcsuszott egy masik univerzumba?

-
Shyciii
veterán
A kamera biztos nem hibás ennél a tesztkészüléknél? Mert ha a DXOMark ezt értékelte a legjobbra, akkor hiteltelen azaz oldal. Konkrétan első fotónak megnéztem a szokásos házas fotót, és egy elmosott masszát látni szinte mindenhol. Az a fotó katasztrófálisan rossz.
Az pedig tiszta vicc, hogy 230eFt-ért kapok egy vérszegény akksiidőt, csúnya hátlapot.
-
törölt tag
Elölről tetszik, a hátlap továbbra is borzalmas szerintem. Elöl jobb lenne az ujjlenyomat olvasó, leginkább úgy, hogy nincs külön gombja, csak a képernyő alatti terület érzékel. A káva hatalmas, az akksi kicsi, az árcédula meg a "futottak még" kategóriába teszi számomra. Nem látom igazán előnyét egy HTC 10-hez képest, de akár ide lehetne venni a Sony telefonokat is, vagy (a felület ellenére) a Samsungot is.
-
kutga
félisten
230 ezer forint?

-
Taci
addikt
Imádnám! De nem ennyiért...

@rdt89: Ha a magyarországi speciális BF-akciókra gondolsz, akkor kb. az aktuális áron veheted majd meg, előbb felárazva, aztán "leértékelve".
-
.Szaki.
addikt
Az előttem szólók már leírták, hogy mi is a baja ennek a telefonnak, de én még kiegészíteném egy szubjektív dologgal, és lehet ezzel egyedül maradok, de szerintem valami iszonyat ronda szegény. De alapvetően nem lenne rossz telefon ez, a Tetszett plecsni még érthető.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
-
Juhaszatti
addikt
Az árán és talán a káván kívül semmibe nem tudok belekötni, kifejezetten tetszetős lett, jó az irány.
-
rdt89
addikt
OP 3 S820-a forma-forma volt a Pixel S821-el.
A telefon mindezeket leszámítva nem rossz, de az ára magas. Kíváncsi leszek jövő ilyenkorra mennyire fog mérséklődni az ára egy fekete pénteki akcióban.
-
helixP
nagyúr
Hát, bizony sanszos, hogy hibás lencsét fogtatok ki, mert máshol se híre, se hamva annak a csúnya maszálásnak a képek bal oldalán.

Kár érte, mert amúgy nagyon rendben van az optikája más teszteket végignézve.
Amúgy nekem ez, így ennyiért túlárazott, ennyit nem adnék semmilyen telefonért. -
pit stop
addikt
Sonyval kéne összeállniuk, és akkor jól kiegészítenék egymást

Felsorolt negatívumok mellett csodálkozom is plecsnin, XZ-vel összevetve. Ott "csak" kamera miatt nem kapott; itt csak az a kiemelkedő

-
akosar
tag
Egyetértek veled. Jó készülék, de 230e Ft-ert vagy ferjen bele nagyobb kijelzo, vagy akkor legyen kompakt. De ez a relativ nagy hazban, relativ kicsi kijelzo...de jo, legyen igy! De akkor 130-150k legyen a teteje! Szoval az en fejemben ez a telefon (mindent osszevetve) egy nagy ellentmondas.
-
Nekem tetszik,dee...nagyon drága

-
xxman
senior tag
Első nekifutásnak nem rossz, de ez így ennyiért kevés.
Vannak hiányosságai, de a kamera + audio rész dícséretes, és szerintem jól is néz ki (a gigaüvegbetétet leszámítva).Ezzel a tiszta droiddal kezdhetnének valami grafikai ráncfelvarrást, számomra nagyon régiesnek, gagyinak hat
-
törölt tag
Nem csalódtam a Pixel-ben, egyedül a 4000mah akku-t hiànyolom.
-
Nebogipfel
csendes tag
Nagy kár, hogy itthon nincs hozzá normális support. Talán pár év múlva megéri majd egy pixel akárhány.
-
kengyel
nagyúr
Szerintem, jól összerakott telefonról beszélünk, számomra rendben van. Az én elvárásaimnak bőven megfelelne, az ára már kevésbé. Köszi a tesztet !
-
Luser2000
addikt
Amerikában igen népszerűnek tűnik, cserébe még drága is (főleg az XL).
Ahogy nézem folyamatosan az itt-ott megosztásra kerülő fotókat, azok mobilos összehasonlításban kiemelkedőek, a MA-s képekhez képest is jobb eredményt mutatnak. (Nekem ez tetszik benne).Igaz a Nexus volna sem volt dupla kártyás, de én ezt a Pixelekből már hiányolom.
Az FM rádiót el tudom fogadni, hogy kihagyták, lévén egy technológiai vállalttól fura lenne egy streaminget nélkülöző analóg megoldás.
Az infra adó már más kérdés, az még talán beleférhetett volna, én kifejezetten kedvelem, használom is, amikor épp olyan telefonom van.Remélem a következő generációs Google telefonok ennél majd nagyobbat szólnak (vagy sokkal olcsóbbak lesznek - nyilván nem).
-
eventus
veterán
Sajnalatos a media hangszoro minosege, illetve sikerult rovid ido alatt feltorni a rendszert.
-
Cifu
félisten
Köszönjük a tesztet!

De... de a kamerán és a friss Android verzión túl semmi előnye nincs ennek a telefonnak. A Snapi 821-est más telefonban is megkaphatjuk, jóval olcsóbban is. Az aksija mindent összevetve kicsi, és a képernyő terén is kisebb házba raknak már 5"-os kijelzőt.... Ráadásul továbbra sincs SD kártya támogatás, ami roppant szomorú ilyen ár mellett...
A Nexus-ok nem csak azért voltak vonzóak, mert friss android volt rájuk a leghamarabb, hanem mert ár/értékben is nagyon jók voltak. Ennyi pénzért én nem látom azt, hogy ez jó vétel lenne, nyújt arányosan ennyit...
-
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem jól sikerült a telefon!
A cikk is jó, köszönjük szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az átlag amcsi is, meg a nyugat európai is többek között azért vesz magának iPhone-t mert egyenlőbbnek érzi magát a celebekkel, hiszen nekik is az van

Szoftveresen valami pusztulat az a launcher, probaltam az OPX-emen, de nem adja... azt lecserelem Sense Home-ra, atskinezem valahogy (CM14.1 csak lesz hozza eccer'), aztan meg is van a tokeletes daily driverem.

??
)