- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Köszönöm! Igen, az XL re vágyom. Most S7 edgém van az se sokkal kisebb.Ha sikerül szereznem egy Pixel XL-t akkor az S7 edge a munkatelefonom lesz, a Pixel meg a saját. A sima Pixelbe sokkal kisebb az akkumulátor. Nem tudom az mennyi időt bír. Különben szerinted egyforma a Pixel és a Pixel XL belsőleg? Van valami különbség az aksin kívül?
-
Dr. Oid
aktív tag
Köszi!
A felvetés jogos, de mégis izgat a dolog, hogy bevállaljam-e a rizikót a garanciával,
Van-e annyira jobb a Pixel, mint a Nexus 6P pl. A Samsung csak legvégső esetben jöhet szóba, ha a Nexus se kapható vagy nem ajánlott. Ennyire szerintem itt is van mindenki objektív -
gulb
senior tag
Cw tol siman megveheted. Nekem is onnan van nincs semmi lock rajta. Egyenlore nagyon meg van elegedve a kis felesegem a keszulekkel. Fotozasba erosen veri a 6p-t..ami a sebesseget illeti.
Akai ido a kis pixelnel eleg rendben van 2ora 10p screen es 3nap standby..ez nem rossz.
Az appok pattognak rajta..szoval rendbe van a kicsike. -
Zoloawake
csendes tag
Nem tudom mi volt.
Vagy 5 különböző oldalt próbáltam böngészni, de egytől egyig üres volt (about.blank) a megadott linken. Pl. bestbuy, és a CW is,de tegnap este már nem volt semmi gond. (Csak a CW jött be a többi még mindig nem. telekomot még nem próbáltam egyszer sem)
Szóval kösz a segítséget és a válaszokat én meg egy kicsit túl agresszív voltam.Nagyon határozatlan vagyok a telóval kapcsolatban, mert alapvetően V20-at akartam venni az volt az álom, de ahogy EU-t kezelik átpártolok. És ez az egyik lehetséges jelölt.
Nem tudom várjak-e még és vegyem kézbe mindkettőt vagy lépjek bele valamibe :S -
Zoloawake
csendes tag
Hát igen, kerestem is, de a Carphone valamiért szó nélkül letiltott és nem hozott be oldalt, a németet pedig nem találtam meg, angolul és magyarul kerestem csak. Bocs........
De azért köszi a segítséget ránézek a német telekomra.
Legközelebb jobban guglizok.U.I.: A google nem írja le hogy egy ilyen vagy olyan bolt megbízható-e, és jó vélemény van róla.... én ezért érdeklődtem főleg, de ha nem szabad kérdezni csak szólj.
-
sulu1701
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat, a tárhely kérdésben azért is kérdeztem mert sajnos pontos infó nem jött csak hogy van.
A mobilfizetés alatt pedig pont arra gondoltam amit részleteztél, a mobiltárca szerintem sem fog működni mert elég erős megkötések vannak benne. A gránit bankos dolog elvileg már működik a 7.0 alatt, csak akkor oda át kell cuccolnom bankilag.Remélem sikerül beszereznem karácsony előtt egy példányt, csak elég húzós az ára.sajnos.
Köszi még1x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest