Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoloawake
csendes tag
Szia!!
Ne legyen igazam de van egy rossz hírem.
USA és még egy két országból importált telefon nem támogatja a voda sávjait. Írd be neten a telefon típusszámát. Én Lg V20-nál kerestem rá pl H990DS- ez taiwani import ez támogat minden magyar gsm hálózatot, és lehet hogy a tiéd pont egy olyan ami nem. A vodát pl más külföldi teló márka se nagyon támogatja csak direkt eu-ba gyártott típusok, illetve egy két ázsiai régió.
Ezen kívül lehet még baj azzal hogy régi a kártyád, és egy csere, szám megtartással lehet hogy segít.Remélem segítettem, ha az első feltételezés igazolódik elég idiótaság lenne az eladó fél részéről hogy magyarországon nem eu-s modelleket árul amikor németeknél kapható kártyafüggetlenül........
Illetve lehet hogy nem kártyafüggetlen a telefonod és nem vodás...... ez mondjuk a legvalószínűbb......
-
Zoloawake
csendes tag
Nem tudom mi volt.
Vagy 5 különböző oldalt próbáltam böngészni, de egytől egyig üres volt (about.blank) a megadott linken. Pl. bestbuy, és a CW is,de tegnap este már nem volt semmi gond. (Csak a CW jött be a többi még mindig nem. telekomot még nem próbáltam egyszer sem)
Szóval kösz a segítséget és a válaszokat én meg egy kicsit túl agresszív voltam.Nagyon határozatlan vagyok a telóval kapcsolatban, mert alapvetően V20-at akartam venni az volt az álom, de ahogy EU-t kezelik átpártolok. És ez az egyik lehetséges jelölt.
Nem tudom várjak-e még és vegyem kézbe mindkettőt vagy lépjek bele valamibe :S -
Zoloawake
csendes tag
Hát igen, kerestem is, de a Carphone valamiért szó nélkül letiltott és nem hozott be oldalt, a németet pedig nem találtam meg, angolul és magyarul kerestem csak. Bocs........
De azért köszi a segítséget ránézek a német telekomra.
Legközelebb jobban guglizok.U.I.: A google nem írja le hogy egy ilyen vagy olyan bolt megbízható-e, és jó vélemény van róla.... én ezért érdeklődtem főleg, de ha nem szabad kérdezni csak szólj.
-
Zoloawake
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudtok egy két linket ahonnan beszerezhetem a pixel xl-t? (ami mondjuk valahol eu-ban van és itthon is használható)
Nagyon érdekel főleg hogy a V20 szarik az EUs fejekre.
Szerintetek amúgy milyen választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest