Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
-És akkor még ott van az is,hogy ha netán annyira szarrá megy a telefon,hogy be sem lehet kapcsolni,akkor az SD kártyát még mindig ki tudom venni a telefonból és nem kell rohangálnom,hogy ki tudjam menteni az adatokat.

--Ezen és hasonló okok miatt a mai világban én sem vennék olyan telefont vagy akármilyen mobil eszközt ami nem bővíthető SD kártyával.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
-Szerintem itt nem a memória mennyisége hanem inkább a bövithetőség korlátozása a (nagyobb) gond?
-Jobban szeretem én eldönteni,hogy mennyi memóriával szeretném használni a készüléket,mert pld ha 32Gb kevés,de 128 már sok és mondjuk 64Gb már bőven elegendő lenne akkor minek fizessek X összeggel nagyobb árat egy készülékért fix memória miatt?

-
Atesz 666
aktív tag
"meg vagyok lepődve, hogy már a Google is az iPhone-t koppintja, mint a kínai gyártók."

-Én ebben semmi meglepőt nem találok.
-A fél világnak ... iPhone-ja van rajtam és még sok emberen kívül persze,hogy"egyesek szerint egy presztízs márkáról" másolnak szinte mindent beleértve az unalmas designt a telepített fix memóriát is, mert azt hiszik az jó?(én a cserélhető növelhető memória párti vagyok)
-Ezért meg sok másért nem fogok sosem iPhone-t meg csili vili gagyi kínai csoda telefont venni..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest