- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Atesz 666 #397 üzenetére
Pontosan. Plusz ha mókolsz a romokkal, sokkal könnyebb ki-be pattintani egy sd kártyát ha éppen kell. Plusz másolni is sokszor egyszerűbb egy idegen környezetben, arról nem is beszélve hogy pl. a drónodban vagy fényképeződben lévő kártyát belepattintva már műveleteket tudsz végezni vele.
Szóval nekem bőven elég a 16 GB belső tárhely, ha van SD bővítési lehetőség, majd eldöntöm én hogy milyen és mekkora tárhelyet teszek mellé.
Gondolom itt a google a sebesség mellett tette le a voksát, és így tudja biztosítani hogy mocsok gyors legyen a tárhelyen lévő app/adat feldolgozása is. De ezt én nagyívbe letolom, teljesen hidegen hagy.
Nem az antutuval akarok villogni, hanem a mindennapi igényeknek megfelelő telefont akarok használni.
Szóval nem vagyok hajlandó olyan telefont venni, amiben nincs SD kártya slot. Azt pedig külön sajnálom, hogy mások nem tesznek ugyanígy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest