Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
válasz
MichaelSD #451 üzenetére
Angolul tok jol ert
meg a magyar akcentudomat is...a gyerekeim angoljat jobban vagja!
Fenykepezes...alap feknykepezo rekeszkdo allittassal - piszok gyors hdr+ fotokat lo.
A telefont felesegem hasznalja es igen nagyon szereti. Pikk pakk megy minden. Szerintem a 6p met nem eri meg levaltani ra de egy sima N6 vagy gyengebbrol nagyon is megeri.
Annyit kiemelt negativumnak,hogy picit nagy a kezebe es fel,higy kicsusszan;( fem uveg..hat..A korlatlan photo tarhelyet ne felejtse el senki az brutal jo cucc am!
A kijelzo kikapcsolt allapotba tok fekete nincs rajta ora funkcio mint az s7en. Ha felveszed kezbe nem kapcsol be mint a 6pm...nem tudom valamit lehet be kene allitani?;(
-
LouiS22
veterán
válasz
MichaelSD #453 üzenetére
Lehet, hogy akkor én nem beszélek magyar, de...
A szövegfelismerés márpedig kiejtéstől is függ (és tök mindegy, hogy milyen nyelvről beszélünk). Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a bemutatón, még a telefon előtt kifejezetten a szövegfelismerésről nyomták a rizsát, és ott angolul demóztak. Sőt, volt egy félmondat, hogy egy szép napon majd a világ összes nyelvét felismeri majd. Na, ebből, és a tényből, hogy a TELEFON demója alatt is csak angolul parádéztak vele azt a következtetést vonom le, hogy JELENLEG csak angolul üzemel a drágaszág üzembiztosan.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MichaelSD #240 üzenetére
"Ehhez az árhoz édes-kevés egy iPhone másolatot letenni az asztalra."
Én nem is mondtam, hogy elég. Nekem ugyanaz az érzésem van a Pixel telefonokkal kapcsolatban, mint a HTC 10-nél. Kapott egy erős hardvert, jó kamerát, jó kijelzőt, de hol itt a truváj? Nincs benne semmi ami kiemelné. Nyilván aki HTC-fan, annak az a kezelőfelület az isteni tökéletesség megtestesülése és nem is venne mást.
De a Samsung legalább belerak értelmes új fejlesztéseket a készülékeibe (meg olykor baromságokat is, amiket nem győz gyomlálni, de ez más lapra tartozik). Az LG a V10 vagy V20-nál komolyan ráment a videózásra, vagy előtte a G4 egyedülálló volt a fotós képességek terén (igaz mára már az ilyesmi alap egy flagshipnél, de egy éve még ki tudott tűnni). Még a G5 is jópofa a félmoduláris felépítéssel, az szintén más lapra tartozik, hogy az eddig kiadott modulok baromságok.
A Pixel telefonok teljesen kommerszek lettek. Semmi iránymutatót nem tudnak. Ennek egyszerű oka van: A Google igyekszik nem nagyon összerúgni a port a többi Androidos gyártóval, így viszont nem fog olyan funkciókat megjelentetni, amit csak ő tud és nem ad oda másoknak. A Google sosem fog tudni kitörni ebből a "referenciamobil vagyok" körből.
-
fordfairlane
veterán
válasz
MichaelSD #231 üzenetére
Csak Nexusom volt, de biztos hogy nem lesz Pixelem. Gyakorlatilag az Edge is hozza ugyanezt, jól néz ki és árban se drágább.
Már az iPhone sem drágább. Ezt a Pixelt már csak akkor érdemes egy iPhone vagy egy Galaxy Edge helyett venni, ha kifejezetten szükséged van az Androidra, azon belül is a Nougat szolgáltatásaira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged