- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz
Lionking01 #24 üzenetére
Erre vannak a tervek, papíron, amik megmutatják, hogy a vezetékek hol húzódnak.
Tudod, elmélet-gyakorlat. Elméletileg a tervek helyén megy, a gyakorlat meg tud meglepetést okozni. Én is fúrtam már meg villanyt, röpke 10-15 centivel volt odébb. -
Béééla
őstag
-
Béééla
őstag
válasz
Lionking01 #15 üzenetére
Nem akarok köekedni, de ezt honnan fogja tudni a mobil, hogy merre mennek a vezetékek?
A villanyszerelő meg gázos meg mindegyik szaki a telepítéskor, vakolás előtt körbefotózza a saját kis Tangos cuccával hogy "nnna, ide ne fúrj", és az átadáskor, a meózás részeként megnézed az átadott fájlt. Persze hogy nem magától fogja tudni, nem röntgen, csak el tudom képzelni, hogy 20 év múlva az utolsó garázs-szerelőnél is lesz ilyen. -
Béééla
őstag
Csak egy hasznosat mondok: amikor falat, padlót vagy bármit fúrsz-vésel, jó látni "előre" hogy merre lettek a vezetékek a falba rakva, vagy az ember a padlófűtés csöveit se fúrja át szívesen. Az eyecandy 3D tamagocsiból több lesz, mint értelmes használatból, de én idővel benevezek rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest