- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
Látom Palvin Barbara Ashleyként ebédelni hív minket ha új Samsung telefonunk van...
-
RaveForce
veterán
4év alatt az üzletben több tucat kiállított samoled készülék közül EGY DARAB s2-es égett be. ezekről tudni kell folyamatosan megy rajtuk tartalom video, tehát extreme terhelésnek vanna kitéve, ennek fényében igenis túlzás az állításod. persze biztos ha vki 4-5évig használja megtörténik az összesnél, de ezt azért megint csak batárság lenne felróni
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
RaveForce #144 üzenetére
Ajánlom átolvasgatni 1-2 AMOLED-es Samsung topikját (pl. SII,de SIII is akár). Miért lenne hülyeség, hogy beég? Adott idő, és használat után BIZTOSAN. (mint nekem is az S Advance, meg az SII)
De ajánlom olvasgatni: link A beégés ellen nem tudsz mit kezdeni, idő(k) kérdése. (kék lLED hamarabb öregszik, és az mi, ha nem változás, méghozzá fizikai)
-
blueMerle
veterán
És ki mondta hogy nem létező jelenség? Én hol írtam ilyet? Hol olvastad, kérlek, mutass rá, linkeld, emeld ki, rajzold körbe, fesd lilára vagy jelöld meg ceruzával ahol ilyet írtam
Ezt írtam: Tudod, önmagában az, hogy előfordul beégés, az nem teljesen azt jelenti hogy ez egy kötelezően előforduló hibajelenség.
-
FragMaster
addikt
válasz
Nuada herceg #138 üzenetére
Mi színes? A stock háttér, amit lecserélhetsz két pillanat alatt? Mert azon kívül nem látsz mást két widgeten és öt ikonon kívül (amik konkrétan visszafogott pasztelles hatásúak de amúgy is ps az egész).
Dzsízüsz emberek... -
szekfizsolt
senior tag
Szerintem nem ilyen lesz... Ez csak egy elképzelés és találgatás... Nem lenne semmi baj vele, de így a képeket megnézve nem tudom elképzelni, hogy ezt kiadnák ebben a formában ToucWiz-nek...
-
-
Lomha 8V
addikt
Ez elég...érdekes.
-
Peterson_
addikt
válasz
RaveForce #130 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy amit linkelt összehasonlító videót abban a HSZ-ében
....A G2 a Note 3-már van egy kategóriában, úgyhogy azzal kellene inkább összehasonlítani.
Több helyen is megjegyezték, hogy az S4-hét képest is sok előrelépés történt a színhűséget illetően.MeGabee:
- Nekem mindkettő bejön(meg a többi is...) -
MeGabee
senior tag
-
blueMerle
veterán
válasz
RaveForce #130 üzenetére
Szerk: Opsz, most látom csak válaszoltál, a hozzászólásom w333-nak szól.
De az miért van hogy faterom AMOLED-es kitudjahányéves SGS1-esén semmiféle beégés nincs? Asszonykának se az S3-ason (az se mai darab) és nekem sem az S4-esem (megjelenés után vettem nem sokkal így az se valami új. Továbbá az LG plzama tv-nken sincs semmiféle beégés (4 éves). Pedig netezésre is használva van (pl. url address bar sokat ott van mint statikus tartalom).
Tudod, önmagában az, hogy előfordul beégés, az nem teljesen azt jelenti hogy ez egy kötelezően előforduló hibajelenség. Ahogy az IPS paneleknek is számtalan betegségük lehet szériától függően, úgy minden technológiának megvan a maga hátránya. Az IPS tényleg baromira szép, tudom mert van egy JiaYu G3N-em és van SAMOLED-es SGS4-esem is. A túlszaturált szövege minden esetben az IPS huszárok unalomig szajkózott blablája, ami lassan a könyökömön jön ki. Egyszerűen az AMOLED-en teltebb, élénkebb, szebb szinek vannak, ez ilyen egyszerű. Az IPS ettől még baromira jó természetesen. De ha egymás mellé teszem a két készüléket (lefotózzam neked?) ordít a különbség.
-
AMD Power
titán
Így a képek alapján normálisan néz ki.
-
RaveForce
veterán
Mint már mondtam nem vagyunk egyformák, 1 komoly IPS kijelzőt semmi pénzért nem adnék (hajlamos a beégésre el kéne már felejteni ezt a technológiát ugyanúgy mint a Plazma Tv -t), még 10 db Amoled -ért sem
tejoég... azért ha már tv-s példával jössz, ne legyél félművelt, mivel pont az amoledet viszik be a tv-s teschnológiába, csak egyelőre kurvadrága....
-
Egy egységes ikonkészletet miért nem tudnak beletenni? Persze utólag megoldható, másik launcher és ikon pack, de ezek az összevissza ikonok droidon sosem tetszettek. Mondjuk Nova+MIUIV5 ikon készlet.
Inkább fejlesszék a Tizen-t, mert nem érek rá
-
ireg004
csendes tag
Teljesen igazad van. En SII-t hasznalok, es en is ugy gondolom, ez.volt az utolso, igazan jo telefonjuk. Ebben mindenuk benne volt.. Mostmar a Samsung elment abba az iranyba amerre az Apple mar nagyon reg. N
Mas a hozzaallasuk es ezert nem olyan jok a telefonok. En az SII-ra aztmondtam ocsmany, es ezzel a mai napih igy vagyok. Nagyom sajnalom azt, hogy a telefonom nem kapja meg a 4.4-et. Pedig ezt meg megerdemelne... A masik pedig az, hogy talan a Note III van olyan szinten, mint amilyenen az SII volt. Kifejezetten tetszik.. csak ket ev mulva ugyis elavult lesz.. szoval... nemtudom... -
Revesz
aktív tag
válasz
Nuada herceg #124 üzenetére
Írd már le légyszi, hogy miben hasonlít mert én hiába nézem mindkettőt nem látok hasonlóságot.
Amúgy is ezek a képek full kamuk szerintem minden ikon ugyan az maradt csak az alsó 4 nem...vagy a lilás háttérkép a baj amit egy mozdulat megváltoztatni? -
halkow
őstag
hihető sztori ilyesmi wp-s en jött ki a notepro12-is,nekem mindegy ha nem tetszik akkor felrakok egy lauchert
-
Nuada herceg
őstag
Egy csöppet sem hasonlít az Ios 7-re...
-
Eclips21
őstag
Mit nyavajog a sok ember az ui miatt? Azt nezegetitek? En a programokat hasznalom amiket letoltok. Vagy a gyari szamologep szinvilaga nemjo? Esetleg a jegyzettom? Sose ertertettem mirol szol ez a tema, regen SGS alatt ertheto volt mert a szar fajrendszer miatt laggolt a telefon, de az reg volt. A programok betoltesi idejevel keverik sokan a laggot?
-
Ed3r_X_
nagyúr
A Nature UX jobban tetszett, mint ez a továbbfejlesztett valami. Olyan haloványak a dolgok rajta, mintha valami keveredés lenne.
-
Cyberpunk
félisten
Már bele sem kell nézni egy Apple, vagy Samsung topicba mindig ugyan az a lerágott csont megy mindenhol. Nem érzitek feleslegesnek ismételgetni ugyan azt? Egy készülék nem lesz azért szar, mert nekünk nem tetszik!
-
batai15
félisten
Nekem is állítani a profilt, meg is tettem, de sok androidos vasan nem lehet ,így ez némileg helyt álló.
De neked is igazad van/babetta és a zsiguli is !+++ !
Keksz03: pihenj kicsit, momentán a samsung fanboyságodra nem vagyok kíváncsi. Ugy hiszem , és érzem nem trolkodtam fogadd el . -
Hobbbyt
őstag
Nem, sajnos kettőnk közül is te beszélsz hülyeséget.
Olvasd el még egyszer.. hátha megérted azt amit írtam. Nap mint nap látom a 820-as kijelzőjét..
De még 1x leírom, hogy könnyebb legyen megértened.
Az AMOLED mint technológia jobb mint bármelyik másik. Attól mert a te 820-asod túlszaturált nem a technológia tehet. Vettél volna 1020-ast vagy 925-t akkor tudnád állítani a Lumia colour profilban a telítettséget és a színhőmérsékletet.
Amúgy meg sokan nem tudják hova tenni a hatalmas kontrasztot és túlszaturáltnak vélik azt ami nem az.
Egy egyszerű hasonlattal élve, attól mert te Babettával jársz, a motorok még tudnak menni 200km/h -val. Nem az a max amit a te Babettád tud.
Ui. a Babetta király cucc, csak a viszonyítás miatt...
Ez a TouchWíz egyre rosszabb.. és az egésszel az a legnagyobb baj, hogy a szükségtelen/kéretlen/semmirenemjó Knoxsal már a rom cserét is tiltották. Így kockázat nélkül nem lehet jobbat csinálni belőle
-
dankoi
csendes tag
Biztos én vagyok vak, de amit látunk, az igazából egy új háttérkép, semmi több. Az ikonok itt-ott térnek el a korábbiaktól, szóval nem értem, új háttérkép = új UI?!
-
WinPho
senior tag
-
Peterson_
addikt
Az S4, amivel én találkoztam, két különöző emberkénél, plusz még anno MM-es mintapéldány, nem volt lomha, én utoljára SIII-nál láttam lagot.
Vájt száműek(nem hiszem, hogy van ilyen) ha észre is vesznek valamit, az szerintem kb annyi, amennyi bármelyik másik droidban benne van...
A gombbal kapcsolatban amit mondasz, meg megint csak ízlés dolga.
Megmondom őszintén, Sony-t szerettem volna a váltásnál, meg még a G2-t nézegettem, de mindegyiknél a virtuális gombok rettentettek el.
Nem mondom, hogy fizikainak lennie kell, de legalább kapacitiv legyen.A Note-ot pedig már mondhatni huzamosabb ideje használom és tényleg nem bántam meg, hogy ezt választottam.
Nem tökéletes, mert pl a kamera-pl nagyon jól sikerült benne, de néha azért hullámzó teljesítményt nyújt.
A hátlap csak bőrnek látszik, ennyiért lehetne akár bőr is -viszont 10 emberből 8 nem találta ki tapintás után sem, hogy nem az, inkább mindenki azt gondolta, hogy ez valami tok féleség rajta.
A teljesítménye nagyon ott van, viszont terhelés alatt rövid időn belül visszaveszi a CPU teljesítményt
-ez viszont állítólag az Snapdragon 800 hibája, tehát a G2-nél is jelen van-
Ezek mellett az akkuidő is teljesen vállalgató.
Mindenesetre az irány jó, remélem mostmár e mentén mennek tovább, tehát egyre minőségibb ház, egyre szolidabb ui és mellette megfelelő hw/sw szolgáltatások. -
Keksz03
senior tag
"Ilyen lesz az új TouchWiz felület?" c. témában 6 hozzászólásod van és már az első is a tök feleslegesen kialakult kijelző vitához kapcsolódik...az már csak hab a tortán h itt pont ahhoz szólsz hozzá h a Super Amoled kijelzőnél jobb kijelzők vannak mert NEKED túlszaturált, meg mert talán beéghet stb stb...
Tehát fogtad magad beleolvastál puszta kíváncsiságból a fórumba, talán a cikkbe is vagy ha mást nem csak megnézted a képet, aztán már álltál is neki vitázni h miért sz*r a Samsung kijelzője amit te teljesen véletlenül az utolsók közé sorolsz és lenézel nem mellesleg! Valóban nem trollkodni jöttél csak terjeszteni az igét meg a napi tanulságot ha valaki még nem tudná milyen is az igazán jó kijelző!
Na én befejeztem, szélmalomharc!
-
Griff55
senior tag
Gyér
-
baluka6
aktív tag
válasz
Peterson_ #110 üzenetére
A Note 3 tényleg egy jó telefon, de olyan áron, szerintem ez igazán elvárható. Ellenben az S4-ért én egy fillért sem adnék. Párszor nyomkodtam már, de számomra ( nem érdekel ki mit mond) még mindig gagyi a háza, a kijelző színei megint csak nem tetszenek. Igaz utóbbi szoftveresen állítható, de akkor is amoled marad. De ezen kívül ami igen csak meglepő volt, hogy elég csúnya megakad a telefon szoftvere, pedig olyat nyomkodtam, ami nem volt még belakva.
De amint írtam, a Note 3 jól sikerült telefon, végre nem az csúnya csillogós műanyag hátlapja van, tetszik a ház formája, nem az az agyon kerekített, viszont a középső fizikai gombot elhagyhatnák már, nem illik egy ilyen kategóriás telefonra szerintem. -
Peterson_
addikt
"Mi lenne a saját kategóriájukban néznétek körbe? Ja, hogy ott már nem olyan nagy szám a Samsung?"
-Na és ezt mire fel?
Szerintem az S4-est, de a Note3-mat is bátran neki lehet ereszteni a kategóriában versenyző konkurenciának.
Ha nem lehetne, azt valószínűleg az eladások is mutatnák.
Az kétségtelen, hogy vannak gyenge pontjaik, de igazából csak annyi, mint a többi gyártó modelljében.
Egyiknél ez, másiknál meg amaz. -
batai15
félisten
Te valamit félre értesz. Miért trollkodás hogy elmondom a véleményem?
azt hiszem hogy nem trollkodás hogy elmondtam hogy ez az ui baromira ronda. Igen rühellem a samsungot,mert az s2 óta nem sikerült egy igazán jó telefont csinálni. Ennyi a történet. Az lgre is azt mondtam soha többet,mégis nem egy lg volt ennek elenére.
Majd ha formailag ,és nekem minden téren megfelelne meg venném. De nem. Sem az ui ,sem pedig a használt anyagok sem tetszenek,sem a hozzá állás sem hogy 66 néven eladnak egy telefont.
nektek meg tessék elfogadni a szubjektív negatív kritikát,nem sírni hogy troll ,mert nem mindenki trollkodni fog ha valami nem tetszik neki. Pont. -
baluka6
aktív tag
A fórumot olvasva....hogy jön a Nexus 4 a Note 3-hoz és az S4-hez? Ne vicceljünk már, a Samsung elkér ~200 ezret a Note 3-ért, és ezt egy 80-90 ezres, több, mint 1 éves telefonhoz hasonlítjátok? Mi lenne a saját kategóriájukban néznétek körbe? Ja, hogy ott már nem olyan nagy szám a Samsung?
-
Cyberpunk
félisten
Hát érdekes.
-
Peterson_
addikt
A lilásodás fekete háttérnél, lista görgetésénél lehet észrevenni ahol észre lehet.
Nem mindenkinél van, de igazából nem tudom, hogy ez a kijelző sajátossága, vagy esetleg valami mástól függ.Kicsit visszakanyarodva:
Nekem sem más ember ízlésével van a gondom, csak tényleg pár ember szépen idejött, érvek meg példa nélkül beböfögött pár fikázást,a cáfolat valahogy elsiklott mellettük, aztán szépen továbbálltak örömet fakasztaniEz ugyanolyan, hogy én nem szeretem az Apple cuccokat, sem az azt övező fanatizmust(ettől még jók, csak nem nekem), de ha nincs valami témát előre vivő gondolatom, csak pl az, hogy a "k***a anyját", akkor inkább nem írok semmit.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok semelyik márka fanatikus követője, csak épp élből irritál, ha valaki meg fanatikusan ellenlábasa egy adott cuccnak valami múltbéli trauma miatt és ennek sokszor teljesen destruktív szándékkal hangot is ad. -
joey04
titán
nem is szebb de nem is csúnyább mint a mostani szvsz. szimplán más.
-
Keksz03
senior tag
"ha amoled helyett ips-t használnának akkor is a legutolsó gyártónak tartanám mindent rangsorolva"
Köszönjük az őszinte mondatot, gondolom belátod h kár minden egyes további kommentedért! Csak tudnám minek jössz ide trollkodni ahol a Samsung új TouchWiz felületéről írnak, te meg ahogy feljebb is olvasható semmibe nem nézed a céget...
egy kis off: S4 kijelzője gyönyörű, nem vennék más kijelzővel szerelt telefont, csak úgy mint ahogy más monitor sem érdekel csak Dell IPS paneles! Na bumm!
-
Peterson_
addikt
De hát én is írtam, hogy nem a legjobb, engem csak az zavar, hogy sok olyan dolog is le lett írva itt, ami egyszerűen nem igaz., jobban mondva nem minden panelre igaz
A beégésről is tudok, remélem nem fogok vele egyhamar találkozni.
A másik ami ilyen meseszerű(hol van, hol nem) a lilásodás.
Na de tényleg kár már több szót pocsékolni az egészre, összeveszni meg aztán főleg -
batai15
félisten
válasz
Peterson_ #100 üzenetére
A beégés és tulszaturáltság miért valótlan? nem állítottam hogy fujj amoled, pentile mátrixos ****.
Annyit mondtam hogy van jobb kijelző is szvsz, ez pedig a htc féle super lcd és amit a szifon használ.Nekem ezek sokkal jobban bejöttek, ezt viszont nem érted meg és be akarod nekem magyarázni.
Nyílván az amolednek is van előnye, gondolok itt arra hogy mivel a fekete színnél ugy mond a pixeleket lekapcsolja , így pl sokkal kevesebb energiát eszik. Napfényben is jól olvasható.
Igazából a beégés miatt nem szeretem (főleg) .Ez se olyan nagy dolog, mert nem 5 perc után ég be, de létezik. -
Peterson_
addikt
Értem, hát ezzel elárultál mindent.
Isten ments, hogy meg akarlajak győzni, csak Te meg a többi kolléga se térítsen már senkit,mert épp ellenérzése van egy gyártóval szemben.
Legyen, nincs ezzel semm gond, csak épp nem kell valótlan dolgokat fröcsögni.
Ha meg véletlenül jön valaki több összehasonlítási alappal(értem ezalatt, hogy saját tapasztalatból rá tud cáfolni a negatív vádakra), akkor meg ferdíteni minden lehetséges irányba... -
sarkanyolo2
őstag
Szerintem ez jelentősen jobb mint a mostani!
-
batai15
félisten
válasz
Peterson_ #96 üzenetére
Bámuljad
saját tapasztalatomat írom, engem nem fogsz meg győzni. HA neked a csamcsung kell vegyed ,én legalábbis , ha amoled helyett ips-t használnának akkor is a legutolsó gyártónak tartanám mindent rangsorolva, tehát ez részemről nem amoled fikázás.
Én nem vagyok amoled párti és nem is leszek valszeg soha. De mivel ez van a mostani telefononban nem vágom fel az ereimet miatta. -
C$abi
aktív tag
Hát ez olyan mint egy nagy ködfelhő átlátszó, nagy, ronda ikonokkal.
-
Peterson_
addikt
Hát nekem meg hiába mondod a vakításokat, amikor 2 hónapja minden nap ezt bámulom.
De mellette nem csak ezt a kijelzőt láttam életemben, ezt elhiheted.
Az asszonyé IPS, az én előzőm sima meg mezei TFT volt..a Bravia Engine-t most hagyjuk.
Pontosan arról beszélek, mert Te, meg a többiek írtok itt mindenféle marhaságot, egy vagy két panel alapján levont következtetésekből.
Tudom, hogy mi az a túlszaturáltság, pont erre írtam a kijelzőmódokat, mert bizony hogy álíltható.
Emellett pedig fikáztátok a fehéret, ami tényleg zöldes volt az általam is kipróbált régebbi modelleknél(SIII tökéletes példa).
Ellenben én azt is tudom, hogy a Note3-nál hogy fest és nem lehet rá panasz.
Azt sem állítottam sehol, hogy ez lenne a legjobb kijelző a piacon(már csak ppi-re sem az), de simán versenyben van képminőségben. -
szekra
addikt
Hányadék, már bocs a kifejezésért.
-
Muffi
aktív tag
válasz
panpeter92 #58 üzenetére
Hat szerintem meg az Apple tanulhatna a MiUI-tol felulet teren! Nekem is az egyik kedvencem! Nagyon szep ikonokat tudnak csinalni! Hat az Apple lehuzhatja magat a csili vili ios7 kinezetevel...okadek..jatektelefonnak hat...
-
Dr.Anonymus
addikt
csak nekem tűnik, úgy hogy azzal a képes hír folyammal, a HTC-s BlinkFeedet másolják?
egyébként a jelenlegi TacsVízhez képest még ez a felület is maga a jó ízlés...
-
batai15
félisten
Te is hülyeséget beszélsz. Nekem is amoled a telóm. Tulszaturált ,ez nem mondanám színhűnek.
a,beégés veszélyt nem emlitem,igaz nagyobb a füst mint a tűz,de létező dolog.
azzal sem értek egyet hogy a csamcsung kijelzők a legszebbek,mert nem. Iphone,htc super lcd na ezek a szépek! -
KovátsAti
csendes tag
Azt hittem a réginél nem lehet rondábbat csinálni... A Samsungnak ez is sikerült.
-
Robertoq
őstag
Elmondom mit látunk a képen:
háttérképet, ikonokat meg widgeteket. A hétérkép cserélhető, a többi meg attól függ miből mit használsz. Szóval hagyjuk már hogy hogy néz ki, a novát is be lehetne így "állítani"
Az új Samsung launcher jobb lesz-e attól függ, hogy mit tud majd, mennyire testreszabható stb. -
Peterson_
addikt
Értem én, benézted az egyik telefonnal.
De ettől még nem kell általánosan lehúzni mindent ami a Samsunggal kapcsolatos.
Tényleg érdemes néha kipróbálni az újabb modelleket is, mert bizony lehet kellemesen csalódni.
Én a Sonyval jártam így(zéró support, gyors elavulás)
Az asszony HTC-je meg sül, lagol és normál használat mellett kétszer 2 hetet volt már szervizben.
Mégsem megyek oda fikázni, bármelyik hírhez...de tényleg hagyjuk, már mindenki elmondta a véleményét. -
w333
félisten
válasz
Peterson_ #79 üzenetére
De ezek mik ha nem tények ...
Vásárolok egy prémium telefont pl. az S3 LTE 150 pénzért és szomorúan tapasztalom hogy a kollégám Galaxy Ace 50 ezer Ft -s telefonja sokkal prémiumabb készülékházat kapott mint az enyém, ha már ennyi pént kiad valaki egy telefonért akkor szerintem már elvárható lenne hogy a készülékház is prémium legyen(#80) Hobbbyt
Félreértesz én nem utálom ... sőt nem véletlenül vettem S3 LTE telefont, csak hát tapasztalatból írom hogy olcsóbb pénzért jobb telefont is lehet kapni
De most már tényleg OFF vége
-
Hobbbyt
őstag
Látod, ez a baj. Csak Samut használtál... amúgy az S4/Note3 kijelzője bizony a legtöbb ember szerint a legjobb. Persze van aki genetikailag utálja, mert nem érti. És mert csak.
..Én utálom az Applet, mert csak. Az összes cuccok jó és szerethető. De akkor is utálom...
(#72) maximilian4 Tisztában vagyok vele. S2-ben a "film" mód, már abszolút használható volt. S4-ben pedig a "professzionális fénykép" teljesen helyre teszi szerintem. Bár a note3 több lehetőséget nyújt, nekem elég ez is.
-
korcsillio
addikt
Nem annyira rossz ez(szerintem)
Samut sokan fikázzák de pl.én a note2-vel tökéletesen elégedett vagyok -
Gyula88
tag
Hat ez sem jobb mint a mostani...fejlodunk...
-
Csapoati
nagyúr
Nekem is tetszik, sokkal pasztelesebb és letisztultabb, mint a mostani (ami nem is jön be).
-
drlovi
aktív tag
Én nexus 4 ről váltottam note 3 ra.A note után a nexus 4 egy játék telefonnak hat. Minden tekintetben rosszabb mint a note.
-
w333
félisten
válasz
maximilian4 #67 üzenetére
Semmi trollkodásról nincs itt szó és véletlenül sem kötekedésből írtam, ezek sajnos tények mint már írtam a prémium kategóriás telefonokkal van a baj mert nagyon műanyag és elég gagyi hatásuk van, Note 3 jó kis telefon na de a hátlapon a műanyag varrás még mindig egy 20 ezer Ft -s telefon hatását érezteti az emberrel, de tényleg most már Peace
(#68) Hobbbyt
Előző telefonom S3 LTE és pontosan tudom hogy milyen a kijelzője, de használtam már S4 -t is
-
kentucky
őstag
Nekem bejön, kövezzetek meg
-
Yokayee
tag
Nekem úgy tűnik, abba az irányba megy, mint a htc az új Sense-szel egy éve. Csak ez nem fekete, hanem kék.
-
Hobbbyt
őstag
Már nem azért.. de te meg láttál/használtál valaha Amoled kijelzőt?
Szerintem nem. Ezért beszélsz ilyen butaságokat..
Az Amoled sokkal nagyobb színteret tud lefedni mint bármelyik másik kijelzőtechnológia. Ergó, a többiek le vannak maradva. A Plazma (volt) és az OLED az egyet egy értelmes kijelzőtechnológia.. Addig amég a többiek nem tudnak feketét, nincs miről beszélni.
A túlszaturáltság nem az amoled hibája hanem a Samsungé. 1 hónapig használtam egy Lumia 1020-ast. Azon annyira vissza lehetett venni a színeket, hogy szabályosan fakó is tudott lenni. Tehát a technológia tudja.De amúgy vicces dolog.. egy jó esetben MVA vagy IPS panelű De jellemzően TN monitoron nézegetni az ilyen teszteket.. Egymás mellé kell tenni, és élőben látni.
Olyan ez mint egy öreg tv-ben látni egy reklámot hogy az új típus milyen szép színeket tud..
-
maximilian4
addikt
Tök mind1 mit írtok neki. w333 a legnagyobb troll. Ha van bármiféle samsung hír egyből ott van és írkálja teli mindenféle negatív dolgokkal. Meg valóban elég sok baromságot összehord. Én szívesen odaadnám a note3-am neki, ami alapján a legtöbb állítása megdölne. De erre úgy is az.lesz a válasz hogy már azt is próbálta (persze ő mindent...) és egy nagy fos stb. stb..
-
HawerKing
őstag
Nemis art mar lecserelni azt az egyhangu twt.... Mikor Samsungom van az elso dolgom hogy launchert cserelek... azert az ujnak meg adok egy eselyt...
-
w333
félisten
Azért mert így működik a gazdaság ... szerinted ha a gyártók kiadnák az új 4.4 frissítést a régi telefonokra akkor ki venné meg az újabb telefonjaikat
(#63) Peterson_
Nem azt mondtam hogy nem használható, csak azt hogy lehetne sokkal jobb is pl. egy prémium kategóriás telefonnál azért már elvárná az ember hogy hogy tényleg prémium legyen (tudnak ők gyártani csak nem akarnak lásd Wave 3) maga a Samsung üzletpolitikájával van a baj mert pl. ha prémium fémház lenne vagy valami minőségi műanyag / szép Full hd IPS kijelző, na meg egy normálisabban használható rendszer akkor azt mondanám hogy oké ... na de így már felejtős
Volt S3 LTE telefonom és szomorúan tapasztaltam hogy a kollégám Galaxy Ace telefonja sokkal prémiumabb és minőségibb
-
Peterson_
addikt
BMW...nem.épp jó példa, mert mindegyik le van korlátozva...de a többi is Európában.
De pl Japánban még rosszabb, ott valahol 200Km/h alatt van aki mit motorikusan.
Ha jól emlékszem.Nekem nem kell mondani a Knox-ot, mert én vagyok az egyik a sok közül, aki szájhabzást kap tőle...azt sem állítottam, hogy ez egy szép ui, mert ahogy mondtam is, én is láttam/használtam már szebbet.
De nem igaz, hogy nem használható, stabil, vagy gördülékeny.
2 hónapja használom, teljes megelégedéssel, pedig nem túl magas az ingerküszöböm.
Elfogultnak sem mondanám magam, mert tényleg sok mást is kipróbáltam.
Ott is megvolt a sok felesleges vacak, használhatatlan és idióta app, amit ha nem rootoltál, muszáj volt nézegetni....
Ha lesz jobb a következő aktuális váltásnál, biztos nem is fogok hezitálni.
Nekem(!) most ez, de objektíven megmondja bárki, hogy nagyon kezes rendszer(a Note-nál meg vannak azért tényleg jól használható szoftveres extrák). -
M5Norbi
őstag
válasz
panpeter92 #58 üzenetére
Ez azért erősen szubjektív. Nekem meg a Sonyé ne tetszik.
-
fojuzer
aktív tag
Hm fene nagy "SZART" ér az agyon reklámozott itt-ott mene-mene Android "KITKAT" ha ennyire jo mért nincs már kint a müszakilag,technikailag müködtethetö telefonokra "Frissités" ként kiadva?,Mert a telefon gyártok nem nagyon siettek,sietnek KITKATT-ot reá optimalizálni a már eleadott telefonjaikra! Na UMCSI!!
-
razzorr
őstag
Én inkább maradok a csempénél.
-
panpeter92
tag
-
w333
félisten
Tiszta vicc az egész ... tényleg ezt nem nagyon nevezném fejlesztésnek
Ami használt már MiUi -t az tudhatja hogy milyen szépek az ikonok ráadásul még animálnak vagyis mozognak is ezeket hívják live icons -nak
Tessék Link
(#56) Peterson_
Semmi bajom a Samsung -al félreértesz, persze van akinek teszik de sokaknak pedig nem, lassan azon sem csodálkoznék ha Samsungos reklámokkal bombáznék a felhasználókat a Samsung telefonjaikon (Mikró / TV / mosógép stb.) nálam ez a Knox tette be a kaput ... szabad fejlesztésű rendszert így lekorlátozni szerintem vandálság, ezt kb. ahhoz tudnám hasonlítani hogy veszel egy BMW M3 -t aztán lekorlátozzák 50kmh -ra
-
Peterson_
addikt
Úristen.
Kb én is ugyan ilyen példát hoztam fel, csak épp a másik oldalról.
Persze biztosan az a tény amit Te mondasz...Mert kategórikusan kijelented, hogy ezen nem kell vitatkozni.
Ezt kicsit szánalmas hozzáállásnak érzem.
Én személy szerint nyomkodtam már minden felét, de érdekes módon sehol nem éreztem azt a pluszt, amitől azt éreztem, hogy soha többé Samsung...Főleg, hogy hosszú idő óta ez az első Samum.
Semmi gond nincs azzal, hogy Te Samsung héter' vagy, csak akkor ne akard már úgy beállítani, hogy amit mondasz az tény.
Azon kívül, itt firkálod a Kijelzőt... láttál már egy Note 3-at élőben?
Ennyiből lehetne mondani kb bármelyik Sony-t is, mert az még a ló túloldala. -
Keksz03
senior tag
Komoly munka folyik, ezt jó látni!
-
w333
félisten
válasz
Peterson_ #50 üzenetére
Semmi vitatkozásról vagy lehúzásról nincs itt szó, a legtöbb itteni felhasználó használt már Samsung telefont és pontosan tudják hogy milyen, és addig jó is amíg ki nem próbálsz egy másik telefont pl. Htc One, Nexus 4, Nexus 5, LG G2, Xperia Z stb. ismerek olyan Samsung Fan felhasználót aki Samsungon kívül semmit sem látott, aztán kipróbálta a G2 -t és azt mondta hogy soha többe nem kell neki Samsung ... hát ennyi, de most már tényleg Peace
(#51) falijja
Kérlek értsd meg hogy nem a többi telefon a fakó( van amelyik de az TFT ) ... hanem az Amolet túlszaturált és nagyon kontrasztos kijelző, Amoled kijelzőn te láttál már a fehér színt
Tessék Link zöldes kékes szürkés valami
-
PearCyp
tag
Hát, jobb mint edddig, de még így sem szép...
@Revesz: A Samsung a legjobb, a legjobb rendszerrel, a legjobb kijelzővel, és ha tehetném les**pnám az összes samsungost.
-
Revesz
aktív tag
A Magyaroknak nincs szüksége a knoxra, úgy ahogy sok technológiai újításra sem ezért nem volt soha értelmes Magyar szabadalom mindent vitt külföld, speciel engem nem érint a knox mert nem romolok. Amúgy a g2-nek sokkal nagyobb a fényereje talán a note3 lenne ellenfele. Az, hogy beégnek ezek az új amoledek már csak legenda, ha direkt csinálja az ember akkor menni fog, de normál használatnál nem. Ips-nél meg a pixelhiba a betegsége, de kinek a pap kinek a paplan xD.
S4en már lehet állítani a képernyő szaturációt úgyhogy ez nem lehet probléma. -
Peterson_
addikt
Azért megy itt az okosítás rendesen.
Nem tudom ki, milyen Samut és meddig használt, de el nem tudom képzelni, hogy milyen lassulásról beszéltek.
Utoljára az SIII-nál hallottam erről.
A Note totyikban is volt aki pl pont One-ról váltott, mert nem volt olyan gördülékeny a rendszer.
Nekem sincs semmi gondom vele, pedig én is megnyomkodtam már pár másik telefont.
A kijelzőn is megy a sírás, pedig amellett, hogy már nem igazán lehet belekötni a képminőségbe, 5 különböző módon lehet állítani a színhőmérsékletet.
Ízlésen nem akarok senkivel vitatkozni, de a többi lehúzás elég alaptalan. -
w333
félisten
Mint már mondtam nem vagyunk egyformák, 1 komoly IPS kijelzőt semmi pénzért nem adnék (hajlamos a beégésre el kéne már felejteni ezt a technológiát ugyanúgy mint a Plazma Tv -t), még 10 db Amoled -ért sem
De ha ennyire hasonlítani akarsz akkor tessék Link
(#45) Revesz
És a Knox ... mi értelme is van ennek
-
FET-MEN
veterán
atyaég.. elég gagyi.
-
Keksz03
senior tag
Fél éve megvan az S4, sosem okozott problémát ránézni a telefonomra, biztos van akinek nem tetszik, valami betegség/érzékenység következtében elképzelhető h van akinek "égeti" is (
), de ne itt akarjuk már megvitatni ezt...nyilván azt se h az S4-nek mennyire király a kijelzője!
-
nemlehet
őstag
Jobb mint az eddigi. Az olyan gyerekjáték szerű volt ez meg már legalább nem 8 éveseknek szól
-
Keksz03
senior tag
Revesz: kétlem h komolyan gondolta a "Samsung az Apple-t majmolja kijelentését", viszont hozzátenném h a Samsung is kiadott egy drágább S3-t LTE támogatással!
-
w333
félisten
Volt szerencsém ... full töményen irreálisan kontrasztos az egész kijelző, nem elég hogy megvakít de még fáj a fejem is tőle, az első ami eszembe jut róla az a hányinger ami elkapott, de nem vagyunk egyformák én nem szeretem az Amoled kijelzőt
(#38) Revesz
Inkább felrakok 10 appot, mit sem hogy rám erőltessenek 20 felesleges olyan alkalmazást amit még letiltani sem tudok
(#41) Keksz03
Igen ez a leggépszerűbb megoldás, viszont azt se feledjük hogy a gyári számlálóval a garancia is ugrik
-
duo
addikt
csillivilli eyecandy-bloat. (habár a kollega s4minije elég jól megy.)
-
Revesz
aktív tag
Igen véletlenül se próbáljon ki pl.S4 után egy nexus 4-et mert sirni fog a n4 gyengesége miatt. Hiába van nexusokon a gyári rendszer muszáj valami launchert rárakni mert amúgy egy kalap fos, közel áll a használhatatlansághoz, hiába fogyaszt "500" mega ramot ha minden változtatáshoz külön appokat kell feltenni...
Amikor a samu elkezdte az S szériát applenél még nem volt s max g a 3g miatt mert még azért is felárat kértek..
-
M5Norbi
őstag
válasz
callmeakos #9 üzenetére
Nekem is
. Együtt halunk. Mondjuk nekem az eddigi is tetszett.
-
moleculez
veterán
Magával a Samuval nincs bajom, a telók egész jók, tényleg csak aTW/MotionUI szar az egészben, /csak egyszerűbb a Samut amblock szidni/.
Alternatívaként ott a GPE, az egész barátságos. -
JanR
addikt
Maga a Samsung nyugtat meg, hogy jól döntöttem mikor eladtam a Note 2-t
-
cairojack
aktív tag
Elég ronda. És emlékeztet az új IOS felületre ezzel a sok színátmenettel. Úgy látszik, muszáj nyúlni újra.
-
w333
félisten
-
Keksz03
senior tag
Mihez képest?
locaLpatrioT: az első okostelefonom Nexus S volt úgyh lehet azért nem tudtam soha megszokni, S3 alatt is idegesített, S4 alatt sem lett jobb, plusz Nova Prime szebb, gyorsabb és jobban testreszabhatóbb. Ha van egy szabad negyedórád ess neki, van ingyenes változata is.
-
Frozzy
őstag
ez sajnos így van.. a nagyobb kijelző és új android természetesen alapvető dolog, hogy tudjanak valamenyit eladni az új "zászlóshajóból"
a samsung számomra egy egyenesen lefelé ívelő szakadékhoz tart..
-Knox
-új touchwiz (ami alapjában jó lenne DE ez undorító.. )aztán ki tudja menyi sok f@szságot találnak még ki. ami szerintük jó a felhasználók szerint meg sz@r
nincs rá nagy esély, hogy még egyszer samsung telefont vegyek
de ahogy észre veszem. A samsung userek száma egyre csak csökken.. és tántorodnak el a nagy gyártó mellől..
-
BDave
őstag
Valamilyen művészi kiállításra tervezik a kezelőfelületet? Röhej...
-
w333
félisten
Semmi trollkodás nincs ... használtam csúcs Samsung S3 LTE -t és sógornőm S4 -t is, mesevilág csúnya túlszaturált kijelző ami hajlamos a beégésre, kopogó fényes lakkozott gagyi műanyag, akadó/laggos rendszer, köszi szépen de nem kell, Nexus 4 gyári stock 4.4.2 -vel körberöhögi
(#24) Edenyke
Egyetértek, és azt se feledjük hogy mindig csak azok dicsérik akik még nem használtak más márkát, pl. egy LG azonos hardverrel sokkal gördülékenyebb és gyorsabb
-
batai15
félisten
Ronda..edig is az volt szvsz.
-
dsr
senior tag
Szerintem nagyon csúnya... :/
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Peterson_ #21 üzenetére
Egyszerű, a telefonok egyre erősebbek, a rendszer egyre kisebb igényű és gördülékenyebb lesz, így nincs meg a megfelelő ösztönzés a váltásra.
But wait!
Rakjunk rá egy egyéni felületet, ami kellően leterheli a telefont, így még a zászlóshajó is akadni fog egy idő után.
És így lett achocas4.One topicban sorra olvasni olyat, hogy s4ről váltott, mert laggolt, bezzeg a one nem.
Messziről jött embernek persze az jön le, hogy már megint a csúnya android a hibás, még véletlenül sem a samsung. -
AS
félisten
Note 3 gyári romja mesze egyik leggyorsabb rendszer. Kötelező trolkodás itt is megvan.
Ez új felület jó lesz a Amoled kijelzőkhöz.
-
Peterson_
addikt
Ezt mondjuk nem nagyon értem.
A Stock 4.3-as romnál, úgy, hogy tele van gyári appal-sajnos- 800MB-1,2GB között van a Ram használatom.
A CPU 20% körül pörög.
Ezék annyira azért nem vészes értékek.
Sokáig használtam Sony-t is, nyomkodtam a haverom Nexusát, ezeknél semmivel sem rosszabb.
Az asszony HOX-án lévő Sense-nél meg még sokkal gördülékenyebben és stabilabb is.
Nekem november óta még semmi gondom nem volt vele. -
Keksz03
senior tag
Van olyan aki gyári launcher-t használ?
Nova Prime FTW!
-
Zirowe
nagyúr
Egyébként számomra érthetetlen, hogy egy ilyen ronda és egyszerű felület hogyan tud egyre erőforrás igényesebb lenni.
A designerek után a programozók is vmit nagyon elronthattak samsungéknál. -
Gergosz2
veterán
Nem TouchWiz, hanem MotionUI!
-
mrlujoak
veterán
...wow, biztosan szép, meg minden, de nem tudom. Ez is éppoly komolytalan és túlszínezett, mint az előzők.
-
pulutodurumo
őstag
Ha elvonatkoztatunk a pszichedelikus/LSD-trip hátterektől, akkor szerintem teljesen jó. + Most ezek a "flat" felületek a menők úgyis.
-
j.la
tag
Kövezzetek meg, de nekem tetszik
-
Peterson_
addikt
Hát...hű.
A mostani is inkább szokható, mint szép, a szerencse az, hogy legalább szépen használható.
A Sony UI-t sokkal jobban szerettem. -
callmeakos
veterán
Haljak meg, de nekem bejön
-
törölt tag
Nekem sem tetszik.
Olyan öregesnek hat. -
atike
nagyúr
....rettenet.... eddig sem voltam touchwiz párti, de ezek után sem leszek azt hiszem....
-
sagit
veterán
Kezdi kiverni a biztosítékot nálam ez a bazári kinézet.
-
Schmidi
tag
A régi sem tetszik igazán és ez sem. Ha már egyéni felület akkor inkább, a tegnapi cikkben látott MEIZU féle flyme, vagy esetleg a Sony felülete. De a legszebb a gyári Android szerintem.
-
Takika14
aktív tag
Nem úgy volt, hogy S4/Note 3-ra január környékén jön a 4.4?
-
aizen92
addikt
Bocs srácok, de ez tényleg randa lett.
-
air
nagyúr
Elég ocsmány. Samsung hozza a béka segge alatti szintjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest