- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
RaveForce #144 üzenetére
Ajánlom átolvasgatni 1-2 AMOLED-es Samsung topikját (pl. SII,de SIII is akár). Miért lenne hülyeség, hogy beég? Adott idő, és használat után BIZTOSAN. (mint nekem is az S Advance, meg az SII)
De ajánlom olvasgatni: link A beégés ellen nem tudsz mit kezdeni, idő(k) kérdése. (kék lLED hamarabb öregszik, és az mi, ha nem változás, méghozzá fizikai)
-
Peterson_
addikt
válasz
RaveForce #130 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy amit linkelt összehasonlító videót abban a HSZ-ében
....A G2 a Note 3-már van egy kategóriában, úgyhogy azzal kellene inkább összehasonlítani.
Több helyen is megjegyezték, hogy az S4-hét képest is sok előrelépés történt a színhűséget illetően.MeGabee:
- Nekem mindkettő bejön(meg a többi is...) -
blueMerle
veterán
válasz
RaveForce #130 üzenetére
Szerk: Opsz, most látom csak válaszoltál, a hozzászólásom w333-nak szól.
De az miért van hogy faterom AMOLED-es kitudjahányéves SGS1-esén semmiféle beégés nincs? Asszonykának se az S3-ason (az se mai darab) és nekem sem az S4-esem (megjelenés után vettem nem sokkal így az se valami új. Továbbá az LG plzama tv-nken sincs semmiféle beégés (4 éves). Pedig netezésre is használva van (pl. url address bar sokat ott van mint statikus tartalom).
Tudod, önmagában az, hogy előfordul beégés, az nem teljesen azt jelenti hogy ez egy kötelezően előforduló hibajelenség. Ahogy az IPS paneleknek is számtalan betegségük lehet szériától függően, úgy minden technológiának megvan a maga hátránya. Az IPS tényleg baromira szép, tudom mert van egy JiaYu G3N-em és van SAMOLED-es SGS4-esem is. A túlszaturált szövege minden esetben az IPS huszárok unalomig szajkózott blablája, ami lassan a könyökömön jön ki. Egyszerűen az AMOLED-en teltebb, élénkebb, szebb szinek vannak, ez ilyen egyszerű. Az IPS ettől még baromira jó természetesen. De ha egymás mellé teszem a két készüléket (lefotózzam neked?) ordít a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest