- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka6
aktív tag
válasz
Peterson_ #110 üzenetére
A Note 3 tényleg egy jó telefon, de olyan áron, szerintem ez igazán elvárható. Ellenben az S4-ért én egy fillért sem adnék. Párszor nyomkodtam már, de számomra ( nem érdekel ki mit mond) még mindig gagyi a háza, a kijelző színei megint csak nem tetszenek. Igaz utóbbi szoftveresen állítható, de akkor is amoled marad. De ezen kívül ami igen csak meglepő volt, hogy elég csúnya megakad a telefon szoftvere, pedig olyat nyomkodtam, ami nem volt még belakva.
De amint írtam, a Note 3 jól sikerült telefon, végre nem az csúnya csillogós műanyag hátlapja van, tetszik a ház formája, nem az az agyon kerekített, viszont a középső fizikai gombot elhagyhatnák már, nem illik egy ilyen kategóriás telefonra szerintem. -
batai15
félisten
válasz
Peterson_ #100 üzenetére
A beégés és tulszaturáltság miért valótlan? nem állítottam hogy fujj amoled, pentile mátrixos ****.
Annyit mondtam hogy van jobb kijelző is szvsz, ez pedig a htc féle super lcd és amit a szifon használ.Nekem ezek sokkal jobban bejöttek, ezt viszont nem érted meg és be akarod nekem magyarázni.
Nyílván az amolednek is van előnye, gondolok itt arra hogy mivel a fekete színnél ugy mond a pixeleket lekapcsolja , így pl sokkal kevesebb energiát eszik. Napfényben is jól olvasható.
Igazából a beégés miatt nem szeretem (főleg) .Ez se olyan nagy dolog, mert nem 5 perc után ég be, de létezik. -
batai15
félisten
válasz
Peterson_ #96 üzenetére
Bámuljad
saját tapasztalatomat írom, engem nem fogsz meg győzni. HA neked a csamcsung kell vegyed ,én legalábbis , ha amoled helyett ips-t használnának akkor is a legutolsó gyártónak tartanám mindent rangsorolva, tehát ez részemről nem amoled fikázás.
Én nem vagyok amoled párti és nem is leszek valszeg soha. De mivel ez van a mostani telefononban nem vágom fel az ereimet miatta. -
w333
félisten
válasz
Peterson_ #79 üzenetére
De ezek mik ha nem tények ...
Vásárolok egy prémium telefont pl. az S3 LTE 150 pénzért és szomorúan tapasztalom hogy a kollégám Galaxy Ace 50 ezer Ft -s telefonja sokkal prémiumabb készülékházat kapott mint az enyém, ha már ennyi pént kiad valaki egy telefonért akkor szerintem már elvárható lenne hogy a készülékház is prémium legyen(#80) Hobbbyt
Félreértesz én nem utálom ... sőt nem véletlenül vettem S3 LTE telefont, csak hát tapasztalatból írom hogy olcsóbb pénzért jobb telefont is lehet kapni
De most már tényleg OFF vége
-
w333
félisten
válasz
Peterson_ #50 üzenetére
Semmi vitatkozásról vagy lehúzásról nincs itt szó, a legtöbb itteni felhasználó használt már Samsung telefont és pontosan tudják hogy milyen, és addig jó is amíg ki nem próbálsz egy másik telefont pl. Htc One, Nexus 4, Nexus 5, LG G2, Xperia Z stb. ismerek olyan Samsung Fan felhasználót aki Samsungon kívül semmit sem látott, aztán kipróbálta a G2 -t és azt mondta hogy soha többe nem kell neki Samsung ... hát ennyi, de most már tényleg Peace
(#51) falijja
Kérlek értsd meg hogy nem a többi telefon a fakó( van amelyik de az TFT ) ... hanem az Amolet túlszaturált és nagyon kontrasztos kijelző, Amoled kijelzőn te láttál már a fehér színt
Tessék Link zöldes kékes szürkés valami
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Peterson_ #21 üzenetére
Egyszerű, a telefonok egyre erősebbek, a rendszer egyre kisebb igényű és gördülékenyebb lesz, így nincs meg a megfelelő ösztönzés a váltásra.
But wait!
Rakjunk rá egy egyéni felületet, ami kellően leterheli a telefont, így még a zászlóshajó is akadni fog egy idő után.
És így lett achocas4.One topicban sorra olvasni olyat, hogy s4ről váltott, mert laggolt, bezzeg a one nem.
Messziről jött embernek persze az jön le, hogy már megint a csúnya android a hibás, még véletlenül sem a samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest