- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
4év alatt az üzletben több tucat kiállított samoled készülék közül EGY DARAB s2-es égett be. ezekről tudni kell folyamatosan megy rajtuk tartalom video, tehát extreme terhelésnek vanna kitéve, ennek fényében igenis túlzás az állításod. persze biztos ha vki 4-5évig használja megtörténik az összesnél, de ezt azért megint csak batárság lenne felróni
-
blueMerle
veterán
És ki mondta hogy nem létező jelenség? Én hol írtam ilyet? Hol olvastad, kérlek, mutass rá, linkeld, emeld ki, rajzold körbe, fesd lilára vagy jelöld meg ceruzával ahol ilyet írtam
Ezt írtam: Tudod, önmagában az, hogy előfordul beégés, az nem teljesen azt jelenti hogy ez egy kötelezően előforduló hibajelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest