- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Te valamit félre értesz. Miért trollkodás hogy elmondom a véleményem?
azt hiszem hogy nem trollkodás hogy elmondtam hogy ez az ui baromira ronda. Igen rühellem a samsungot,mert az s2 óta nem sikerült egy igazán jó telefont csinálni. Ennyi a történet. Az lgre is azt mondtam soha többet,mégis nem egy lg volt ennek elenére.
Majd ha formailag ,és nekem minden téren megfelelne meg venném. De nem. Sem az ui ,sem pedig a használt anyagok sem tetszenek,sem a hozzá állás sem hogy 66 néven eladnak egy telefont.
nektek meg tessék elfogadni a szubjektív negatív kritikát,nem sírni hogy troll ,mert nem mindenki trollkodni fog ha valami nem tetszik neki. Pont. -
w333
félisten
Tiszta vicc az egész ... tényleg ezt nem nagyon nevezném fejlesztésnek
Ami használt már MiUi -t az tudhatja hogy milyen szépek az ikonok ráadásul még animálnak vagyis mozognak is ezeket hívják live icons -nak
Tessék Link
(#56) Peterson_
Semmi bajom a Samsung -al félreértesz, persze van akinek teszik de sokaknak pedig nem, lassan azon sem csodálkoznék ha Samsungos reklámokkal bombáznék a felhasználókat a Samsung telefonjaikon (Mikró / TV / mosógép stb.) nálam ez a Knox tette be a kaput ... szabad fejlesztésű rendszert így lekorlátozni szerintem vandálság, ezt kb. ahhoz tudnám hasonlítani hogy veszel egy BMW M3 -t aztán lekorlátozzák 50kmh -ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest