Új hozzászólás Aktív témák
-
Revesz
aktív tag
válasz
Nuada herceg #124 üzenetére
Írd már le légyszi, hogy miben hasonlít mert én hiába nézem mindkettőt nem látok hasonlóságot.
Amúgy is ezek a képek full kamuk szerintem minden ikon ugyan az maradt csak az alsó 4 nem...vagy a lilás háttérkép a baj amit egy mozdulat megváltoztatni? -
Revesz
aktív tag
A Magyaroknak nincs szüksége a knoxra, úgy ahogy sok technológiai újításra sem ezért nem volt soha értelmes Magyar szabadalom mindent vitt külföld, speciel engem nem érint a knox mert nem romolok. Amúgy a g2-nek sokkal nagyobb a fényereje talán a note3 lenne ellenfele. Az, hogy beégnek ezek az új amoledek már csak legenda, ha direkt csinálja az ember akkor menni fog, de normál használatnál nem. Ips-nél meg a pixelhiba a betegsége, de kinek a pap kinek a paplan xD.
S4en már lehet állítani a képernyő szaturációt úgyhogy ez nem lehet probléma. -
Revesz
aktív tag
Igen véletlenül se próbáljon ki pl.S4 után egy nexus 4-et mert sirni fog a n4 gyengesége miatt. Hiába van nexusokon a gyári rendszer muszáj valami launchert rárakni mert amúgy egy kalap fos, közel áll a használhatatlansághoz, hiába fogyaszt "500" mega ramot ha minden változtatáshoz külön appokat kell feltenni...
Amikor a samu elkezdte az S szériát applenél még nem volt s max g a 3g miatt mert még azért is felárat kértek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest