Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hobbbyt

őstag

válasz batai15 #88 üzenetére

Nem, sajnos kettőnk közül is te beszélsz hülyeséget. :) Olvasd el még egyszer.. hátha megérted azt amit írtam. Nap mint nap látom a 820-as kijelzőjét..

De még 1x leírom, hogy könnyebb legyen megértened.

Az AMOLED mint technológia jobb mint bármelyik másik. Attól mert a te 820-asod túlszaturált nem a technológia tehet. Vettél volna 1020-ast vagy 925-t akkor tudnád állítani a Lumia colour profilban a telítettséget és a színhőmérsékletet. ;) Amúgy meg sokan nem tudják hova tenni a hatalmas kontrasztot és túlszaturáltnak vélik azt ami nem az.

Egy egyszerű hasonlattal élve, attól mert te Babettával jársz, a motorok még tudnak menni 200km/h -val. Nem az a max amit a te Babettád tud.

Ui. a Babetta király cucc, csak a viszonyítás miatt... :R

Ez a TouchWíz egyre rosszabb.. és az egésszel az a legnagyobb baj, hogy a szükségtelen/kéretlen/semmirenemjó Knoxsal már a rom cserét is tiltották. Így kockázat nélkül nem lehet jobbat csinálni belőle :(

• Hobbbyt

őstag

válasz w333 #73 üzenetére

Látod, ez a baj. Csak Samut használtál... amúgy az S4/Note3 kijelzője bizony a legtöbb ember szerint a legjobb. Persze van aki genetikailag utálja, mert nem érti. És mert csak.

..Én utálom az Applet, mert csak. Az összes cuccok jó és szerethető. De akkor is utálom...

(#72) maximilian4 Tisztában vagyok vele. S2-ben a "film" mód, már abszolút használható volt. S4-ben pedig a "professzionális fénykép" teljesen helyre teszi szerintem. Bár a note3 több lehetőséget nyújt, nekem elég ez is. :D

• Hobbbyt

őstag

válasz w333 #54 üzenetére

Már nem azért.. de te meg láttál/használtál valaha Amoled kijelzőt? :) Szerintem nem. Ezért beszélsz ilyen butaságokat..
    Az Amoled sokkal nagyobb színteret tud lefedni mint bármelyik másik kijelzőtechnológia. Ergó, a többiek le vannak maradva. A Plazma (volt) és az OLED az egyet egy értelmes kijelzőtechnológia.. Addig amég a többiek nem tudnak feketét, nincs miről beszélni. :)
    A túlszaturáltság nem az amoled hibája hanem a Samsungé. 1 hónapig használtam egy Lumia 1020-ast. Azon annyira vissza lehetett venni a színeket, hogy szabályosan fakó is tudott lenni. Tehát a technológia tudja.

De amúgy vicces dolog.. egy jó esetben MVA vagy IPS panelű De jellemzően TN monitoron nézegetni az ilyen teszteket.. Egymás mellé kell tenni, és élőben látni.

Olyan ez mint egy öreg tv-ben látni egy reklámot hogy az új típus milyen szép színeket tud.. :C

Új hozzászólás Aktív témák