- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Peterson_ #79 üzenetére
De ezek mik ha nem tények ...
Vásárolok egy prémium telefont pl. az S3 LTE 150 pénzért és szomorúan tapasztalom hogy a kollégám Galaxy Ace 50 ezer Ft -s telefonja sokkal prémiumabb készülékházat kapott mint az enyém, ha már ennyi pént kiad valaki egy telefonért akkor szerintem már elvárható lenne hogy a készülékház is prémium legyen(#80) Hobbbyt
Félreértesz én nem utálom ... sőt nem véletlenül vettem S3 LTE telefont, csak hát tapasztalatból írom hogy olcsóbb pénzért jobb telefont is lehet kapni
De most már tényleg OFF vége
-
w333
félisten
válasz
maximilian4 #67 üzenetére
Semmi trollkodásról nincs itt szó és véletlenül sem kötekedésből írtam, ezek sajnos tények mint már írtam a prémium kategóriás telefonokkal van a baj mert nagyon műanyag és elég gagyi hatásuk van, Note 3 jó kis telefon na de a hátlapon a műanyag varrás még mindig egy 20 ezer Ft -s telefon hatását érezteti az emberrel, de tényleg most már Peace
(#68) Hobbbyt
Előző telefonom S3 LTE és pontosan tudom hogy milyen a kijelzője, de használtam már S4 -t is
-
w333
félisten
Azért mert így működik a gazdaság ... szerinted ha a gyártók kiadnák az új 4.4 frissítést a régi telefonokra akkor ki venné meg az újabb telefonjaikat
(#63) Peterson_
Nem azt mondtam hogy nem használható, csak azt hogy lehetne sokkal jobb is pl. egy prémium kategóriás telefonnál azért már elvárná az ember hogy hogy tényleg prémium legyen (tudnak ők gyártani csak nem akarnak lásd Wave 3) maga a Samsung üzletpolitikájával van a baj mert pl. ha prémium fémház lenne vagy valami minőségi műanyag / szép Full hd IPS kijelző, na meg egy normálisabban használható rendszer akkor azt mondanám hogy oké ... na de így már felejtős
Volt S3 LTE telefonom és szomorúan tapasztaltam hogy a kollégám Galaxy Ace telefonja sokkal prémiumabb és minőségibb
-
w333
félisten
Tiszta vicc az egész ... tényleg ezt nem nagyon nevezném fejlesztésnek
Ami használt már MiUi -t az tudhatja hogy milyen szépek az ikonok ráadásul még animálnak vagyis mozognak is ezeket hívják live icons -nak
Tessék Link
(#56) Peterson_
Semmi bajom a Samsung -al félreértesz, persze van akinek teszik de sokaknak pedig nem, lassan azon sem csodálkoznék ha Samsungos reklámokkal bombáznék a felhasználókat a Samsung telefonjaikon (Mikró / TV / mosógép stb.) nálam ez a Knox tette be a kaput ... szabad fejlesztésű rendszert így lekorlátozni szerintem vandálság, ezt kb. ahhoz tudnám hasonlítani hogy veszel egy BMW M3 -t aztán lekorlátozzák 50kmh -ra
-
w333
félisten
válasz
Peterson_ #50 üzenetére
Semmi vitatkozásról vagy lehúzásról nincs itt szó, a legtöbb itteni felhasználó használt már Samsung telefont és pontosan tudják hogy milyen, és addig jó is amíg ki nem próbálsz egy másik telefont pl. Htc One, Nexus 4, Nexus 5, LG G2, Xperia Z stb. ismerek olyan Samsung Fan felhasználót aki Samsungon kívül semmit sem látott, aztán kipróbálta a G2 -t és azt mondta hogy soha többe nem kell neki Samsung ... hát ennyi, de most már tényleg Peace
(#51) falijja
Kérlek értsd meg hogy nem a többi telefon a fakó( van amelyik de az TFT ) ... hanem az Amolet túlszaturált és nagyon kontrasztos kijelző, Amoled kijelzőn te láttál már a fehér színt
Tessék Link zöldes kékes szürkés valami
-
w333
félisten
Mint már mondtam nem vagyunk egyformák, 1 komoly IPS kijelzőt semmi pénzért nem adnék (hajlamos a beégésre el kéne már felejteni ezt a technológiát ugyanúgy mint a Plazma Tv -t), még 10 db Amoled -ért sem
De ha ennyire hasonlítani akarsz akkor tessék Link
(#45) Revesz
És a Knox ... mi értelme is van ennek
-
w333
félisten
Volt szerencsém ... full töményen irreálisan kontrasztos az egész kijelző, nem elég hogy megvakít de még fáj a fejem is tőle, az első ami eszembe jut róla az a hányinger ami elkapott, de nem vagyunk egyformák én nem szeretem az Amoled kijelzőt
(#38) Revesz
Inkább felrakok 10 appot, mit sem hogy rám erőltessenek 20 felesleges olyan alkalmazást amit még letiltani sem tudok
(#41) Keksz03
Igen ez a leggépszerűbb megoldás, viszont azt se feledjük hogy a gyári számlálóval a garancia is ugrik
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Semmi trollkodás nincs ... használtam csúcs Samsung S3 LTE -t és sógornőm S4 -t is, mesevilág csúnya túlszaturált kijelző ami hajlamos a beégésre, kopogó fényes lakkozott gagyi műanyag, akadó/laggos rendszer, köszi szépen de nem kell, Nexus 4 gyári stock 4.4.2 -vel körberöhögi
(#24) Edenyke
Egyetértek, és azt se feledjük hogy mindig csak azok dicsérik akik még nem használtak más márkát, pl. egy LG azonos hardverrel sokkal gördülékenyebb és gyorsabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen autót vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest