- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Mint már mondtam nem vagyunk egyformák, 1 komoly IPS kijelzőt semmi pénzért nem adnék (hajlamos a beégésre el kéne már felejteni ezt a technológiát ugyanúgy mint a Plazma Tv -t), még 10 db Amoled -ért sem
tejoég... azért ha már tv-s példával jössz, ne legyél félművelt, mivel pont az amoledet viszik be a tv-s teschnológiába, csak egyelőre kurvadrága....
-
Peterson_
addikt
Értem én, benézted az egyik telefonnal.
De ettől még nem kell általánosan lehúzni mindent ami a Samsunggal kapcsolatos.
Tényleg érdemes néha kipróbálni az újabb modelleket is, mert bizony lehet kellemesen csalódni.
Én a Sonyval jártam így(zéró support, gyors elavulás)
Az asszony HTC-je meg sül, lagol és normál használat mellett kétszer 2 hetet volt már szervizben.
Mégsem megyek oda fikázni, bármelyik hírhez...de tényleg hagyjuk, már mindenki elmondta a véleményét. -
Hobbbyt
őstag
Látod, ez a baj. Csak Samut használtál... amúgy az S4/Note3 kijelzője bizony a legtöbb ember szerint a legjobb. Persze van aki genetikailag utálja, mert nem érti. És mert csak.
..Én utálom az Applet, mert csak. Az összes cuccok jó és szerethető. De akkor is utálom...
(#72) maximilian4 Tisztában vagyok vele. S2-ben a "film" mód, már abszolút használható volt. S4-ben pedig a "professzionális fénykép" teljesen helyre teszi szerintem. Bár a note3 több lehetőséget nyújt, nekem elég ez is.
-
Hobbbyt
őstag
Már nem azért.. de te meg láttál/használtál valaha Amoled kijelzőt?
Szerintem nem. Ezért beszélsz ilyen butaságokat..
Az Amoled sokkal nagyobb színteret tud lefedni mint bármelyik másik kijelzőtechnológia. Ergó, a többiek le vannak maradva. A Plazma (volt) és az OLED az egyet egy értelmes kijelzőtechnológia.. Addig amég a többiek nem tudnak feketét, nincs miről beszélni.
A túlszaturáltság nem az amoled hibája hanem a Samsungé. 1 hónapig használtam egy Lumia 1020-ast. Azon annyira vissza lehetett venni a színeket, hogy szabályosan fakó is tudott lenni. Tehát a technológia tudja.De amúgy vicces dolog.. egy jó esetben MVA vagy IPS panelű De jellemzően TN monitoron nézegetni az ilyen teszteket.. Egymás mellé kell tenni, és élőben látni.
Olyan ez mint egy öreg tv-ben látni egy reklámot hogy az új típus milyen szép színeket tud..
-
Peterson_
addikt
BMW...nem.épp jó példa, mert mindegyik le van korlátozva...de a többi is Európában.
De pl Japánban még rosszabb, ott valahol 200Km/h alatt van aki mit motorikusan.
Ha jól emlékszem.Nekem nem kell mondani a Knox-ot, mert én vagyok az egyik a sok közül, aki szájhabzást kap tőle...azt sem állítottam, hogy ez egy szép ui, mert ahogy mondtam is, én is láttam/használtam már szebbet.
De nem igaz, hogy nem használható, stabil, vagy gördülékeny.
2 hónapja használom, teljes megelégedéssel, pedig nem túl magas az ingerküszöböm.
Elfogultnak sem mondanám magam, mert tényleg sok mást is kipróbáltam.
Ott is megvolt a sok felesleges vacak, használhatatlan és idióta app, amit ha nem rootoltál, muszáj volt nézegetni....
Ha lesz jobb a következő aktuális váltásnál, biztos nem is fogok hezitálni.
Nekem(!) most ez, de objektíven megmondja bárki, hogy nagyon kezes rendszer(a Note-nál meg vannak azért tényleg jól használható szoftveres extrák). -
panpeter92
tag
-
Peterson_
addikt
Úristen.
Kb én is ugyan ilyen példát hoztam fel, csak épp a másik oldalról.
Persze biztosan az a tény amit Te mondasz...Mert kategórikusan kijelented, hogy ezen nem kell vitatkozni.
Ezt kicsit szánalmas hozzáállásnak érzem.
Én személy szerint nyomkodtam már minden felét, de érdekes módon sehol nem éreztem azt a pluszt, amitől azt éreztem, hogy soha többé Samsung...Főleg, hogy hosszú idő óta ez az első Samum.
Semmi gond nincs azzal, hogy Te Samsung héter' vagy, csak akkor ne akard már úgy beállítani, hogy amit mondasz az tény.
Azon kívül, itt firkálod a Kijelzőt... láttál már egy Note 3-at élőben?
Ennyiből lehetne mondani kb bármelyik Sony-t is, mert az még a ló túloldala. -
Revesz
aktív tag
A Magyaroknak nincs szüksége a knoxra, úgy ahogy sok technológiai újításra sem ezért nem volt soha értelmes Magyar szabadalom mindent vitt külföld, speciel engem nem érint a knox mert nem romolok. Amúgy a g2-nek sokkal nagyobb a fényereje talán a note3 lenne ellenfele. Az, hogy beégnek ezek az új amoledek már csak legenda, ha direkt csinálja az ember akkor menni fog, de normál használatnál nem. Ips-nél meg a pixelhiba a betegsége, de kinek a pap kinek a paplan xD.
S4en már lehet állítani a képernyő szaturációt úgyhogy ez nem lehet probléma. -
Keksz03
senior tag
Revesz: kétlem h komolyan gondolta a "Samsung az Apple-t majmolja kijelentését", viszont hozzátenném h a Samsung is kiadott egy drágább S3-t LTE támogatással!
-
Revesz
aktív tag
Igen véletlenül se próbáljon ki pl.S4 után egy nexus 4-et mert sirni fog a n4 gyengesége miatt. Hiába van nexusokon a gyári rendszer muszáj valami launchert rárakni mert amúgy egy kalap fos, közel áll a használhatatlansághoz, hiába fogyaszt "500" mega ramot ha minden változtatáshoz külön appokat kell feltenni...
Amikor a samu elkezdte az S szériát applenél még nem volt s max g a 3g miatt mert még azért is felárat kértek..
-
Keksz03
senior tag
Mihez képest?
locaLpatrioT: az első okostelefonom Nexus S volt úgyh lehet azért nem tudtam soha megszokni, S3 alatt is idegesített, S4 alatt sem lett jobb, plusz Nova Prime szebb, gyorsabb és jobban testreszabhatóbb. Ha van egy szabad negyedórád ess neki, van ingyenes változata is.
-
Frozzy
őstag
ez sajnos így van.. a nagyobb kijelző és új android természetesen alapvető dolog, hogy tudjanak valamenyit eladni az új "zászlóshajóból"
a samsung számomra egy egyenesen lefelé ívelő szakadékhoz tart..
-Knox
-új touchwiz (ami alapjában jó lenne DE ez undorító.. )aztán ki tudja menyi sok f@szságot találnak még ki. ami szerintük jó a felhasználók szerint meg sz@r
nincs rá nagy esély, hogy még egyszer samsung telefont vegyek
de ahogy észre veszem. A samsung userek száma egyre csak csökken.. és tántorodnak el a nagy gyártó mellől..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest