- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Az S4, amivel én találkoztam, két különöző emberkénél, plusz még anno MM-es mintapéldány, nem volt lomha, én utoljára SIII-nál láttam lagot.
Vájt száműek(nem hiszem, hogy van ilyen) ha észre is vesznek valamit, az szerintem kb annyi, amennyi bármelyik másik droidban benne van...
A gombbal kapcsolatban amit mondasz, meg megint csak ízlés dolga.
Megmondom őszintén, Sony-t szerettem volna a váltásnál, meg még a G2-t nézegettem, de mindegyiknél a virtuális gombok rettentettek el.
Nem mondom, hogy fizikainak lennie kell, de legalább kapacitiv legyen.A Note-ot pedig már mondhatni huzamosabb ideje használom és tényleg nem bántam meg, hogy ezt választottam.
Nem tökéletes, mert pl a kamera-pl nagyon jól sikerült benne, de néha azért hullámzó teljesítményt nyújt.
A hátlap csak bőrnek látszik, ennyiért lehetne akár bőr is -viszont 10 emberből 8 nem találta ki tapintás után sem, hogy nem az, inkább mindenki azt gondolta, hogy ez valami tok féleség rajta.
A teljesítménye nagyon ott van, viszont terhelés alatt rövid időn belül visszaveszi a CPU teljesítményt
-ez viszont állítólag az Snapdragon 800 hibája, tehát a G2-nél is jelen van-
Ezek mellett az akkuidő is teljesen vállalgató.
Mindenesetre az irány jó, remélem mostmár e mentén mennek tovább, tehát egyre minőségibb ház, egyre szolidabb ui és mellette megfelelő hw/sw szolgáltatások. -
Peterson_
addikt
"Mi lenne a saját kategóriájukban néznétek körbe? Ja, hogy ott már nem olyan nagy szám a Samsung?"
-Na és ezt mire fel?
Szerintem az S4-est, de a Note3-mat is bátran neki lehet ereszteni a kategóriában versenyző konkurenciának.
Ha nem lehetne, azt valószínűleg az eladások is mutatnák.
Az kétségtelen, hogy vannak gyenge pontjaik, de igazából csak annyi, mint a többi gyártó modelljében.
Egyiknél ez, másiknál meg amaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest