Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterson_

addikt

válasz baluka6 #111 üzenetére

Az S4, amivel én találkoztam, két különöző emberkénél, plusz még anno MM-es mintapéldány, nem volt lomha, én utoljára SIII-nál láttam lagot.
    Vájt száműek(nem hiszem, hogy van ilyen :DDD ) ha észre is vesznek valamit, az szerintem kb annyi, amennyi bármelyik másik droidban benne van...
    A gombbal kapcsolatban amit mondasz, meg megint csak ízlés dolga.
    Megmondom őszintén, Sony-t szerettem volna a váltásnál, meg még a G2-t nézegettem, de mindegyiknél a virtuális gombok rettentettek el.
    Nem mondom, hogy fizikainak lennie kell, de legalább kapacitiv legyen.

A Note-ot pedig már mondhatni huzamosabb ideje használom és tényleg nem bántam meg, hogy ezt választottam.

Nem tökéletes, mert pl a kamera-pl nagyon jól sikerült benne, de néha azért hullámzó teljesítményt nyújt.

A hátlap csak bőrnek látszik, ennyiért lehetne akár bőr is -viszont 10 emberből 8 nem találta ki tapintás után sem, hogy nem az, inkább mindenki azt gondolta, hogy ez valami tok féleség rajta.

A teljesítménye nagyon ott van, viszont terhelés alatt rövid időn belül visszaveszi a CPU teljesítményt
    -ez viszont állítólag az Snapdragon 800 hibája, tehát a G2-nél is jelen van-
    Ezek mellett az akkuidő is teljesen vállalgató.
    Mindenesetre az irány jó, remélem mostmár e mentén mennek tovább, tehát egyre minőségibb ház, egyre szolidabb ui és mellette megfelelő hw/sw szolgáltatások.

• Peterson_

addikt

válasz baluka6 #108 üzenetére

"Mi lenne a saját kategóriájukban néznétek körbe? Ja, hogy ott már nem olyan nagy szám a Samsung?"

-Na és ezt mire fel?
    Szerintem az S4-est, de a Note3-mat is bátran neki lehet ereszteni a kategóriában versenyző konkurenciának.
    Ha nem lehetne, azt valószínűleg az eladások is mutatnák. ;)
    Az kétségtelen, hogy vannak gyenge pontjaik, de igazából csak annyi, mint a többi gyártó modelljében.
    Egyiknél ez, másiknál meg amaz.

Új hozzászólás Aktív témák