- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Csak most nem a Word-ről van szó, hanem a Win8 tervezett Exploreréről.
-
julius666
addikt
ja, jó lenne, ha az Office 2010-hez hasonlóan lehetne pakolni a gombokat, füleket
A quick access toolbar-ra biztosan lehet majd szabadon kipakolni/leszedni dolgokat, az meg volt említve a blogbejegyzésben. Mi "powerebb userek" valszeg úgyis azt fogjuk helytakarékossági okokból használni. Egyébként ez a szalag cucc nem ugyanúgy működik minden alkalmazásban?
Gondolom nem írta meg mindenhová külön-külön az MS, egy UI library az egész amit a különböző dolgaikban más-más feltöltött kontenttel használnak.
Ami viszont csúnyán fail, hogy az explorer add-onok nem pakolhatnak ki rá tabokat/gombokat. Az egész szalagnak az lenne a lényege, hogy nagy méretű/dinamikusan változó funkcionalitást nagyon hatékonyan bele lehet vele rejteni kisméretű felületbe. Így most van 3 db tab amiből az egyik félig van a másikon alig van valami, ha nem csinálnak ormótlan nagy gombokat, megkockáztatom a kezdőtabra felfért volna az egész.
-
Alchemist
addikt
Ezeknél a mezei user valamennyire érzi a különbséget, a 64 bit ugyanakkor inkább csak az e--penist növeli*... persze bármikor lehet memória zabáló alkalmazásokat gyártani, amelyeket egyszerre futtatva már kell a több, mint 4 Giga.
Elképzelem a Pasziánszt, amint 1 Gigát allokál...
és persze minél több futó program minél több megát zabál, annál valószínűbb, hogy a cache-t is gyakrabban kell újratölteni... vagyis lelassul a rendszer... és persze ha a user egyszerre böngészőt és pasziánszt is nyitva tart, máris meg lehet indokolni, miért is kell neki újabb gép gyorsabb procival.
(* félretéve az iróniát, persze van egy csomó alkalmazás, amit eleve ésszerű a 64 bites rendszerre írni)
-
nuke7
veterán
most ugy csinálsz, mintha nem értenéd
"mutatja közben is." - DE UTÁNA nem!!!
"természetesen van drag&drop" - nincs. fájlkezelőben nem tudok rátenni egy-egy számot vagy videot, előtte zune-ba sync-elni kell.
"az egyik legjobb mobilos billentyűzet, több neves tesztelő és soksok felhasználó szerint is."
nyilván fizikaihoz képest"mint minden más okostelefon." - milestone két napig ment így...
A böngésző meg egy vicc... a gmail csatolmányt nem tudta megnyitni letöltésre, és nem találtam opera böngészőt wp7-re...
szóval gáz. nem lehet rendesen beállítani, hogy mondjuk ne töltse be a képeket, stb.
az, hogy az iphone szintjén van.. nos iphone-t se vennék, pont ezek miat. (meg persze a cég mentalitása miatt se)"baromi nagy probléma, szól kb. 10 másodpercet, amíg le nem csapom" - igen, van amit nem hallok meg, és van amire nem jó kelni... szóval nekem probléma, és a mindennapos használatot befolyásolja.
"- nincs bluetooth fájlátvitel"
nem is lesz. elavult. - lol. haverodnál van pár kép meg video, de nem tudja átküldeni a telódra amikor találkoztok. szerintem baromira nem elavult..."- sms-eknél nem tudom felhívni az sms feladóját"
ráböksz a nevére és előtted van a kontakt kártya. - nos nálam ez nem így volt. vagy az üzenet nyílt meg, vagy kijött a delete opció, a message thread-ben meg kb. semmilyen opció nem jött előha gondolod, tudok még segíteni, de szerintem adtak hozzá user manual-t is.
igen, és abban is valsz. kb. ilyen magyarázatok vannak, hogy nem is lesz, meg ne keresd, mert elavult.
köszi, de ez nem igazán segítség, inkább csőlátásnak mondanám
-
floatr
veterán
Két külön kategóriáról beszéltek egymás mellett el. Ami neked kell, az egy érintőképernyős ultramobil pc, ami dokkolható, és százezer magos i9-es van benne, ami max tíz percet bír akkuról, ha használod is. Ami meg egyre többeknek kell, az egy szórakoztatóelektronikai eszköz, ami egyszerre játékkonzol, könyvolvasó, médialejátszó, PNA, és esetleg megy rajta egy-két üzleti alkalmazás, de legalább megy egy napig akkuról.
Szar lenne, ha mindenkinek a te igényeidhez kéne igazodnia. A legyes kijelentésed meg a win desktopra is megállja a helyét
Ettől függetlenül a metro ui már ott van androidon, a gibbonon erősen megy az agyalás, hogy LO-ba bevezetnék valamilyen formában. Nem olyan hajmeresztő gondolat, hogy pusztán már csak alkalmazkodás okán valaki hegesztene egy w8-ra hajazó GUI-t.
Az meg hogy mi miért nem terjed, tudható nagyon jól. Desktop binugz ellenében ott van számos téren a vendor lock-in, viszont ugyanez szerverre már nem egészen igaz. De lehet még rajta pörögni feleslegesen.
(#235) antikomcsi márpedig az utánajárás luxus, emiatt is vannak sokan rossz véleménnyel a linuxokról
-
nuke7
veterán
itt nem szabad árulni..?
remélem nem vagyok az, de egyszerűen baromira idegesít, ha valamit meg akarok csinálni, és egyszerűen nem lehet, mert nincs benne az op.rendszerben (kifelejtették) vagy mert nem támogatott.... (nem kezdem el sorolni,de a milestone topicban csináltam egy egész jó kis összefoglalást, hogy miért nem jó, azóta a lista már kb. kétszer olyan hosszú, akkor még csak 1 hete használtam...)
-
zoltanz
nagyúr
45 000 marha sok aztán, a legtöbb ember előfizura veszi, és pár ezret kell a részletre e miatt rádobni havonta pluszba.
Sebesség sztem jó, netbook -okat alázza szépen.
Én azthittem OS -ekről beszélünk, sztem beleférnek a tábla oprendszerek (mivel teljesértékű PC -ként használhatók). -
nuke7
veterán
tökéletesen felesleges, mert a task magától bezárul ha kell még ram
(és az ujraindulása csak felesleges proci-túráztatást jelent)
az antivírus meg felesleges, mert nem töltök le hülyeségeket...
win-re még mindig több vírus van sztemés ram pucolo se kell külön, mert nyilván custom rom-al használom ha már droid
(btw én használt árakról beszélek, úgy az omnia 7 se lenne több
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest