- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
"Én azthittem OS -ekről beszélünk, sztem beleférnek a tábla oprendszerek (mivel teljesértékű PC -ként használhatók)."
Egy teljes értékü pc kivált egy pc-t nem?
Igen egy átlag felhasználónak, (értsd nem fejlesztő, tudományos munka, professzionális célra, flash játékra, egy sima csengőhang megvágásra,videó konvertálásra,nagyobb kaliberű játékra stb )
-
David75
őstag
válasz
WonderCSabo #202 üzenetére
Akkor eltudod mondani hogy miért nem terjedt el ha annyira űber brutál királyság a linux?
-
David75
őstag
válasz
WonderCSabo #199 üzenetére
És miért nem elterjedt? Mert egy gyenge kompatibilitású dzsunka szar. Ami csak arra jó a szememben hogy egy lassú celeronos laptopra azt rakjam.
-
David75
őstag
Hát nem tudom nem rossz meg minden viszont nekem már a win7-es is bőven jó volt (itt viszont túl sok széles a címsor ami notebooknál zavarhat). Ha épp mégse elég az intéző akkor ott a tc amit kb 3 havonta használok. Rendszerezni csak zenéket szoktam arra meg nekem nincs jobb mint az itunes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest