Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
most ugy csinálsz, mintha nem értenéd
"mutatja közben is." - DE UTÁNA nem!!!
"természetesen van drag&drop" - nincs. fájlkezelőben nem tudok rátenni egy-egy számot vagy videot, előtte zune-ba sync-elni kell.
"az egyik legjobb mobilos billentyűzet, több neves tesztelő és soksok felhasználó szerint is."
nyilván fizikaihoz képest"mint minden más okostelefon." - milestone két napig ment így...
A böngésző meg egy vicc... a gmail csatolmányt nem tudta megnyitni letöltésre, és nem találtam opera böngészőt wp7-re...
szóval gáz. nem lehet rendesen beállítani, hogy mondjuk ne töltse be a képeket, stb.
az, hogy az iphone szintjén van.. nos iphone-t se vennék, pont ezek miat. (meg persze a cég mentalitása miatt se)"baromi nagy probléma, szól kb. 10 másodpercet, amíg le nem csapom" - igen, van amit nem hallok meg, és van amire nem jó kelni... szóval nekem probléma, és a mindennapos használatot befolyásolja.
"- nincs bluetooth fájlátvitel"
nem is lesz. elavult. - lol. haverodnál van pár kép meg video, de nem tudja átküldeni a telódra amikor találkoztok. szerintem baromira nem elavult..."- sms-eknél nem tudom felhívni az sms feladóját"
ráböksz a nevére és előtted van a kontakt kártya. - nos nálam ez nem így volt. vagy az üzenet nyílt meg, vagy kijött a delete opció, a message thread-ben meg kb. semmilyen opció nem jött előha gondolod, tudok még segíteni, de szerintem adtak hozzá user manual-t is.
igen, és abban is valsz. kb. ilyen magyarázatok vannak, hogy nem is lesz, meg ne keresd, mert elavult.
köszi, de ez nem igazán segítség, inkább csőlátásnak mondanám
-
nuke7
veterán
itt nem szabad árulni..?
remélem nem vagyok az, de egyszerűen baromira idegesít, ha valamit meg akarok csinálni, és egyszerűen nem lehet, mert nincs benne az op.rendszerben (kifelejtették) vagy mert nem támogatott.... (nem kezdem el sorolni,de a milestone topicban csináltam egy egész jó kis összefoglalást, hogy miért nem jó, azóta a lista már kb. kétszer olyan hosszú, akkor még csak 1 hete használtam...)
-
nuke7
veterán
tökéletesen felesleges, mert a task magától bezárul ha kell még ram
(és az ujraindulása csak felesleges proci-túráztatást jelent)
az antivírus meg felesleges, mert nem töltök le hülyeségeket...
win-re még mindig több vírus van sztemés ram pucolo se kell külön, mert nyilván custom rom-al használom ha már droid
(btw én használt árakról beszélek, úgy az omnia 7 se lenne több
)
-
nuke7
veterán
jaa, szóval fel. az nekem kb. 5 percig hiányzott...
(#209) moonman: hát én bármikor veszek egy 45k-s droidot egy omnia 7 helyett.
(most szopok vele sajnos, és nagyon gáz wp7... tudom, hogy neked pont jó, de azért egy androidhoz képest igazából fasorban sincs, ezt kb. 2 hét mindennapos használat után teljesen biztosan jelenthetem ki) -
nuke7
veterán
ez csak nekem tűnt fel..?
"az XP-ben még szereplő, de a későbbiekben kiejtett lehetőségek újra jelenjenek meg, például: a „Vissza gomb” "
win7 ultimate-el nekem teljesen ott van a vissza gomb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest