- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
szerintem inkább folytassuk a megfelelő topicban...
-
moonman
titán
ugyan nem Windows 8 téma, de inkább ide válaszolok, mint privátba, mert szerintem nincs benne semmi, ami ne mehetne publikusba.
az egész rendszer olyan, mintha valami demo lenne... csakhogy pár dolgot említsek:
- a wifi ki/be kapcsolásához legalább 4 menü/almenü váltás kell - ugyanez a mobil adatkapcsolatnál
settings-wifi-off
mellesleg minek kapcsolgatod folyton? amióta megvettem nem kapcsoltam ki a wifi-t. minek? alig fogyaszt."- nincs 2g adatkapcsolat lehetőség, csak 3g"
készülékfüggő, van amelyikben van. a gyártón kérd számon."- nem tudom megnézni a hívásaim időtartamát ha már letettem - közben sem mutatja, csak a végén pár másodpercig"
mutatja közben is."- nincs data counter hozzá - nem tudom mennyi az adatforgalmam, mert nincs multitask ami tudná futattni a számlálót miközben megy a böngésző vagy a sync... nem tudom mennyi adatom fogyott, és még mennyi van a 100mb-bol"
küldesz egy G betűt a 1730-ra, de a szolgáltató amúgy is figyelmeztet, mielőtt átléped a limitet. a világ legnagyobb részében nem limitáltak az adatcsomagok, ezért nem volt prioritás. majd belekerül."- zune folyamatos szívás, - nincs drag and drop - albumboritot utolag nem lehet beállítani"
természetesen van drag&drop (a bal alsó három kis ikon ugye feltűnt?), és borítót is lehet szerkeszteni az összes taggel együtt. (jobbkatt, edit, change image)"- nem jó billentyűzet - nyilván fizikaihoz képest nem jó"
az egyik legjobb mobilos billentyűzet, több neves tesztelő és soksok felhasználó szerint is."- alig van értelmesen használható ingyenes program hozzá a market-en"
vagy csak nem tudsz keresni."- lemerül egy nap alatt ha a mobil adatkapcsolat be van kapcsolva..."
mint minden más okostelefon."- nincs custom csengőhang ébresztőnél"
Mango-ban lesz. (baromi nagy probléma, szól kb. 10 másodpercet, amíg le nem csapom)"- gáz a böngésző az androidoshoz / opera mini-hez képest"
desktop IE9 motorja van, a zoomolás és görgetés az iPhone-éval egy szinten van, az Android ehhez képest egy rossz vicc.
"- nincs bluetooth fájlátvitel"
nem is lesz. elavult."- sms-eknél nem tudom felhívni az sms feladóját"
ráböksz a nevére és előtted van a kontakt kártya."- soroljam még..?"
ha gondolod, tudok még segíteni, de szerintem adtak hozzá user manual-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest