- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Gondolkoztam, hogy berakok egy shotot a Finder ablakomról, de utána úgy voltam nem szítom a vitát.
A Finder sem világbajnok, de a drag n drop klasszisokkal jobban funkciónál és milliószor átláthatóbb mint az Explorer utóbbi veriói, így ritkábban veszem elő a 2 tabos file manageremet mint teszik azt a hc win userek.szerk: Az exposé-val együtt meg valóban sokkal használhatóbb a dolog.
-
Xero
nagyúr
Számomra már a Vista/Win7 vonal is kissé logikátlannak tűnt, de ez már valóban nem jó.
Ez:
Egyszerűen csúnya és rossz.
Nem tudom ki volt az a birka, aki eltérő méretű gombokat rakott így egymás mellé. Nyilván így "súlyozható" a funkciójuk szerint, de ez nem jó.Akiknek szükségük van ezen funkciókra, azok réges régen TC-n keresztül elérték a lényeges dolgokat. Akiknek nincs szükségük, azok meg csak a gui össze-visszaságát fogják látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest